Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Omnia HD i8910 bre !  (Pročitano 98446 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC Tattoo
otorinolaringolog

Druže,ajde postavi par klipova u ful rezoluciji da vidimo kako to izgleda,ali postavi onako sirove,nemoj da kompresuješ,mnogo me interesuje kakav je kvalitet snimaka,jer telefon košta malo manje od full HD kamere,tako da me interesuje da li se to isplati kupiti. Smile
Lepo bi bilo da napraviš jedan klip po sunčanom danu,ne mora dugačak,30 sekundi do minut,i jedan u noćnim uslovima iste dužine.Ako nije problem. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung S7 Edge
Izes ga,nemam nijedan snimak napolju sniman,aj sutra cu da napravim ,ajpromis !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 129
Zastava Belgrade city
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC P3600
I mene je zainteresovao taj podatak da omnia snima klipove u HD formatu, a za diamond sam čuo da ima do sada najbolji ekran ikad. Baš bih voleo da dobijem oba na po par dana...  Smile
IP sačuvana
social share
U sumrak je i patuljkova senka velika...
Da je trebalo biti onako kao sto nije, ne bi bilo ovako kao sto jeste... "Sine, nikad ne veruj zeni koja laze!!!..."
Menjam 100 l vrhunske sljivovice za HTC Touch HD Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
ne može nikad kamera telefona ma koliko bila dobra da se poredi sa pravom kamerom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Samsung Galaxy SII
Vicika je u pravu. Ako kupujes telefon zbog kamere --> odustani odmah...

"a za diamond sam čuo da ima do sada najbolji ekran ikad."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung S7 Edge
ne može nikad kamera telefona ma koliko bila dobra da se poredi sa pravom kamerom  Smile
Tako je ! Smile
A evo snimka:
http://rapidshare.com/files/266294492/Video016.mp4.html
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Samsung i8910
Pozdrav Svima Odlican forum i rasprava nema sta.            
evo i mojih vidjenja i utisaka pose 1meseca koriscenja i8910
Pocetak:

Svako ko ima Problem sa jacinom tona zvucnika i jacine tona u slusalicama za to se koristi *#0002*28346#
i do 6db je siguro pojacati preko toga NIJE preporucljivo.            eto ovim ste resili problem Tona
samo da izabereta ono sto treba 

Video se snima u rezolucuji od 1280x720 i sa Firmware IG2 audio je u AAC formatu
naspram N97 i VGA@30fps.           .           .           .           .            
Naravno ako imate LCD  "SD content" - Videcete i kvalitet Video reprodukcije

Kamera: Neki pricaju ne iskljucivo u ovoj temi da su 5MP  i  8MP istog kvaliteta Smile  OK

jednostavan test uzmite Na primer N82 uslikajte odredjen predmet ili tacku sa 3-4metara i onda uzmite Omniu i sa iste daljine slikajte identican objekat prebaci te u komp slike uvelicajte sliku Omnie na primet 5x pa uvelicajte sliku N82 6 ili 7x  da bi predmet koji gledate bio identicnih dimencija na obe slike
a zakljucak ce te videti i sami nije potrebno da se objasnjava.            

evo i jednog mog malog testa OMNIE HD vs N97

hxxp:|| www.  glbenchmark.  com/compare.  jsp?benchmark=glpro&showhide=true&D1=Samsungi8910 OmniaHD&D2=Nokia N97

Inace na stotine aplikacija i igrica moze da se instalira od na primer 5800  .           .           .           itd

Odlicno se  Hakuje sa HelloOX.     1.    03  naravno koji morate da potpisete sertifikatom od na primer imobile instalirate FreeSigner  i vozi majstore sve je besplatno naravno ne zaboravite Python da ubacite :D

jedina stvar koja bar kod mene nece da radi kako treba je: Nokia.           Photo.           Browser 
koji se dosta koci naspram N82 i N97  ali mislim da je ta aplikacija vredna zrtvovanja

eto malo teksta i od mene pa ako nekog nesto interesuje neka pita

POZDRAV SVIMA

posto link upisuje kako on hoce adresu???     idi te na GLBenchmark  pa potrazite  i8910 pa Compare pa izaberite telefon i dobice te uporedne testove
« Poslednja izmena: 12. Avg 2009, 13:28:22 od Darko OMNIA HD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC ONE
 Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2009, 08:00:21 od zoreli »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Samsung S7 Edge
@darko omnia,lepo si to opisao,ali ne razumem zasto pominjes staru verziju Hellox kad je 2.0 odavno u rasprodaji?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
mob
Samsung i8910
Re: @zoreli

Da kao sto se i vidi na snimku na N97 mozes sam sebe da gredas Veoma kvalitetno u obrazu Plastike ekrana dok na Omni'i to bas i nije tako nema takvog Odraza u erkanu
+ Kvalitet kontrasta..... Mislim jer je moglo gore?  kome nije jasno nek premota na 5.30min i pogleda i na drugi video klip na 4.39min i pogleda video......

Omnia HD i AMOLED screen  vs  N97 i TFT screen  N97  Smile

Ali ok mozda ce sa N98 ili N99 dobiti i AMOLED i jos neke sitnice pa ce mo se vratiti na Nokiu Smile

Re: @otorinolaringolog

Pozdrav

Zaboravio sam da napisem slovo I   i Odlicno se  Hakuje sa HelloOX.1.03   inace na primer kod mene v2.0 ne radi to jeste kada hocu da je instaliram Blicne i izbaci me napolje na Desktop i tako u nedogled nisam probao sa Hard resetom pa onda da pokusam da instaliram  posto i 1.03 radi posao kako treba.
« Poslednja izmena: 13. Avg 2009, 14:13:46 od Darko OMNIA HD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.