Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung I7500 Galaxy  (Pročitano 63185 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung i7500
Mislim da je logicno da gubim garanciju ako ga rootujem...Nasao sam taj program androbex na Android Marketu..Ne mogu ni sa njim da saljem...Sve vise mi se svidja...Samo sto racun na mobu ide veoma brzo u +++++++ ... : Smile A dobri su mi ovi iz telenora za ovih 5gb sto sam dobio besplatno...Pitam ih ja za racun i oni mi kazu da je to ok i da se odbija na kraju meseca od tih besplatnih 5gb ..Pitam ih ja kako da proverim koliko sam potrosio da znam kada da stanem..A oni ce meni na to nikako Smiley ...Ne moze da se proveri...Na foru rokaj ,pa ako predjes presao si Smiley ...Bas su pametni!!!!  Smile  Smile Sve mi manje smeta sto nema plavi zub,pardon ima ali ........Zanima me sada ovo root-ovanje, ali ne smem sam nista da radim da ne zafrknem nesto...
Cekam da se neko malo vise pozabavi tom temom na Bureku pa da odatle pokupim...Ovako sam ,jok ja Smile

« Poslednja izmena: 16. Avg 2009, 18:27:19 od Sreta66 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung GS3
Rade aplikacije za BTali tel mora biti rootovan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung i7500
Ajde neka neko obradi tu temu root-ovanja...Ako neko ima vremena...Ja sam citao po ovim sajtovima i nije mi bas najjasnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Apple iPhone
Najbolje ti to da uradis jer ti jedini imas Android telefon i mozes sve da isprobas.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung i7500
Slazem se sa tobom Mikele...Ali sacekacu jos malo sa tim zbog garancije a i zbog toga sto je sve to jos ne provereno i novo...Uradicu to kad tad,to je sigurno. Smile..Trebace mi pomoc,nema sanse sve sam da uradim,nisam toliko spretan...Da je na srpskom ok,ali ovako na eng. ne razumem celu proceduru koju su oni naveli... Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2009, 22:02:10 od Sreta66 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 120
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox
mob
Motorola L7e
Ti Sreto bas ne znas da se zabavljas  Smile sve nekog drugog cekas. Otvorio si temu prvi, root-uj ga prvi Smile budi frajer Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung i7500
Ne zabavlja mi se bas nesto sa tolikim parama...Posle trebam da se ubijem kao siroce  Smile ...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.3pr
Ne zabavlja mi se bas nesto sa tolikim parama...Posle trebam da se ubijem kao siroce  Smile ...   Smile
...znaš....pre neki dan sam bio na ivici da ga kupim......pa sam se ipak odlučio za s8000 jet....nešto sam se opasno smorio sa N96....tako da bih malo da se odmorim od "pametnih" telefona
ali...što bi rikeee rekao, da sam ga kupio verovatno bih krenuo u "zabavu"....pa to je valjda i suština.....jbg...jedino tako se uči....onaj ko hoće sve na gotovs taj ne kupuje potpuno novi operativni sistem....zar ne?
...dakle, sreto66....udahni duboko...pokloni se i počni Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung i7500
Pocecu... Smiley Ako nista drugo ,bar mi osaje kao cigla,pa mogu da ga upodrebim za nesto, lol.... Smile
Ako neko nema pametnija posla moze bar da mi prevede sta tacno da radim...Posto mi je ovo totalno nejasno...Skontao sam da trebam da instaliram Pc studio,to sam uradio,da skinem neki SDK file,i to sam uradio,znam da stavim mobilni u ovaj boot mod...Ali mi nista ostalo nije jasno...
UPDATE :

07/08/09 : Theard update, use the new recovery image to root the phone
31/07/09 : add Windows pack
31/07/09 : add Linux pack
30/07/09 : creation

Tools (see at the end of the post) :
- fastboot
- modified adb

Notes : the modified recovery image is compatible with nandroid.

How-To :
1) Install the recovery image (see http://forum.hdblog.it/showthread.php?p=19417)

2) Boot in recovery mode and then execute :

Quote:
./adb shell
You're now root ! We can create a root shell

3) In adb shell execute those commands :

Quote:
2) mount /dev/block/mtdblock1 /system
3) cat /system/bin/sh > /system/bin/su
4) chmod 4755 /system/bin/su
5) /system/bin/reboot

To test the root :

Directly on the Galaxy : use ConnectBot (find it on the market), connect in local, type "su".

Via ADB : run adb, and type "su".

You're root. Enjoy.
File allegati
Tipo di file: txt    SAMSUNG GALAXY ROOT FILES.txt‎
Tipo di file: txt    SAMSUG GALAXY ROOT FILES FOR WINDOWS.txt‎
« Poslednja izmena: 17. Avg 2009, 01:02:19 od Sreta66 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
HTC One X
Jesi radio nekad u Linux terminalu? Otprilike se svodi na isto... Dakle uđeš u taj recovery mod (verovatno treba da držiš neki taster dok se pali), nađeš negde konzolu i unosiš komande. Ne znam da li može neka veća šteta da se napravi (na osnovu ovoga što vidim rekao bih da ne, ali nemoj me držati za reč, nikad nisam držao Android fon), mada ja sam HTC telefone recimo dizao iz mrtvih samo pomoću USB kabla, nema te štete koja ne može da se otkloni Smiley (softverske, naravno), ali možda to važi samo za HTC i Windows Mobile Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.