Prodajem Samsung i5700 Galaxy Spica. Telefon je moj, prvi sam vlasnik, bez ijedne je ogrebotine, udarca niti bilo kakvog drugog fizičkog ili psihičkog oštećenja Star je skoro god dana, korišćen uglavnom za surf i mejl. U njemu se trenutno nalazi 2.2.1 Android sa YONIP CFS V.12B kernelom: znači najnovija potpuno funkcionalna verzija softvera za ovaj tel. Radi multitouch, wi-fi tethering, ubačeni drajveri za grafiku...
Cena telefona je 100 eura. Fiksno! Uz telefon ide i komplet standardna oprema za njega: USB kabal, punjač, original slušalice, memorijska od 1Gb.
Moguća i zamena, ali isključivo za perfektnu Nokiu e71(po mogućstvu belu) uz neku manju doplatu sa moje strane.
Kontakt na pp ili na tel 064-2828-045
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws