Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171857 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Znam da su na sgs-u 2.3.5 romovi od jvs do jvz imali problema da se povremeno izgubi konekcija. Neki su rekli da se problem rešava tako što u podešavanjima rutera pod dhcp promeniš lease time (kod mene stoji 1440 minuta), mada ja i na tim romovima sa "takoreći" problemom nisam imao problem.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2012, 19:02:23 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S5
Pa nista, u svakom slucaju otici cu sutra u servis, hvala na odgovorima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Nema šta servis tu da ti pomogne, samo će ti naplatiti reflešovanje softvera, a to možeš i sam da uradiš. Ako je problem kao na sgs do roma, nećeš dobiti ništa.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 08:51:07 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S5
Znas kako, traje mi wifi, i onda samo u nekom trenutku mi se izgubi ona ikona za wifi i pojavi se ona h ikona, i te strelice nesto ucitavaju na sekund i onda u sledecem trenutku samo na delic sekunde bljesne 3g znak i odmah posle toga se opet pojavljuje wifi ikona, i sve tako.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Jel si probao ovo za ruter što sam napisao. pogledaj i na xda šta kažu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S5
Probao sam al izgleda da problem nije u wifi-u, meni se to u stvari uvek desava, npr. kad je iskljucen wifi, meni sve vreme pise 3G, i onda samo se u nekom trenutku pojavi ta H ikona, strelice ucitavaju nesto na sekund i onda se vrati na 3G (sto posle remeti kad ukljucim wifi), kao da nesto koristi net svaki cas samo od sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Pa da, tako i treba kada ti je isključen wifi a uključena data konekcija da ti se sa vremena na vreme pojavljuju strelice (to znači da se nešto u pozadini update-uje).  Ti jednostavno isključi data konekciju ako ti ne treba i neće ti se pojavljivati te strelice.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 18:33:31 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung Galaxy S5
Hm, to izgleda kao dobro resenje ali kako da znam sta se to uopste updateuje? Malo me smara da non stop ulazim u one opcije da iskljucim data conn. kad hocu samo da koristim wifi pa bi bilo dobro ako bi nekako mogao da samo iskljucim te update ali ne znam ni koji su.  Smile

edit: pih, ipak nije uspelo, cak i kad isljucim data conn. wifi pukne iz cista mira (samo nestane i vrati se), cak i kad imam jak signal.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2012, 21:01:39 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson k550i
Ljudi kao i vi ponosni sam vlasnik ovog super moba  Smile imam par pitanja ako je neko voljan da mi odgovori i da dobar savjet pa krenut cu redom i uparijed se izvinjavam sto cu vam dosadjivati  Smile

1. frimware verzija je - 2.1-update 1 tako pise  Smile kernel nesto 2.6.29 eh sad vidio sam da je izaslo dosta novijih verzija "softvera" za ovaj mob da se nadogradi jer recimo kad instaliram neku igricu trazi mi noviju verziju tako da sam totalni laik sto se tice ovoga pa bi zamolio nekoga da objasni kako se moze uradit update recimo za novu verziju da imam na mobu i sta mi ona prvenstveno donosi ako imam zadnju verziju softvera na mobu i da bi mogao to sam uraditi i jeli komplikovano posto ne zelim nista da zeznem uglavnom sta imam ako uradim update i imam zadnju verziju sta dobivam ?

2. ovako kad drzim onu jedinu sredisnju tipku pojavi se kao task manager i dosta tu stoji aplikacija recimo koje sam igrao gledao i tako to pa sad me zanima kako se moze ukoniti sa toga i da li mi trosi bateriju ili sta vec smeta li je li i dalje pokrenuto ali radi u pozadini ?

3. Koliko vam moze drzati baterija meni recimo kad ga napunim skroz ako ne radim nista samo se javim na mob i po neku poruku bez koristenja igrica drzi i do 2-3 dana dok recimo ako je pun i igram neku igru bez prekida izbaci mi battery low nakon nekih 3 sata i smanji potrosnju svjetla na displeju i cuva bateriju , dakle jeli normalno da se ovako "brzo" isprazni nako samo 3 sata mozda malo vise ako igram igrice bez prekida ?

4. Kad idem na settings pa na abouth phone pa na status dole zadnja stavka pise UP Time i stoji mi sada 50:39:58 i stalno ide naprijed kao sat sta to znaci mislim za sta odbrojava vrijeme ?

5. Preko kojeg programa mogu da gledam filmove recimo titlovane al da mi uskladjen titl ko sto gledam na kompu znaci da ne bjezi da je normalno za gledanje ??

6. Kako se moze promijeniti tema na mobu recimo da mi nisu ikone iste i sta ja znam da nije pozadina ispod ikona crna i tako to jel to moguce il moram uraditi update frimeware ili cega vec iz prvog pitanja gore da bi mi se promijenio izgled telefona

7. Kada hocu da stavim sliku na displej znaci da je samo ona u pozadini sada izabrem sliku tamo i ono mogu je editovati sto se tice velicine dobijem kao onaj kvadrat i sada recimo ako je slika slikana malo iz bliza i ja hocu da je postavim kao wallpaper on mi je razvuce na dvije stranice na displeju ili ako je jedna toliko je uveca da se vidi samo pola glave na displeju ( nemam veliku glavu  Smile ) a kad recimo stavim neku sliku koja je malo iz daljine slikana onda je fino optimalizuje i bude ok na ekranu ?

8. Kako se stavi ona zastitna folija na mob ? kupio sam i imaju kao neke dvije al kad odljepim i stavim samo spadne  Smile ?

9. Na drugoj stranici na meniju ima ikonica pise samsung apps i sad pored nje stoji broj 7 i kada tu udjem trazi mi da se konektujem na wi fi i kad se konektujem pise mi Samsung Apps update avalible . Update ? i onda pise This is sistem application do you still want to replace it ? All previus user data will be saved . Moze li mi neko objasnit sta ce bit ako idem na ok mislim sta cu dobit hocel se sta obrisat zajebat sta ce mi skinut na mob ?

10. Kad igram neke gameloftove HD igre recimo spiderman i kada se borim ili ima puno detalja nekad mi zna igra na sekund dva da zaledi i onda ide sve normalno , do cega je to dal se to i vama desava jeli nesto nije ok sa mobom ili sta vec ??

Eto ljudi to je mojih 10 pitanja koje me muce od kako sam kupio mob sa kojim sam do sada prezadovoljan pa se nadam da ce mi neko ako ne na sve bar na vecinu odgovorit  Smile

p.s Nikad nisam duzi post u zivotu napisao na internetu  Smile

p.s.s Izvinite na ovlikom postu i smaranju hvala unaprijed za vase odgovore i Sretan vam Bozic svima od srca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.