Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samusung Galaxy S4 - unpacked 2013.  (Pročitano 41547 puta)
Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Citat: GoxyMaster link=topic=601096.  msg11163144#msg11163144 date=1376567463
Uvalio si sestru preplatu na dve godine?  Smile
Smile:D
Mislim, nisam joj ja uzeo nego nasi roditelji.  .  .   Ja sam ti student, odakle meni te pare Smile
A ionako ce sve to oni da placaju tako da ce da ima telefon + minute i poruke besplatne.  .  .   Bolje od toga nema! Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2013, 15:30:09 od nemanja, »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple iP5
S4 Active: Not So Good
1 meter or 3 feet huh? The S4 Active doesn't work as advertised, causing people to need replacements for water damage. And overall I found it to be a large step downward from the original Galaxy S4. It is supposed to be able to withstand 1 meter or 3 feet for a half hour. But once you start moving the phone about it water, that point becomes moot.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
LG L5 II
Је л' има неко ону слику што је на позадини?  Smile
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Linux
Browser
Chrome 28.0.1500.94
Imam ponudu  da dam svoj s3 i +  100e za s4 koriscen mesec dana bar tako kaze. Ali sumnjiv mi je strah me je da nije menjan ekran jer povisenekrana ima dve linije kao od pada da su nastale inace radi super extra sve . Interesuje me vase misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
nije menjan ekran jer povisenekrana ima dve linije kao od pada da su nastale inace radi super extra sve

Desifruj sta ovo znaci, pa ti mozda neko odgovori.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2013, 18:06:47 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
LG Nexus 4
iznad ekerana, a verovatno je sa telefona kucao pa umesto space da napravi kliknuo n Smiley
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Imam ponudu  da dam svoj s3 i +  100e za s4 koriscen mesec dana bar tako kaze. Ali sumnjiv mi je strah me je da nije menjan ekran jer povisenekrana ima dve linije kao od pada da su nastale inace radi super extra sve . Interesuje me vase misljenje.
Ti kako hoces, ali ja to ne bih radio. Ako ikako mozes dodji do nove masine. Bolje strpi se malo i skupljaj jos love pa uzmi. Preskupe su to masine, a kvarovi jos skuplji.

[Pricam iz iskustva, jer sam i ja jednom zagrizao "dobru" ponudu, pa posle dao vise para na popravke nego da sam doplatio za nov]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Druzimo se sa Android 4.3

Android 4.3 firmware for Galaxy S4 now available for download

A leaked road map revealed that the Samsung Galaxy S4 will be getting the latest Android 4.3 Jelly Bean upgrade this month and now, a test firmware for the fourth-generation Galaxy S smartphone has been leaked.

The leaked firmware is very close to the final build, which means that there will be no additional features included in the Android 4.3 OS for Galaxy S4. According to SamMobile, the upcoming software upgrade for Samsung's flagship smartphone will be mostly identical to this ROM, expect for a few bug fixes and minor enhancements.

Samsung is expected to roll out the official Android 4.3 upgrade for its Galaxy S4 smartphone in a week or two. However, there is no official word on that at the moment.

The folks at SamMobile have already done a video preview of the Android 4.3 ROM running on the Galaxy S4 smartphone. Check it out below.

If you are in hurry and don't feel like waiting for the official Android 4.3 Jelly Bean update, then head to the source link to grab the leaked test firmware. However, please continue with the flashing instructions only if you are sure about what you are up to.

izvor
« Poslednja izmena: 15. Okt 2013, 21:30:14 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Krenuo je Oficijalni Update Android 4.3 za Samsung I9505 Galaxy S4

Zaista ima veliku razliku kako sada radi fon u odnosu na 4.2.2, i postigli mnogo sa ovaj Update,,sada jednostavno poleti S4

We've got good news for all international I9505 Galaxy S4 users. Samsung has just begun to roll out the Android 4.3 Jelly Bean firmware update for the LTE-enabled version of its flagship smartphone.

The first country to get the update is Germany, but other regions will supposedly be joining the whitelist shortly. German Samsung Galaxy S4 users can update both OTA or via the Samsung Kies computer software.

The Android 4.3 update brings quite a few new features, although most of them are part of Samsung's proprietary TouchWiz UI launcher and not the OS itself.

Here is the complete changelog for the update as compiled with SamMobile:
OpenGL 3.0 Support
GALAXY GEAR Support
TRIM Support (Makes the device much faster)
ANT+ Support
 vSamsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application)
Samsung Wallet comes pre-loaded
Improved RAM management
Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before)
Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag)
New Samsung Keyboard
New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more)
New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications)
New Camera firmware
Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc)

Naturally, the update rollout process is gradual so you need to be patient. You can also download and install the update via Odin, but you will be voiding your warranty this way.

Currently the Android 4.3 update is available only for the I9505 Galaxy S4 LTE-enabled model running on Snapdragon 600. SamMobile claims the octa-core I9500 will follow suit next week, the Galaxy S III will be getting its 4.3 release next month, while the Galaxy Note II will get the Android 4.3 treatment in December.

The reason why the former Samsung phablet is taking so long to reach Android 4.3 is the huge number of S Pen-related features that need to be ported to the lasest Android release.

izvor
« Poslednja izmena: 17. Okt 2013, 17:51:39 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Galaxy S4 Android 4.3 update features & release

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.