Samsung sprema i570 mobilni telefon, stilizovani, tanki slajder sa QWERTY tastaturom. Ova naprava će podržavati HDSPA i WiFi i posedovaće dimenzije od 96 x 60 x 16 milimetara i težiu od 123 grama, tako da će se moći prilagoditi gotovo svačijem džepu. Uređaj poseduje ekran rezolucije 320 x 240 piksela, digitalnu kameru od 2 megapiksela i frontalnu VGA kameru za video pozive, kao i Bluetooth i microSD slot za memorijske kartice. Samsung je bazirao ovu napravu na Symbian 9.1 OS-u. Nije navedeno kada će se ovaj uređaj pojaviti na tržištu, niti je navedena njegova okvirna cena.
stim sto sam u ruci imao verziju koja je jos uvek u razvoju pa je software prepun bug-ova ali me je jako podsetio na n 95 po softveru cak kada sam ubacio karticu iz mog n95 instalirao mi je pola aplikacija ovaj tel od mene ima samo pohvale
evo malo i slika
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(183.1 KB, 1263x1290)
(113.76 KB, 1049x1284)
(113.84 KB, 600x800)
« Poslednja izmena: 19. Sep 2007, 09:16:06 od nzb7 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.