Jednom prilikom sam procitao da OS u stvari gasi aplikacije automatski kad ih bacis u pozadinu, ali ih prilikom ponovnog pokretanja vraca u stanje u kome su bile prilikom poslednjeg koriscenja. Da li si siguran da su i dalje aktivne - mozda ti task manager samo prikazuje listu programa koje si koristio od poslednjeg restarta? To ces videti po kolicini zauzetog RAMa - najbolje je da pootvaras 10-ak app, pa vidi kakav si sa slobodnim RAMom.
Skontao sam ja sta oni hoce da kazu...Kao to sto stoji u pozadini tu je ali kao da nije...Kao sam os se brine oko tih aplikacija i ako zafali dodatna memorija on ih iskljuci ,sto je ok donekle...Na foru tu su aplikacije ali ne rade...Ali nije ok recimo za MSN Messenger ,jer vidim da je on stalno aktivan i nikako ne mozes da izadjes iz njega mozes jedino da se odjavis ali opet,on je tu.
Stvarno bizaran nacin upravljanja procesima Nekako zdrav razum nalaze postojanje task managera koji moze u svakom trenutku da kill-ne aplikaciju (da imam slobodu da licno oslobodim memoriju i procesorsko vreme) Stvarno mislim da takva automatizacija (iako sam skoro uvek za to) nije potrebna...
A doticni msn messenger je svugde bio pain in the ass... Izbegavati...
Install Directions: 1. Put the .apk file on your sd card. 2. Use a file manager app (e.g. ASTRO or Linda file manager) to install the apk. 3. You're done! Have fun
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.