Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9300 Galaxy S III  (Pročitano 196974 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
Apple iP5
Na ovom drop testu je GS3 prosao puno bolje u odnosu na one sa prethodne strane:

Rastavljanje:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Ali koliko su mi glupi ovi "drop testovi" pa ne mogu da objasnim. Verodostojnost tih testova je malo veca nego onih iz "will it blend". Tacno se vidi da testove rade neki degenerisani amerikanci, koji su verovatno prebogati i kojima je predosadno u zivotu, a pritom nisu prosli pored nekog casa fizike u skoli i onda se bave ovim glupostima. Da bi se ovako nesto dokazalo potrebno je da se pre svega odrede tacno definisani parametri, laboratorijski. Zatim potrebno je da se tacno zna vrsta materijala, telefona, podloge, njena gustina, visina sa koje se baca telefon (samo par cm visei li nize povecava ili smanjuje silu F=m x a). Da ne pricam o tome sto telefon pada na ko zna koji deo, sto opet zavisi od potiska vazduha koji ga rorita, pa zatim potpuno je drugaciji efekat i rezultat zavisno od toga na koji deo telefon pada, gde mu je teziste, jer sigurno tezina u telefonu nije idealno rasporedjena. Zavisi i kojom povrsinom dodiruje pod, jer sto je veca povrsina sila se rasporedjuje i neutralise efikasnije nego ako se prenese celokupna na jednu malu povrsinu ili kontaktnu tacku.

Dakle ovi testovi su takva glupost, da ja nemam reci. Posebno me nerviraju jer ja od kad znam za sebe toliko pazim svu tehniku da me zezaju zbog toga i kada vidim da nekome ispadne telefon, sav se zgrcim od muke. Jos kad pomislim koliko bih voleo da mogu da koristim jedan takav telefon, a neki debil iz dosade baca tako telefon po zemlji glumeci naucnika, onda se jos vise iznerviram.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2012, 09:07:16 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Ovi kazu da su vec rasprodali prvu kolicinu telefona. Smile Ja nisam znao da je pocela prodaja. Jel zna neko po kojoj ceni su ga prodavali i uz koji paket?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/samsung-galaxy-s-iii---obavestenje.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Ma verovatno su dobili smešnu količinu, tipično za mts.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Pa da, ali vise me interesuje zbg cene. Ako su dobili i 10 komada, morali su da znaju cene da bi mogli da ih prodaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 19.0.1084.54
mob
Apple iPhone
Mislim da nisu prodali ni jedan, da samo tako kazu.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
mob
Apple iPhone 6S
Da, vrlo moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Mislim da nisu prodali ni jedan, da samo tako kazu.

Ne bi me čudilo, prvi su objavili da će ga prodavati a verujem da će ga poslednji nuditi u radnjama (ako ga uopšte budu nudili), pošto dobri telefoni su kod njih uvek MIA, bude par dana i ćao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.57.2
mob
Apple iP5
Samsung Galaxy S III can connect to anything, demonstrates it on video

Samsung’s flagship the Galaxy S III is among the most capable Android mobile devices on the market today and it’s powers aren’t confined to just raw computing power and a great display.

The S III is quite the connectivity beast, as tech blog AndroidNZ was eager to demonstrate in a lengthy video. They put the Galaxy S III through its paces by hooking it up to various devices, flash drives, hard disks and other gadgets to see if it delivers.

And surprisingly, the Galaxy S III didn’t have any problems connecting to game controllers from an Xbox 360, PlayStation 3 and Nintendo Wii. If you are curious what else was tested, check the full video below.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Ovi kazu da su vec rasprodali prvu kolicinu telefona. Smile Ja nisam znao da je pocela prodaja. Jel zna neko po kojoj ceni su ga prodavali i uz koji paket?
http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/samsung-galaxy-s-iii---obavestenje.html

Mix Net XXL - 1 dinar
Mix Net XL - 30.000 dinara (moze placanje na 12 rata kroz racun)

Zvali me da pitaju da li cu da ga uzmem.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2012, 16:15:00 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.