Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 76903 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
kako da uradim full backup tel. na komp kao sto moze kod symbiana

Za kontakte i poruke treba ti jeyo mobile, onda za sve ostalo mozes preko active synca ili imas program smartphone backup i on ce ti sve vratiti, tacnije to ti je i pravi backup preko smartphone backup. Ali ja vise volim ovako, znaci uzmem jeyo i prebacim kontakte i poruke a onda prebacim iz storage/windows/start menu neke ikonice od programa, zatim backupujem ostale podatke. Jedini posao posle master reseta je da sacekam da se to iskopira i sve mi bude kao pre, sem profila i nekih standardnih podesavanja Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
Ako hoce bas full backup, da sacuva registry podesavanja, programe....onda to ce da odradi Sprite Backup
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Ako hoce bas full backup, da sacuva registry podesavanja, programe....onda to ce da odradi Sprite Backup

Pa moze i to, zaboravio sam na njega Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Хоће ли ко да ми препоручи неку добру стратегију која ради на овом телефону, ја скидао неке за ППЦ, инсталира их и покреће али не раде функције. Нема везе да ли се игра плаћа или не.

Благодарим
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Хоће ли ко да ми препоручи неку добру стратегију која ради на овом телефону, ја скидао неке за ППЦ, инсталира их и покреће али не раде функције. Нема везе да ли се игра плаћа или не.

Благодарим

Age of empires II mobile, Legacy, Legacy Expansion pack, Warriors, Choper rescue, Mashines at war, High Seas, Stolen in 60sec,  Atomic Cannon, Brutal wars for smartphone....         

To su neke za koje ja znam, preporucujem ti Age of empires, Choper Rescue (celu sam presao), Brutal wars  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung i300
Evo me najzad ("imadoh" nekih problema sa wireless net-om)...

Hvala Matrix777 and Acikav! Imam već par dana pTab programčić, extra je. Baš extra! Vredi ga i platiti! Smile

Imenik sam skapirao. Napokon! Šte ćete, omatorilo se...

Podesio sam GPRS, radi explorer ali ne i wap browser (mt:s). Operu mini neće da download-uje...

Malo me, kako vi mlađi kažete, cimaju ovi programi bez opcije exit... Dobro tu je task ali ipak je glupost.

Bez veze je ovo sa odsustvom podrške za mp3 zvona. Kod mene radilo ono sa ubacivanjem u Storage ali sad prestalo...?
Dobro, ubacio sam wav, malo iseckan u CoolEdit-u.  Nisam probao wma. Nisu valjda i sami sebe ukinuli?  Smile

Nabaciću i 1GB karticu za koji dan, mada ... dok ne nađem bateriju možda i nema smisla.

Zna neko gde bi mogao pazariti debelu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
E druze za pustanje mp3 za zvono, treba ti program RJV tone setter, znaci naj naj najbolji program za to, mozes mp3 da stavis za zvono, za sms, za alarm, za neke dodatne tonove, ma za svasta Smile

Ne smemo ti davati imena prodavnica jer je zabranjeno reklamiranje na forumu, a sigurno mozes da nadjes po servisima  Smile
Malo kada otopli krenes i od prodavnice do prodavnice Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 4
@gopop
Za programe koji nemaju exit obavezno moras da instaliras Xbar i da naucis kako da radis sa njime jer bez tog programa je ne mogu da zamislim WM,
Pored task managera ima i opciju za copy/paste i jos par zgodnih stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
@gopop
Za programe koji nemaju exit obavezno moras da instaliras Xbar i da naucis kako da radis sa njime jer bez tog programa je ne mogu da zamislim WM,
Pored task managera ima i opciju za copy/paste i jos par zgodnih stvari.

Vidis to sam zaboravio da mu kazem Smile Sreca bar ima jos neko da me potpomaze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung i300
Hvala dečki. Nisam ni sumnjao u vas.  Smile

Video sam te copy/paštete naredbe u jednom raspakovanom x-bar-u al' još nisam stigao do tog kolokvijuma. Sa' ću.

Drago mi je da vas čujem ovako pametne i načitane!  Smile

Što se nakupih dobrih linkova tražeći ovaj rjv...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2008, 21:42:56 od gopop »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.