Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung U600 i U700 Pitanja i Probleme  (Pročitano 64615 puta)
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC ONE
Po meni sto se tice kamere, kamera je u zatvorenom prostoru losa, elem ne bih toliko bilaa losa da imam blic kao k800i, nego za fokusiranje koristi led lampu koja non-stop svetli i kada isfokusira onda samo slika i ocajno je slaba....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ozivela tema...  Smile

mislim da nema svrhe porediti U600 i N95!?  Smile 
kreni samo od cene(koja nije presudna ali...) mislim , sigurno da je N95 napredniji telefon od U600 po mnogo cemu

A..kako temu da promenim...ja sam dobio neku sa hramom svetog save koja je animirana, ali nemam ni jednu vise samo one dve boje u meniju, crnu i belu.

isecak iz kompletnog testa ovog telefona  Smile

"uWorld (nekada poznat kao Living World). Ovo je odeljak u kojem su sadržane pozadinske slike za svaku zemlju (postoji mogućnost da u budućnosti glavni gradovi dobiju jedinstvene pozadinske slike, ali to još uvek nije sigurno). Prvi korak u ovom pristupu jeste kreiranje sopstvenih grupa pozadinskih slika za svaku zemlju (u budućnosti možemo se nadati da ćemo videti slike koje su prilagođene za gradove, ali ni ovo nije sigurno). Kada se nalazite u Moskvi videćete Kremlj, kada ste u Parizu videćete trijumfalnu kapiju, u Londonu parlament itd. Pored toga, proizvođač je odlučio da modifikuje pozadinske slike u zavisnosti od doba dana: ujutro ćete videti sunce a uveče upaljena svetla na automobilima.

Vreme nije jedina stvar koja se može prebaciti na grafički pristup. Na primer, nivo prijema, kada je signal dobar – nebo je plavo, ukoliko nema signala ili je slab – nebo je prekriveno oblacima. U prvo vreme nećete toliko obraćati pažnju na ove detalje, ali nakon mesec dana ćete već početi da gledate u nebo umesto u standardni bar, tako da ćete odmah imati neophodne informacije.

Za nove poruke, propuštene pozive ili alarm časovnike postoji specijalni način prikazivanja, koji je osnažen standardnim, tradicionalnim pop-up prozorom sa tekstom. Preko dana ovakvi događaji će biti predstavljani uz pomoć aviona koji leti preko neba, a u večernjim satima će to biti vatromet. Boja se menja u zavisnosti od tipa događaja. Na prvi pogled ovaj sistem izgleda veoma komplikovano, naročito kada se opisuje, ali u stvarnosti je veoma jasan i razumljiv.

Prilikom pozivanja brojeva videćete malu sliku sa glavnom temom ekrana i animacijom pozvanog broja. " 

to je objasnjenje sto se tice wallpapera a teme na Samsungu ne mozes da menjas vec samo boje skinov-a Smile

« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 17:42:13 od petarns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC ONE
OK...A da li moze neka druga boja sem one crne i bele da se ubaci????
I pitanje za Aca_Kunu, i kada jar. fajl prebacim u  JAD maker i onda jar i jad ubacim u telefon opet nece da radi...?????
« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 19:23:10 od mrburns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mislim da ne postoji mogucnost za ubacivanje jos skinova , nazalost  Smile

na samsung ne mozes tako da ubacujes java stvari vec moras da ih downloadujes-instaliras preko GPRS-a.bilo je vec price o tome na forumu(potrazi malo,mozda u ovoj temi nadjes odgovor Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
OK...A da li moze neka druga boja sem one crne i bele da se ubaci????
I pitanje za Aca_Kunu, i kada jar. fajl prebacim u  JAD maker i onda jar i jad ubacim u telefon opet nece da radi...?????

kao sto sam rekao ja nisam instalirao ni trazio teme a i neznam kako da se instaliraju samo sam saznao da na taj princip radi,kad dogem do slobodno vreme potrazicu oko teme nesto
« Poslednja izmena: 27. Okt 2007, 09:52:36 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC ONE
tutorijal koji je ubacen na onoj stranici sto mi je dao petarns je izbrisan, zato molio bih ACU da malo objasni....
Hvala... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
na koi tutorijal mislis
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Idemo dalje.........

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
HTC ONE
Na ovaj http://forum.burek.com/index.php/topic,103878.msg1302779.html#msg1302779
Ali tebe Aco pitam da mi objasnis  kako da ubacim aplikaciju preko ong programa, kada stavim aplikaciju.jar u onaj program on meni izbaci aplikaciju u jad formatu i ne znam kako dalje..???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung S6 & Lumia 9
pa neznam nisam radio to mozda neko zna ko je  instalirao na SE telefone java aplikacije
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi kako da promenim pozadinu iz bele u crnu na u700 :help:
Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.