Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy S II  (Pročitano 213584 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Safari 534.48.3
mob
Apple iP5
Samsung now offers a bigger battery for the Galaxy S II, makes it hard to battle your smartphone addiction

The Samsung Galaxy S II hasn’t yet launched stateside, but in other parts of the world people have been enjoying it for months. The razor thin 4.3-inch smartphone packs an impressive 1.2GHz dual-core chip, but with that comes an extra strain on the battery - and many would wish it lasted a bit more. Don’t get us wrong - the battery life on the Galaxy S II is not all that bad compared to juice eaters like the HTC ThunderBolt for once, but a slight upgrade on that 1650mAh battery would be a welcome addition.

And now it’s here - spotted in the Land Down Under and on Samsung’s Italian website, a 2000mAh, uber-juicer has arrived for the Galaxy S II. Picking up the battery would require you getting a new back cover though, as it makes the phone a fraction of an inch (1mm) thicker, but even with that extra girth the phone remains among the slimmest out there.

The only thing we can imagine holding you back is the hefty price tag - at nearly $65 (45 euro) at Samsung Italy, it’s a pricey option, but if you happen to live in Australia, it will only set you back some $40. Yet it might turn out cheaper than an external juicer, so would you consider buying it?

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
SonyEricsson t250i
Najjaci telefon ikada.Odradili su ga odlicno,ja sam imo Galaxy S pa mi upo u dunav kad sam se kupo....Tako da ga vise nema.Al telefon je extra....Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG G2
I sada sam se bas setio: jos jedna korist od rootovanja, konkretno bas za GS2, je ta sto ces moci da otkljucas telefon ako je zakljucan na neku mrezu.
Treba samo da instaliras Galaxy S2 SIM Unlock aplikaciju [link] koja izracunava unlock kod.
Ja sam tako bez problema otkljucao GS2 koji sam uzeo u Telenoru Smiley

-uuuu bre brate, pa ovo nisam znao !  Smile  Pa ovo ne da je korisna informacija, nego najkorisnija moguća !!!!  Smile
    Ardžuna, svaka čast na informaciji... i više nego korisno !  Smile
sad je navukao mrznju svih mobilnih servisera u gradu
ovako bi ''musa drao jarca'' jos neko vreme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
Nije to neka tajna i prvi GS se isto tako otključava, evidentno samsung hoće da što više olakša svojim korisnicima.
« Poslednja izmena: 09. Sep 2011, 23:40:50 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG G2
onda sam ja ne obavesten,u svakom slucaju znam ljude koji su bacali po 20 evra za otkljucavanje
necu da im kazem  Smile Smile Smile     ma imaju oni kes,nece zaliti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Apple Iphone 5
Drustvo imam samo jedno malo pitanjce:
Jel ovaj Samsung I9010 Giorgio Armani isti kao Galaxy S II samo shto mu je drugacij iizgled??
i da li je neko imao neka iskustva sa tim telefonom,jer je tek izasao a cena mu je dosta manja od cene SII??

Pre sam imao Samsung P520 Armani bio je dosta dobar ali je imao fabricki OS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 6533.18.5
mob
Apple iP5
Taj i9010 Armani nije kao Galaxy S2 nego je verzija Galaxy S-a. Ako imaš pitanja u vezi njega, koristi ovu temu:
http://forum.burek.com/samsung-i9000-galaxy-s-t511538.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta kart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Galaxy S2
Već skoro 20 dana sam vlasnik ovog telefona i moram priznati da sam (za sada) prezadovoljan.

Odmah da kažem da sam generalno veliki fan Iphona a Samsung sam oduvek mrzeo strahovito. Pre ovog telefona imao sam HTC Wildfire sa kojim sa bio veoma zadovoljan. Za moje potrebe (slanje i primanje mailova sa više adresa, pregled pdf fajlova, poneka fotografija teksta, slušanje muzike) i Wildfire je bio odličan. Jedina zamerka HTCu je bila potpuno nenormalno okruženje za podešavanja, prosečnom korisniku nimalo jednostavno. Najverovatnije bih nekim custom romom poboljšao stvari ali to me i ne interesuje toliko, tako da sam i HTC i sada Samsung koristio sa fabričkim romom.

Telenor mi je ponudio HTS Sensation ili SGS2 na  mesečnih rata za nekih 400 eura što mislim da je potpuno korektno. Iako ljubitelj HTCa a mrzitelj Samsunga, ipak sam se odlučio za SGS2 i nisam pogrešio.

