Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung i300 [QVGA WM] - softver, pitanja i odgovori !  (Pročitano 76729 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
Evo spisak par romova sa jezicima pa ti vidi koji imaju srpski:

I300_27_O2_Germany_AOEL1 : Deutsch,English,Italian,French,Spanish,Nederlands, Swedish,Danish,Portugues,Finnish,Norwegian,Greek,T urkish,Hungarian,Polish,Czech,Slovakian
I300X_27_XBFA3 : Deutsch,English,Italian,French,Spanish,Nederlands, Swedish,Danish,Portugues,Finnish,Norwegian,Greek,T urkish,Hungarian,Polish,Czech,Slovakian
I300X_27_XJFA3 : Deutsch,English,Italian,French,Spanish,Nederlands, Swedish,Danish,Portugues,Finnish,Norwegian,Greek,T urkish,Hungarian,Polish,Czech,Slovakian
I300X_27_XXFB2 : Deutsch,English,Italian,French,Spanish,Nederlands, Swedish,Danish,Portugues,Finnish,Norwegian,Greek,T urkish,Hungarian,Polish,Czech,Slovakian
I300X_28_FA4 : Deutsch,English,Italian,French,Spanish,Russian,Bel arusian,Croatian,Ukrainian,Lithuanian,Estonian,Romanian,Slovenian, Macedonian,Serbian
I300X_28_XEFA4 : Deutsch,English,Italian,French,Spanish,Russian,Bel arusian,Croatian,Ukrainian,Lithuanian,Estonian,Romanian,Slovenian, Macedonian,Serbian
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Prica se da postoji wm6 za i300....

Evo ja sam nasao nesto na jednom od sajtova

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

wm6.JPG
(43.38 KB, 813x496)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ништа још од мог телефона ! На сервису је од 31.10. полудећу више. А колико видим опет се говори о ВМ06 има ли још неких новости везано за исти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Pa ima wm6 rom ali nemam odakle da ga skinem, sajt na kome sam nasao treba pozivnica za clanstvo...

Nego ja sam uzeo i300x, jel zna neko kako se flashuje on? Da li isto kao i i300, ima li neke razlike kada se flashuje na wm5 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Има ли неке разлике у телефонима сем величине ХДДа. Није ваљда и теби рикнуо па си га мењао?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Ma jok samo je razlika u HDD i brze radi od i300, dosta se primecuje brzi rad kod pokretanja aplikacija i tako to, i ne zakucava mi dok kucam poruke, nego gledam ga flashujem sa nekim romom sto imam za i300x, ali nisam siguran dal je isti postupak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Још увек ништа, каже црко неки "мали део" што се много тешко набавља!!  Smile Smile

Ајооооооооооооој!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Још увек ништа, каже црко неки "мали део" што се много тешко набавља!!  Smile Smile

Ајооооооооооооој!

Au dijagnoze pa tako mogu i ja reci kad bi mi neko doneo u servis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam problem sa i300, kacio sam na komp i snimao na hard neku muziku jedno sat vremena i kad sam raskacio na usb storage uredno on nesto zablokirao a ja izvadim bateriju,sad se upali al hard radi i on stoji zablokiran i greje se i sam ponovo iskljuci i upali i sve tako.   Probao sam reset na rupici i nista.   Help
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC desire s
Imam problem sa i300, kacio sam na komp i snimao na hard neku muziku jedno sat vremena i kad sam raskacio na usb storage uredno on nesto zablokirao a ja izvadim bateriju,sad se upali al hard radi i on stoji zablokiran i greje se i sam ponovo iskljuci i upali i sve tako.   Probao sam reset na rupici i nista.   Help

Kakav reset na rupici  Smile Brate mozda ti je riknuo hard kao sto se desilo lordu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.183 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.