Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171269 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 4
Citat
updating millions of Galaxy S handsets to Gingerbread would also mean exactly that many less Nexus S phones sold
Ovo moze da se gleda i sasvim drugacije - ako toliki milioni korisnika Galaxy S ne dobiju update, a gotovo identican telefon samo drugacije brendiran (Nexus S) vec ima GB, cenim da ce mnogim korisnicima to biti i poslednji Samsung telefon. Tako da je Samsung u nebranom grozdju. Smile
Ni do sada samsung nije nudio neki redovan update pa tako ne moze niko da bude iznenadjen ako i dalje nastavi po starom.
Ovaj nexus s sigurno ce se dobro prodavati jer je to sada vodeci android telefon koji je izabrao google i nemaju sta da brinu oko uspesne prodaje. 
I za ono su u pravu kada kazu da retko koji android telefon dobija dva velika zvanicna apgrejda, zato i jeste dobro kupiti neki nexus koji je izabrao google i na kome ces imati redovan apgrejd.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 23:20:22 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung Galaxy S
Kao sto sam vec i rekao u predhodnim postovima  samsung software support je bedan! Prvo su me guzili sa omniom HD ,mislio sam da ce sada biti drugacije, ali je jos gore, mislio sam  ipak je to google-ov operacioni sistem ne treba da brinem al sam se zajebao ponovo ! Tako da svima preporucujem da ukoliko su u mogucnosti kupe neki HTC mnogo manje ce se nervirati jer galaxijev najnoviji oficialni firmware JPO ima toliko bagova da to nije normalno prosto razocaravajuce sramota za samsung  Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 21:01:24 od laza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Apple Iphone 4s
Kao sto sam vec i rekao u predhodnim postovima  samsung software support je bedan! Prvo su me guzili sa omniom HD ,mislio sam da ce sada biti drugacije, ali je jos gore, mislio sam  ipak je to google-ov operacioni sistem ne treba da brinem al sam se zajebao ponovo ! Tako da svima preporucujem da ukoliko su u mogucnosti kupe neki HTC mnogo manje ce se nervirati jer galaxijev najnoviji oficialni firmware JPO ima toliko bagova da to nije normalno prosto razocaravajuce sramota za samsung  Smile
ma molim te mi reci de si ti kupio tvoj galaxy s ,i koju verziju softvera koristis,koji je base band u pitanju ? prosto neverovatno ,ja ni na 2.1 a ne daj boze na 2.2 nikada ni jedan bug nisam imao  Smile (aj da ne racunamo to sto,ima bag neki sa skajpom da notification posle nece da ti se spusti onako kad povuces prstom od vrha kad dnu ekrana)-to je jedina stvar sa kojom sam se ja susreo
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Ja nemam nikakvih problema niti sam susreo bugove, koristim procureli xxjpu rom koji je odličan. Ne znam da li je do sada moglo, ali ako želite prevod za film samo ga nazovete isto kao i film i default plejer će ga pustiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Long live Heavy Metal !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung Galaxy S
taj xxjpu  koristim i ja samo skuvan  ... ma nema rupa uopste http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9759824&postcount=1127

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Šta ti konkretno fali ili ne radi, koliko vidim to su sve neke minorne stvari koje i drugi proizvođači imaju (šta misliš da toga na htc-u nema, ako tražiš naći ćeš, npr na herou i legendu nikako ne možeš da isključiš  da prikazuje sim kontakte, što je veoma iritirajuće a nisu popravili nikada, pojačavanje zvuka im se tripuje na sensu).
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 00:38:39 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Nisi imao ovu opciju (zbog 2.1 Smile) ili nije radila? Posto kod mene sljaka...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Bila je opcija, ali nije bilo svrhe, on je i dalje prikazivao (ima i na legendu 2.2 isti problem kada sam apdejtovao).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Bravo
Bas cudno. U svakom slucaju, znaj da to sljaka na Desire, tako da nije svaki HTC pogodjen tim bagom:

I jednu stvar da istaknem - potpuno si u pravu da svaki proizvodjac ima nekih bagova, gluposti i nelogicnosti u softveru. Pitanje je samo cije "gluposti" nam manje smetaju, a to zavisi od osobe do osobe. Smile
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 01:29:06 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Nisam ni reako da svi HTC telefoni imaju ovaj problem ali Hero i Legend su imali. E da oni bugovi ne postoje na zvaničnom romu, ono je leaked rom zato i ima te sitne gluposti.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2010, 02:04:31 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.