Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy Tab  (Pročitano 35336 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 4
Nisam znao da imas 7 inca na telefonu.
Sta ce mi 9.7 inca na iPadu kad imam laptop?
Nemam 7 incha na telefonu ali ako vec kupjem nesto vece od telefona sto ne mogu da nosim u dzep, onda ocekujem da vidim i neku realnu razliku.
A na laptopu nemas touch screen, sto i jeste glavni razlog zasto se kupuje tablet i glavna prednost nad laptopom.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 00:44:27 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Citat
onda ocekujem da vidim i neku realnu razliku.
Pa realna razlika ti je duplo vise od tvog telefona - 3,5 je duplo manje od 7. Smile Imam utisak da bi ti, samo da je Apple taj koji je izbacio 7" tablet, branio tu odluku kompaktnoscu i nazivao Galaxy Tab (koji bi u tom slucaju, jel'te, imao 9,7") preglomaznim, ciglom i sl.  Smile

Citat
A na laptopu nemas touch screen
receno je davno, papir sve trpi. Smile Elem, predstavljam ti premijerno jedan stariji model (postoje mnogo napredniji), zver u odnosu na ove igracke poput Galaxy Tab i iPad, multitouch laptop sa Win 7, Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, ATI Radeon HD 4570 i sl.

klik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 4
Imas pogresan utisak jer ni meni tablet nije preterano privlacan ali ne mogu reci da je glupost.
Pre ce biti da je glupost taj laptop sa touch screenom, a koristi windows 7 koji uopste nije zamisljen da se koristi na touchscreenu i to prstima.
Tablet ima svoje prednosti i zazivece, za ono sto vecina ljudi koristi laptop, a to je surf, pregled slika, muzika, filmovi...za takve stvari tablet je zgodniji za koriscenje.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 01:21:41 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Bravo
Pre ce biti da je glupost taj laptop sa touch screenom, a koristi windows 7 koji uopste nije zamisljen da se koristi na touchscreenu i to prstima.
Mali savet - kad nisi informisan o necemu, bolje da ne pises/pricas o tome. Barem ja tako radim. Smile  Dakle, jedna od najreklamiranijih prenosti Win 7 u odnosu na XP i dr. operativne  sisteme jeste upravo multitouch podrska: link.
Citat
Tablet ima svoje prednosti i zazivece, za ono sto vecina ljudi koristi laptop, a to je surf, pregled slika, muzika, filmovi...za takve stvari tablet je zgodniji za koriscenje.
Nazalost hoce, i to uprkos cinjenici da uredjaj koji ce biti najvise prodavan (iPad) ne moze da odradi ni 50% stvari koje moze jedan notebook sa Win 7, zbog obogaljenog OS koji ga pokrece. Da se razumemo, ni Android ne stoji neuporedivo bolje, ali ipak je (out of the box) mnogo mocniji OS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 4
I ja tebi dajem isti savet ili bar razmisli  pre nego sto postujes, na sta ce liciti rad sa prstima na tom win7 kada su svi programi, menu... ceo OS dizajniran da se koriste sa misem.
Zato je glupost koristiti win7 za rad sa prstima na touchscreenu. Upravo zbog toga tablet do sada nije ni zaziveo i svi pokusaji su propali, jer nisu koristili OS koji je namenjen tome i bila je prava muka raditi na njima.

I nema nikakve veze sto na laptopu imas 50% vise mogucnosti nego na tabletu, niko nece kupiti tablet zbog tih naprednih mogucnosti jer za tako nesto ima PC. Tablet se kupuje za obicne stvari koje koriste obicni korisnici svakog dana.

Mene trenutno licno ne zanima previse tablet, hteo sam da kupim neki kineski za 100€ sa androidom na njemu, ali jos uvek ne rade kako treba, a ni google nije zvanicno izbacio podrsku za tablete, tako da nemam razloga za zurbu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia N900
Ne znam zasto se vas dvoica prepirete oko dve obicne igracke koje su prakticno ne upotrebljive. Evo jednog ozbiljnog tableta koji je potpuno funkcionalan: http://www.engadget.com/2010/04/05/hp-slate-to-cost-549-have-1-6ghz-atom-z530-5-hour-battery . U sustini radi se o netbook sa ekranom osetljivim na dodir sto znaci da mozete staviti bilo koji OS bez obzira sto dolazi sa win 7 (sto i nije tako lose ako mene neko pita). Mana je baterija al nije ni ona toliko losa ako ga ne maltretira covek non-stop
« Poslednja izmena: 12. Nov 2010, 10:35:36 od Dovla84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Safari 4.0
mob
HTC Bravo
@matrix777, ovako mozemo doveka - ti kazes da nije zamisljen da se koristi prstima, ja ti dokazem da je OS upravo tako zamisljen, onda ti tvrdis da si hteo da kazes nesto drugo, sa cime bih i mogao da se slozim... U svakom slucaju, ovo je never-ending story i mrzi me vise da razglabam. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple iP5
Samsung Galaxy Tab vs Apple iPad

PhoneArena presents a thorough comparison of the Samsung Galaxy Tab and Apple iPad.
It is the end of 2010, and Samsung has just outed its first tablet computer, the Galaxy Tab. Its purpose, apart from making lots of money for the company, is to compete with Apple's groundbreaking iPad - a product that managed to single-handedly initiate a brand new personal computer market. Many were skeptical about the iPad's success in the long run ...
For more details, check out our full comparison:
http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Tab-vs-Apple-iPad_id2583

« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 08:51:56 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 4
@matrix777, ovako mozemo doveka - ti kazes da nije zamisljen da se koristi prstima, ja ti dokazem da je OS upravo tako zamisljen, onda ti tvrdis da si hteo da kazes nesto drugo, sa cime bih i mogao da se slozim... U svakom slucaju, ovo je never-ending story i mrzi me vise da razglabam. Smiley

To sto win7 prepoznaje multitouch nikako ne znaci da je dizajniran da bi se koristio prstima i samo zamisli kako ces da ubadas opcije po sitnim menijima i na sta ce liciti sveukupni rad prstima na takvom OS-u koji je dizajniran da se koristi sa misem.

U svakom slucaju i ovaj test gore potvrdjuje istu stvar sto sam i ja rekao, a to je da je ovaj samsug samo jedan malo veci skupi android telefon koji ipak ne moze da stane u dzep, a po dimenzijama tesko da se moze smatrati tabletom.
Po meni iOS i dalje je bolji od androida sto se tice kvalitetnih programa i igrica, a narocito je lepo to sto je sve ispolirano, pogledajte samo kako izgleda rotiranje ekrana na jednom i na drugom.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 09:50:47 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.200
mob
Apple iPhone
Ma nista bez tih animacija. .ebes GSM, 3G, kameru itd.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.