Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77197 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i300
recite mi kad igram igricu gpar72golf slika mi je kao u ogledalu!Molim za pomoc!
takva je i kod mene nemoze da se promeni ja mislim...ima i odbojka takva isto ko ogledalo...

Citat
Ово нисам знао, има ли каквих подешавања или само укључиш и не мислиш... Smile
ne verujem da je samo ovako mora da ima nesto da se instalira ili podesi.Mislim da tu treba nesto onaj partnership ali nisam siguran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 4
Probajte prvo, ukljucite usb kabal na telefon i sacekajte da AS kaze da je connected. Trebalo bi posle toga da radi.
Kod mene na starom mpx220 radilo je bez ikakvih podesavanja samo sam se konektovao i nista vise, jedino kada sam koristio bluetooth vezu morao sam da pokrenem konekciju AS-a prvo sa telefona.
Trenutno kod ovog htc-a sto imam sad, morao sam da  isključim opciju "Advanced network functionality" koja se nalazi u "Settings/Connections/USB to PC" na telefonu da bi radio internet.
Mozete jos da probate ako vam ne radi da na AS-u sa pc-ja da idete u File_>connection settings i izaberete :This computer is connected to: The Internet.
Ali kao sto kazem, prvo probajte samo da ubodete kabal i sacekajte da AS kaze da je konektovan, i tek posle toga ako ne radi cackajte podesavanja.

Na XP koristim ActiveSync 4.5 dok na Visti ne postoji AS nego  "Windows Mobile Device Center" sa kojim mi je internet proradio bez ikakvih podesavanja...
Probajte pa javite. Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 14:41:42 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 143
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
Uspeo sam preko kabla da se nakacim na internet.
1. Izvadite SIM karticu da nemislite da idete preko GPRS
2. Otidjite u Settings>Data Connections i u Internet connection prebacite na Automatic (meni je bio na mtsgprs)
3. Udjite u AS-u sa pc-ja idete u File_>connection settings i izaberete :This computer is connected to: The Internet. (hvala matrix777)
4. Pokrenite Internet explorer na telefonu i uzivajte.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 14:57:44 od dejana123 »
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i300
Tnx matrix radi odlicno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 4
Drago mi je da ste uspeli!

PS. ne morate da vadite sim karticu da vidite da li radi jer ako se koknektuje na gprs mozete da vidite znak "G" ili "E" pored indikatora signala.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 17:29:34 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i300
znam tnx opet  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC desire s
Matrizx777 druze, jel imas neki cistac registra za i300x mislim uopsteno za wm2003se, ali da je za smartphone, onaj sto si mi davao je za PPC...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 267
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i300
ej acikav da li moze nekako da se exe file ppc instalira direktno na karticu a ne na memoriju telefona posto nemam mesta na tel.?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung L870
Pronasao sam novi nacin (bar je za mene) kako da se instalira neka java igrica ili program na telefon. Sve sto treba je da instalirate besplatan program i300 java installer (okacio sam ga dole). Posle instalacije prebacite neku java igricu na telefon ili karticu i pomocu npr. resco explorer-a namestite da se ta igrica pokrene pomocu i300 java installer-a (mislio sam na opciju open with) i igrica ce se instalirati. Instalirane igrice i programe pronacete u programu FunBox (dobije sa sa telefonom, tacnije u njemu). Igrice rade u punom ekranu (240x320).

Tekst na engleskom i sajt http://www.wm-soft.com/products/i300i320-java-installer

How to use:
1) Install
2) Make .JAD and .JAR files associated with main exetuable (“i300 java.exe” or “i320 java.exe”). You can do it with SmartExplorer or RescoExplorer or just launch i300 java.exe and press “OK” (i320 version has glitches in this module, so you need to use filemanagers).
3) Launch JAR or JAD file.
Some JARs failes to install, in this case use JAD.

Odavno sam postavio ovaj tutorial. Medutim, sto se tice tog emulatora ima problema sa 3D igrama.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC desire s
ej acikav da li moze nekako da se exe file ppc instalira direktno na karticu a ne na memoriju telefona posto nemam mesta na tel.?

Nop prvo moras storage da obezbedis za velicinu programa pa tek onda da izaberes gde ide... Jeste malo to problem evo meni se registry baza napunila ne znam sta da radim, moracu da uradim jedan master reset da pocistim smece...
Imam neki program koji cisti ostalo smece ali ne i registry bazu... Ako hoces bacicu ti ga na mail, icq, skype pa ocisti malo storage sa njim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.