Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i8510 INNOV8 - "Nokia Killer"  (Pročitano 27640 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Moguce,nisam imao prilike da ga pogledam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 161
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N97mini
Smile
Ja znam da je samsung oduvek imao ekstra kvalitetno napravljene telefone sa ekstra losim softverom, e sad ovo je spoj svega dobrog kvalitetan telefon i provereni simbijan. sta vise ima da se prica. Trenutno koristim g810 i sve aplikacije koje sam onomad koristio na nokijama rade bez problema , softver sam nadogradio takodje bez problema, naravno da se to radi malo drugacije nego na nokiji ali sta je tu je zato na njemu ako nadogradis i shvatis da je prethodna verzija bolja nema problema sa vracanjem stare verzije , dok ovi sa n82 i 30 firmverom kukaju za 20 kom.
Iskreno veliki sam fan nokije i nema sta nisam koristio od njihovih telefona i mogu reci da sam prijatno iznenedjen Samsungovim simbijan telefonom, tako da inov8 moze biti samo bolji od toga. Pozdrav.

A izvini kako si to nadgradio softver? Moje licno misljenje je to da N95 8gb je i dalje neprevazidjen telefon sto se symbian telefona tice... Volim nokiu i samo njihove telefone koristim dosta dugo ali npr N96 je cist promasaj po meni.
Nadogradnja nije za ovu temu ali evo ukratko, skines sa neta ,ruski sajt je u pitanju, softver i takodje skines program koji se zove Apolo for g810 konkretno za moj tel, u paketu dobijas i drajvere za komp koji ti posle ostaju za sve nadogradnje. startujes apolo ,tel ugasis povezes usb-om stisnes 4 i 7 zajedno upalis na displeju pise all download . flesujes prvo modem ,nakon toga zatrazi ti drugi drajver koji instaliras dvoklikom , nakon cega ide pda fles. cela procedura traje 10 tak min i radio sam je do sad 3 puta, i ono sto je jako bitno tel je bio sa telekoma zakljucan na 64 mrezu i posle zamene softvera nestala je zastita i sad moza bilo koja kartica. I naravno ako ti se snesvidi verzija softvera nadjes staru na netu i nema problema za 10 min evo je nazad. Nasao sam na netu i originalno servisno uputstvo za sve ovo step by step tako da oko zamene softvera nema problema ,malo me je plasila cela procedura upocetku ,ali sam skontao da je potpuno bezbedna ako ne i bezbednija od nokijine. no to nije ni bitno bitno je da moze da se odradi, ako nekom treba gore pomenuti materijal mogu iscackati linkove itd, pozdrav ljudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Telenor ga daje uz ugovor  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW950i R100
u jbt telefon ima sve,podrzava MKV format...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat: X3mE link=topic=368047. msg5774024#msg5774024 date=1217353287
Citat: wayfaringpilgrim link=topic=368047. msg5773668#msg5773668 date=1217348330
Nego, jedno mi nije jasno - kako stoji stvar sa programima? Cuo sam da na Samsung Symbian aparatima cesto ne rade neke aplikacije iako su bas za tu verziju OS? Istina, ovo sam cuo jos pre godinu-dve, ne znam da li je neko koristio neki Samsung Symb telefon, pa da ima informacije iz prve ruke? :-k

I ja sam čuo slično, moraćemo da sačekamo da se pojavi pa da vidimo da li je Samsung napredovao  :-k
Nije napredovao nigde.  Čitao sam na mnogim mestima da i dalje ne radi većina aplikacija iako su bas za tu verziju OS.  Te iste aplikacije rade na Nokia modelima.  Ako je ovaj Samsung i8510 INNOV8 - "Nokia Killer" onda je moja baba sprinter na 100 metara s' preponama.  :P
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nokia je ipak klasa ispred samsuna,previse napumpan tel.ipak nebi Smile mjenjao svoju N 98 8G za ovaj samsung Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
AU...

...idi bre...
nervira me kad ovako samsung napravi dobar telefon,posto samsung ne bi uzeo da mi ga das...
a sad razmisljam...da li uzeti...ili ne...
mnogo je dobar...

ali ponovo...ja volim nokiu...
pfff...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

A gde to piše?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S7 Edge
A mogli su da se podrude za neki " novi" izgled ,ovako je isti kao i ostali"obicni telefoni"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia n95 8gb 5800 XM
Nokia killer Smile
Ortak ga je kupio odusevljen specifikacijama i posle 10 dana prodao potpuno razocaran softverom i vratio se na nokiu.
Covek inace ne drzi dugo jedan model,ali ovoga se bas brzo resio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.