Probao sam i Sensation ali mi je nekako nezgrapan i težak za korišćenje jednom rukom. SGS2, bez obzira na veličinu, vrlo lako koristim samo jednom rukom, kucam poruke i sli. Takođe, na telefonu koji sam probao Sense je tako čudno radio, skoro pa brljavio pa sam se iskreno uplašio da je svaki primerak Sensetiona takav. Kasnije sam po forumima video da se ljudi masovno žale na to. Kako su oba telefona novi na tržištu, pretpostavljam da će se u budućnosti sve te greške ispraviti tako da je ipak prevagu da uzmem SGS2 odneo kvalitet slike i lakoća korišćenja (ko zna kako izgleda ekran na Wildfireu, znaće zbog čega mi je kvalitet slike važan Smiley )

Telefon jeste od plastike ali je stvarno odlično odradjen. Ništa ne škripi, tako je kompaktan da je to neverovatno. Mana mu je što se zaista mnogo greje ali kakav je hardware, to i nije čudo. Desi mi se ponekad da posle 2 sata aktivnog korišćenja ne mogu da stavim slušalicu na uho koliko je vrelo ali i to će , nadam se, biti ispravljeno kada software bude optimizovan.

Brzinu neću ni da komentarišem. Jednostavno ću reći da skoro da nemam potrebu za laptopom od kada posedujem SGS2. Sve je toliko brzo da je to fantazija. Jedina mana je lag od nekih sekund koji se javlja kada se izlazi iz aplikacije na glavni ekran i to isključivo ako je podešen ekran br. 1, probao sam sa ostalima (koji su puni prečica i widgeta) i kod njih se to ne javlja.

Vibracija je loša, dešava se da je ni ne osetim u džepu ali zato zvono zveči kao ludo pa mi se ne dešava da ne čujem kada me neko zove. Jedino što još moram da podesim je zvono za sms poruku pošto predefinisani zvukovi su, za moje potrebe, previše kratki.

Samsungove aplikacije ne koristim ali ih dolazi baš dosta uz telefon. Možda su i bolje od onih na koje sam već navikao ali zbog posla nemam vremena da se bakćem s tim. Mana je što nikako ne mogu da pronadjem način da ugasim automatsku sinhronizaciju maila, čak kad i raščekiram tu opciju u podešavanjima, on opet nastavlja da to automatski radi konstantno.

Od svih navedenih kritika upućenih kameri telefona ja nisam naišao ni na jednu. Doduše, u međuvremenu se pojavio neki softverski fix za kameru koji je već instaliran na mom primerku tako da je možda fora i u tome.

Baterija traje jedan dan i to je to. Realno, nisam ni očekivao da će duže trajati tako da je punjač definitvno nešto što sa sobom uvek moram da nosim. Al kad uporedim to sa punjačem za laptop koji sam do juče vukao u posebnoj torbi, ovo mi nije nikakav problem.

Za slušanje muzike koristim moje Sennheiser slušalice i zvuk je skroz ok. Nisam neki audiofil kad su mobilni telefoni u pitanju tako da mi je zvuk zaista više nego pristojan. Sa boljim podešavanjima sigurno bi i rezultati bili bolji ali i ovako zaista nije loše.

Moj generalni utisak je da je ovaj telefon jednostavno zver! Doduše, zver koja će tek da iskoristi svoje potencijale ali mislim da vredi čekati. Sad, da li vredi tih para ili ne, meni lično vredi (manje para za fizioterapeuta zbog problema sa ramenom od nošenja laptopa Smiley ). Iako obožavam Apple dizajn, nikada nisam kupio Iphone jer mi je previše delovao kao igračka (koristio sam mnogo puta tuđe). Samsung me i dalje nervira nekom šminkom koju poseduje i ovaj telefon ali svaka im čast na performansama koje su uspeli da stave u tako tanko kućište. Čini mi se da je Samsung ipak hteo da telefon bude na neki način veoma sličan Iphoneu i jedva čekam da vidim kako će ići prodaja u Americi. Sad kad imam ovakav primarni telefon, jedva čekam da izađe Iphone 5 pa da mogu da imam i jedan aparat za zabavu Wink

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
juice 005,vrlo lep i iskren opsi sg2..nema sta...
Citat
Desi mi se ponekad da posle 2 sata aktivnog korišćenja ne mogu da stavim slušalicu na uho koliko je vrelo ali i to će , nadam se, biti ispravljeno kada software bude optimizovan.
ovo sto si napisao,zaista mislis da ce biti i da li ce uopste moci da se resi softverski?!?! cisto sumnjam.. imam hd2 oko godinu dana,i tek u zadnja 2-3 meseca poceo mi je da se greje..donji deo tel,ispod baterije...ali ne tako dramaticno kao kod tebe...mada mi je drug pricao,da njegov drug, (sva trojica imamo hd2,i nismo od juce u svetu smart fonova),imao je problem da mu se takodje ludacki grejao hd2 i da ga je nosio u servis..ne pitah ga sta su mu rekli...
elem,opasno se lomim izmedju sg,sg2 i iphone5,iako petica jos nije izasla.. zanima me,kako koristis tel kada ti baterija traje jedan dan?! koliko poruka, trajanje poziva,wi-fi,muzika,na koliko ti je pozadisnko osvetljenje...?
moj buraz ima sg i bat mu drzi 2-3 dana..dosta prica na tel i kucka poruke..
hvala unapred  Smile
« Poslednja izmena: 11. Sep 2011, 11:57:38 od miki8184 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da,da... dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta kart

