Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 77166 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Мислим да су оба 2003СЕ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC desire s
Pa zar i300x nema wm2005? A na ovoj slici je 2003.

O deco moja deco...  Smile Smile Smile
Oba imaju wm2003se...
Tako da je i300x, ja ga imam valjda znam...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava N. Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung i300x
Sto se tice ruku i svega ostalog - bolje da ne pricam. morate sve da radite polako i smireno (nista na silu)

fon jeste i300x i ima wm2003se i ima hdd 4GB. Ako znate nekoga ko ima wm5 na i300x, bice mi drago da mi kaze kako je to uspeo da "nabudzi".

IP sačuvana
social share
KizaNBG
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC desire s
Sto se tice ruku i svega ostalog - bolje da ne pricam. morate sve da radite polako i smireno (nista na silu)

fon jeste i300x i ima wm2003se i ima hdd 4GB. Ako znate nekoga ko ima wm5 na i300x, bice mi drago da mi kaze kako je to uspeo da "nabudzi".

Tu pricu o wm5 zaboravi, ja imam i300x i nisam uspeo da nabudzim a hiljade telefona sam flashovao, tako da...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
можемо да се опростимо од "јачег" виндовса за овај фон... нама шансе да избаце јер би им опала продаја новијих модела... ипак сем малог дисплеја овај телефон нема мана...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava N. Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung i300x
Da li neko zna neki dobar player (divix) koji podrzava subtitle. Program koji je vec neko probao i zna da radi sa subtitle-om. Ako moze link za taj program, ako ne bar tacan naziv programa i verzija (i eventualno plagove ako trebaju). Precesljao sam ceo forum i niko nije nista konkretno rekao na tu temu (obicno postoji to,to, to... to skini... pa se ti sa svim tim j**i). Poskidao sam 100 player-a i 1000 dodatnih fajlova i u totalnoj sam konfuziji I NARAVNO SUBTITLE NE RADI!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

I da li neko moze da mi kaze kako se pokrece exe fajl programa "pbar.exe". program je za wm 2003, i nema nikakve veze sa MicrosoftActiveSync, a ne moze da se pokrene ni sa telefoa. ili ako moze neko da mi kaze ser. no. (ili crak) za xbar 3.  Smile

Inace savet za sve kupite nokiu 3310, taj fon je zakon, kod njega sve radi!!! Smile
IP sačuvana
social share
KizaNBG
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Ни ја никако нисам успео да покренем превод преко ТЦПМП плејера, и ако има ту опцију...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
SmartMovie? Za PPC posoji verzija, verovatno ima i za SmartPhone....
Btw. - Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC desire s
Evo kako sam ja resio taj problem... Nadjes neki program tipa smart movie converter ili sta ja koristim a to je Pocket DIVX encoder i lepo konvertujes film zajedno sa prevodo, plus taj program ima bas opcije konverzije sa smartphonove... Zatim ubacis film kao i svaki drugi klip i eto ti prevoda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26
Zastava N. Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung i300x
Jbg. to je jedino resenje, jer ne postoji ni jedan player (plag) koji pusta sub, str, txt... subtitle-ove.

I da li neko zna da li i kako moze da se namesti da mem. kartica bude kao mass storage. Kopiranje filma na karticu traje VECNOST!!!
(inace nemam HDD - izvadjen)
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 20:15:08 od Kizanbg »
IP sačuvana
social share
KizaNBG
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.