Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 172030 puta)
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG G2
Probaj widget MIUI digital clock
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
Treba mi bas ovaj sto sam koristio. Nadam se da je to ovaj sto je @telep poslao, ali ne mogu da ga probam za sada.

Jos nesto. Posto sam root-ovao telefon, odlucio sam da ubacim i swype za srpski. Probao sam da uradim isto kao i prosli put, ali ovoga puta nece. Jesu isti fajlovi i lokacije? Dakl kopirao sam sa root explorerom sova dva fajla i folder na odgovarajuce lokacije, restartovao telefon, probao i rucno da instaliram swype.apk (dobio poruku application not installed), ali nisam uspeo da dobijem srpski swype.

Skini ovo http://www.mediafire.com/?382ctxnn4wjgj4a
Swype apk kopiraš u sistem/ app
libSwypeCore.so u sistem/ lib
com.swype.android.inputmethod u data data

Da bi ovo sve odradio moraš prvo rutovati , isto kao gore što sam ti objasnio za rut samo je drugi fajl

CF-Root-XX_OXA_JVP-v3.7-CWM3RFS.zip

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12651359&postcount=6

Da li je normalno da mi na pocetku kada otvorim root explorer pise rootfs (r/o), a onda kada otvorim system i dalje, /dev/block/stl9 (r/w)?
« Poslednja izmena: 03. Nov 2011, 13:20:36 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Evo kako sam ja namestio widget

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
Hvala za ovo. Probacu kasnije. Nego imam sada jedan ozibljniji problem, pa da vidim prvo kako njega da resim.

Od juce mi telefon nesto "brljavi". I hteo sam da mu ubacim ponovo ovaj ROM preko odina, a dok se on skidao hteo sam da obrisem i internu memoriju "vracanje fabrickih podesavanja". I kada sam to izabrao, telefon se normalno restartovao i onda mi je ponudio onaj meni gde sam imao opcije da obrisem korisnicke podatke, da obrisem cache particiju i da prihvatim reboot. Probao sam prvo samo rebot, ali podaci su ostali. Onda sam probao ovo da obrise korisnicke podatke i tu sam primetio jako cudnu stvar. Izbacio je gresku pri formatiranju svega sto je pokusao (pogledaj sliku), a kada sam posle toga izabrao reboot, svi podaci (poruke, slike, programi) su ostali na telefonu.

Sada sam uradio ipak ponovo preko odina fles i sto je sada jos cudnije, posle flesa su svi podaci nestali (koliko znam to ne treba da bude slucaj). Ipak sam probao (iako je telefon prazan) sada ponovo (da bih video da li ce opet da prijavi te greske pri fomratiranju), da stavim "vrati na fabricka podesavanja" i ovoga puta je samo restartovao telefon, odradio sta ima (nisam primetio da je prijavio neke greske) i boot-ovao se sam, ovoga puta bez tog menija koji mi je prosli put nudio.

Pretpostavljam da je sada ok, ali da li mozda znas sta se to desavalo i zasto?

EDIT:
Izgleda da ima veze sa root-om. Sada sam odradio root ponovo i ponovno probao da uradim vracanje fabrickih podesavanja i opet sam dobio isti problem. Sada radim ponovo fles pa cu da vidim jos jednom da li ce sa originalnim kernelom da radi ovo brisanje podataka. Smile

EDIT2:
Sa originalnim kernelom (nerutovanim), proslo brisanje podataka bez ikakvog problema. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

002.JPG
(1418.46 KB, 1944x2592)
« Poslednja izmena: 03. Nov 2011, 15:23:20 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Ovo je super mega giga  stvar, za sve sa jvt romom
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1323975
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
Samo da prijavim da definitivno postoji neki bug, kada se uradi root i posle toga vise ne moze da se odradi restore to factory settings. Danas sam flash-ovao ODEXED rom i isti slucaj. Dakle cist rom, radi, root, ne radi vise. Vratio sam DEODEXED i probao jos jednom, ali isti slucaj, tako da je definitnvno neki bug u pitanju. Dizem ruke, koristim ovako.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nego, pitanje u vezi ovog infoalarm.apk. Evo pogledaj kako to kod mene izgleda. Jel znas sta da mu radim? Probao sam i da idem na permissions, gde je "execute" bilo neobelezeno (samo read i write). Pomislio sam da je zbog toga, ali i kada sam stiklirao "execute", opet isto.

EDIT:

Uspelo je konacno! Smile Ako je vama nesto jasno, objasnite mi, posto meni nije nista. Dakle radio sam sve moguce stvari. Na kraju sam pronasao na google-u da ima neki Super manager koji moze da ima root pristup kao i root manager. Instalirao sam njega i sa njim sam uradio isto sto i sa root manager-om, samo mnogo teze, posto je nevidjeno ne pregledn i komlikovan program i uspelo je. Radi mi sada i srpski swype i ovaj widget koji sam trazio. Sada je sve ok, ali mi i dalje nije jasno zasto sada root explorer nije hteo da raid, a ovo radi.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 16:20:51 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Je l' se samo flesuje ODEX zip dole u prilogu! Imam stock JVT!

Da ne znas neki najlaksi nacin (neki mod ne dodatne app) da mi baterija prikazuje procente (%) ?

Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2011, 21:24:44 od nemanja065 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple g-2 mini
Je l' se samo flesuje ODEX zip dole u prilogu! Imam stock JVT!

Da ne znas neki najlaksi nacin (neki mod ne dodatne app) da mi baterija prikazuje procente (%) ?

Smile
poslat ti na pm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
jel koristi neko poslednji cyanogenRom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Apple iPhone 6S
Trebalo bi mi jedno pojasnjenje. Vratio sam, da ne ulazim sada u razloge, XXJVT, ali ovoga puta ODEXED rom, sa fabrickim kernelom. Nakon flesa, uradio sam restore to factory settings, koji je prosao ok i nakon restarta nisam imao vise ni slike ni imenik ni poruke, ni programe (sto je sve ok). Medjutim kada sam otvorio widget-e, tako je stajao ovaj widget za vreme, iako ga na DEODEXED XXJVT nije bilo, pa sam morao da rutujem telefon i dodajem infoalarm.apk, rucno. Kako je ovo moguce? Da li je moguce da je taj fajl nekako preziveo flash, ili mozda ODEXED rom ga ima, dok ga DEODEXED nema, ili je nesto trece u pitanju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.