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 77
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Samsung Galaxy S2
juice 005,vrlo lep i iskren opsi sg2..nema sta...
Citat
Desi mi se ponekad da posle 2 sata aktivnog korišćenja ne mogu da stavim slušalicu na uho koliko je vrelo ali i to će , nadam se, biti ispravljeno kada software bude optimizovan.
ovo sto si napisao,zaista mislis da ce biti i da li ce uopste moci da se resi softverski?!?! cisto sumnjam.. imam hd2 oko godinu dana,i tek u zadnja 2-3 meseca poceo mi je da se greje..donji deo tel,ispod baterije...ali ne tako dramaticno kao kod tebe...mada mi je drug pricao,da njegov drug, (sva trojica imamo hd2,i nismo od juce u svetu smart fonova),imao je problem da mu se takodje ludacki grejao hd2 i da ga je nosio u servis..ne pitah ga sta su mu rekli...
elem,opasno se lomim izmedju sg,sg2 i iphone5,iako petica jos nije izasla.. zanima me,kako koristis tel kada ti baterija traje jedan dan?! koliko poruka, trajanje poziva,wi-fi,muzika,na koliko ti je pozadisnko osvetljenje...?
moj buraz ima sg i bat mu drzi 2-3 dana..dosta prica na tel i kucka poruke..
hvala unapred  Smile

Pa mislim da bi pojavom nekog optimizovanog sistema telefon bolje radio. Iskreno, ne znam princip rada dvoporocesorskog jezgra u telefonu, odnosno da li trenutno oba procesora rade ili ne ali nekako mi se čini da će optimizacija mnogo da učini da telefon ima i bolju autonomiju i da poboljš ostale nedostatke.

Da se razumemo, to pregrejavanje javlja se kad baš duže od sat vremena aktivno koristiš telefon bez pauze (igraš igricu, surfuješ zahtevnim stranicama, instaliraš i deinstaliraš programe). Hlađenje je vrlo brzo, za par minuta telefon je ohlađen. Ponavlja, s obzirom na performanse čini mi se da nije ni čudo što se toliko greje. Ali da mu je to neka mana koju bi trebalo da uzmeš u obzir prilikom kupovine, apsolutno ne.

Što se tiče trajanja baterije, baš sam u poslednih 48h napravio neki kao test. Brightness je na 1/3 od maximuma i uključen je automatic brightness. Power saving mode je isključen. Uključeni su WiFi, GPS, 3G konstantno, samo je bluetooth isključen. Skoro u svakom trenutku zauzetost rama je preko 50%. Aplikacije ništa nisam dirao tako da task manager kaže da aktivnih aplikacija nema a u Advance Task killeru je uvek preko 10 aplikacija kao aktivno (tačnije, može da se killuje). Ekran je namešten da se gasi posle 15sec (minimalna vrednost) i dok radi, aktivan je live wallpaper.

Pod tim uslovima, sa poslatih 50 smsova dnevno, nekih 30 minuta razgovora, čitanja i slanja oko 10 mailova, korišćenja interneta oko sat vremena, baterija je od 8h ujutru kada je bila na 100% pala na 43% u 00h (znači 16 sati). Napominjem da sam dosta tog dana šetao centrom grada i oko 8 sati se zadržao na jednom mestu.
Ujutru u 8h baterija je bila na 40%. Posle razgovora od 20 minuta i poslata 3 maila, pala je na 29%. Tada sam ga stavio na punjač i dosta brzo se napunio na 100% (čitao sam negde da mu treba 4 sata, nije istina). Kada sam završio sa poslom, skinuo sam telefon sa punjača, bio je na 100%. Seo sam i igrao Angry Birds i Slice it sigurno 2 sata. Telefon se posle sat vremena baš ugrejao, napravio sam pauzu i video da je baterija na 75%. Posle još sat vremena baterija je bila na 48%. Pri povratku kući slušao sam muziku nekih 30 minuta, za to vreme razgovarao možda nekih 10. Kada sam stigao kući, baterija je bila na 39%.

E sad, ovo je za mene ispod prosečno korišćenje telefona a i igrice ne igram tako često. Nadam se da sam ti barem malo pomogao kad je u pitanju autonomija i da ćeš moći da uporediš sa svojim načinom korišćenja telefona.

Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.