Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171624 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Sada sam uporedio sa N82 i tu su negde po jačini ( definitivno su oba tiša od 6233) ali galaxy daje kvalitetniji zvuk (po meni).
A kakav je kvalitet zvuka u odnosu na tu Nokiju 6233 koju pominješ? Pošto baš nju imam a zagledam ovaj Galaxy S za koji sam čuo da ima dosta kvalitetan zvuk (mada vidim na ovoj temi da se neki žale na njega) pa me zanima šta da očekujem. Dobar zvuk bi mi svakako dobro došao, i to baš na zvučnik koji Galaxy S ima, ali i na slušalice.

Vidim ovde da su se neki žalili i na GPS, da im slabo hvata signal, to sam pročitao i na jednom stranom forumu, neko reče da Galaxy S ima "skoro nepostojeći GPS" mada se iskreno nadam da nije baš toliko loše  Smile

Koje biste loše strane naveli kod Galaxy S? Mogu ja to vidjeti iz testova ali više me zanima iskustvo nakon dužeg korištenja. Znam da mu se kao nedostatak po testovima navodi to što nema blic mada meni lično to nije prevelik nedostatak jer blic inače jako rijetko koristim. Šta još?

Jedino me brine veličina, može li ova grdosija da stane u džep od farmerki i trenerke? Kako vi njega nosite, u nekim torbicama ili može u džep? Možda djeluje glupo pitanje ali i nije, ovi telefoni su baš poveliki, posebno sa 4"+ displejem.

Da li baterija drži duže nego na HTC Desire i Desire S? Da li se sa Gingerbread stvarno baterija nešto sporije troši zbog kao nekih optimizacija? Kad smo kod toga Android 2.3 za Galaxy S je izašao pa je povučen, da li je nakon toga opet izašao, zvanično?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S
hmm ... APNs nije bilo sekirano telenor MMS ... cekirao sam i sad se ikonica gore promenila iz X u E i s vremena na vrame blinknu ovde dve strelice ispod slova E ...

kako sad to da ugasim, da ga nema Smiley

-ima raznih "prekidača" za mobile data, a možeš i sam odštiklirati u settings=>wirless & networks=>Mobile network (odštikliraš)

Ja u te svrhe koristim "Quick Settings" koji je bar meni o.k.

Fidel_Castro  , ono što me zanima, kada odštikliraš (tj. ugasiš) mobile data , da li se pojavljuje onaj "X" sa strelicama ili nema ništa (ni strelica ni slova) ?

kada je user packet data uncheck onda se vrati X ... kada je ukljuceno pojavi se E ili G i strelice blinkaju. Svakako je ta ikonica na displeju. Ja u stvari zelim to da sklonim, da te ikonice uopste nema ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.57
mob
Apple iPhone
Konacno 2.3.3 i za SGS Smiley Za sada, samo za skandinavske zemlje, ako sam dobro shvatio Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Proradilo i 720p snimanje na CM-u. Samo još malo da srede bateriju i radiće savršeno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple iPhone
Stvarno svaka im cast  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Zdravo...koji je dobar player za filmove na i9000...mislim da lijepi titl bez prethodne konverzije, budući da ovaj player u njemu integrisan ne čita titl bez konverzije, ali pusta sve formate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
Čita titlove default player, ali tek od 2.2.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Apple iPhone
Zasto pitas na dva mesta?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 264
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.2
Zasto pitas na dva mesta?
Morao sam, kada tamo nisam dobio konkretan odgovor...jer ako je već Samsung iskopirao sa i 9000 iPhone do perfekcije pa čak i programi mnogi su identicni, mislio sam da ima i neki player kao za iPhone koji sam lijepip titl.
Sorry na dupliranju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.705 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.