Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I9000 Galaxy S  (Pročitano 171265 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S
jok ... nece ...

drzim 10ak sekundi i telefon se restartuje. Kad je ugasen, pali se i gasi na svakih par sekundi, ali u taj download mode nikako da udje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pomoću ovoga češ dobiti download mode http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201
prvo sve lepo pročitaj pa tek onda uradi. Ako nisi siguran nemoj da radiš, uvek možeš skinuti drugi launcher i sakriti te aplikacije iz menija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S
Sto se zvuka tice, ja nikad nisam slusao mp3 preko zvucnika telefona, sto takodje i preporucujem jer ce se ubrzo ostetiti zvucnici.Devojka je cesto imala obicaj da pusta muziku na telefonu dok je u kuhinji i posle nekoliko meseci zvucnici nisu nizasta, potrebna je zamena.U pitanju je bila nokia (mada bez obzira koji je proizvodjac ostecenje je sigurno neizbezno naravno ukoliko se pojacava na 80-100%).
Imao sam N95 8GB koji je imao dobre stereo zvucnike ali mi i nisu nesto preterano znacili, dok su slusalice koje su isle uz njega bile blago receno krs, tako da sam morao neke druge da pazarim.Zvuk na slusalicama je bio kvalitetan ali je na Galaxyju ipak kvalitetniji koji uzgred u pakovanju ima najbolje slusalice koje sam do sad video u pakovanju nekog telefona. Smile
IP sačuvana
social share
110101101101010101110110101011 10111001101010101011
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Dobre su slušalice koje dolaze uz Galaxy S, ali je mene nerviralo to što su IEMs pa moraju da se gurnu u slušni kanal.
Mnogo više mi odgovaraju earbuds koje idu uz iPhone.
I jedno interesantno zapažanje: iPhone slušalice sam bez problema koristio na HTC Desire, ali na Galaxy S nisu htele da rade, ne znam zašto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

sve sto zelim vredno je rizika

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
...da li je neko otkljuco galaxy s kupljen iz VIP a , ja sam pokusao sa SGS unlock tool , a i preko xda developed foruma sam skino onaj programcic i nije mi ocitao brojeve za otkljucavanje a uradio sam sve po uputstvu,pa me zanima jel neko uspeo od vas da ga otkljuca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

NIsam ja uvek upravu, ali nikada ne gresim

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Samsung Galaxy S
Skoro sam u VIP-u pazario ovaj telefon. 2.2. je sistem. Kolko se ja razumem, telefon radi perfektno. Vidim da se dosta pricalo o memoriji, ali u mom slucaju, nisam ni jednom imao problem sa memorijom. Sve aplikacije idu glatko. Gameloft igrice rade besprekorno.
Ali pored svega, imam jednu zamerku. GPS je jako los. Instalirao sam iGO i NDrive. Nekada cekam i po 5 minuta da uhvati signal (ukljucen je gprs). U voznji se desava da gubi signal. A opet, nekada relativno brzo nadje satelit.
Video sam da je "telep" pominjao neki GpsTest, pa me zanima koji je test sa marketa koristio? I da li postoji jos neki nacin da se resi ovaj problem?

I jos jedno pitanjece: Gde da nadjem opciju da ukljucim A-GPS. Isao sam u settings>location and security> i u delu My Location, imam samo Use wireless, use gps satellites i use sensor aiding... Pretrazio sam ceo settings i nigde nisam nasao opciju za a-gps.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 01:17:01 od boki_87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
HTC Bravo
"Use wireless networks" ti je a-gps.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Samsung Galaxy S
Da... Sad kad sam malo bolje pogledao, jeste to...
Sad me zanima, zasto kad upalim navigaciju, nema nikakvog protoka na gprs-u?
Da li je to do softvera koji koristim za navigacij ili nesto drugo?
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 15:06:22 od boki_87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 4.0
mob
HTC Bravo
Mislim da ona opcija "use wirelless networks" podrazumeva pre svega brze pozicioniranje pomocu cell info. Sto se tice A-GPS, mislim da je on po defaultu ukljucen, tj. da ako program ima takvu opciju, moci ces da je koristis. To je jedna varijanta, a druga je da i A- GPS spada u "use wireless networks".  Nisam ni sam siguran jer ne koristim takve programe.
« Poslednja izmena: 12. Feb 2011, 15:32:28 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 17
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Samsung Galaxy S
Pa, po onome sto pise ispod te opcije, navodno da se podrazumeva. Izgleda da ni iGO ni NDrive onda ne podrzavaju a-gps... Mada, ne znam kolko oni imaju veze sa time. Po nekoj logici, trebalo bi da sam gps koristi izvore koji su mu potrebni za bolje lociranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.