Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung U600 i U700 Pitanja i Probleme  (Pročitano 64347 puta)
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung u700v
pa boolje onda kupiti unlock kod preko interneta,ako vec mora da se plati...
Sto se tice FastMultiLoader skini v.5.30 i opusteno ces moci da flesujes,ja sam svoj juce flefovao,ubacio sam u njega xxgg3,ali sam razocaran i ako je moj bio firmiran to jest za vodafonove mreze,softverski je bio 10 puta bolji tako da ako iz tog razloga trazis,bolje nemoj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung u700v
Evo ti adresa gde mozes skinuti sve u vezi samsunga i flesovanja za njega tu imas sve,i to su mi ladno dali forumasi za hr.neta,na ovee nase cekao sam 5 dana da mi da neko adresu i ja je nisam dobio,toliko o ovom nasem forumu i likovima koji bilo sta znaju,a verovatno ne zele da pomognu,malo su mi nejasni principi ali ok!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung u700v
http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsung/
Evo ovom prilikom pokusavam da ispravim od gore navedene greske,nadam se da mi necete uzeti za zlo,ali vas stvarno ne razumem da ne zelite pomoci pocetnicima,toliko od mene,za sada!!!
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 11:30:13 od pfcjoca »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
Sto se tice FastMultiLoader skini v.5.30 i opusteno ces moci da flesujes,ja sam svoj juce flefovao,ubacio sam u njega xxgg3,ali sam razocaran i ako je moj bio firmiran to jest za vodafonove mreze,softverski je bio 10 puta bolji tako da ako iz tog razloga trazis,bolje nemoj!
meni je problem sto je telefon zakljucan samo na 064 kartice,a ne to da li mogu flesovati i kako,kapiras?fles nece da mi odkljuca fon na sve mreze... Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ima li U600 opciju za screensaver i gde je? I moze li se isljuciti opcija keypad lock?
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 18:40:17 od hanuman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
kako da povratim i mogu li uopste imenik u tel. posto sam ga resetovao izgubio sam sve brojeve. Bio bi zahvalan kad bi mi neko kazao resenje. hhvvaallaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

A linkovi na pp/email  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung u700v
kako da povratim i mogu li uopste imenik u tel. posto sam ga resetovao izgubio sam sve brojeve. Bio bi zahvalan kad bi mi neko kazao resenje. hhvvaallaa
Mislim da neces moci povratiti imenik,mada neznam prilikom cega si ga izgubio,to nisi rekao,prilikom flesovanja ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung u700v
Sto se tice FastMultiLoader skini v.5.30 i opusteno ces moci da flesujes,ja sam svoj juce flefovao,ubacio sam u njega xxgg3,ali sam razocaran i ako je moj bio firmiran to jest za vodafonove mreze,softverski je bio Attached Files Samsung_Unlock_102.zip (257.2 KB, 1855 views)

10 puta bolji tako da ako iz tog razloga trazis,bolje nemoj!
 Samsung_Unlock_102.zip (257.2 KB, 1855 views)
 sam 105.rar (394.4 KB, 1082 views)
 sam 111.rar (245.1 KB, 1005 views)

Evo ti adresa gde ces skinuti besplatan soft za unlock,probaj nije tesko!
meni je problem sto je telefon zakljucan samo na 064 kartice,a ne to da li mogu flesovati i kako,kapiras?fles nece da mi odkljuca fon na sve mreze... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.