Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy S II  (Pročitano 213767 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
I-mate Galaxy S3
hmm a ja sam bas zagrijan za njega ccc ne svidja mi se ovo nikako sto si napisao...i znaci bolje da kupim HTC nego SII
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
Citat
Na testu kamera je normalno radila ali prilikom upotrebe je imala roze fleku i to veceg obima.
Izgleda da se i kod mene javlja to. Uslikao sam belu pozadinu i sliku sam samo umanjio, a ostalo nista nisam dirao:

Citat
Jos bih htjeo napomenuti, od 16GB memorije je iskoristivo nesto vise od 11GB
Pa i kada u telefon ubacis microSD karticu od 16 GB, ti ne mozes da iskoristis sve nego otprilike 13.8 GB.
Na GS2 je 2 GB rezervisano za instaliranje aplikacija, a ostalih 11 i nesto se vode kao interna SD kartica.

Citat
prilikom igranja igrica nakon nekoliko sekundi ne diranja displaya on se gasi i to se ne moze nastimati
Kako ne moze?
Settings/Display/Screen time-out i tu mozes da izaberes da li ce se ugasiti posle 15s, 30s, 1 min, 2 min ili 10 min.

Ovo za wi-fi nisam bas nesto primetio, a kao sto sam ranije napisao slusalice se ni meni ne svidjaju pa koristim one od ajfona kada slusam muziku, a baterija je OK, ali na iPhone 4 je dosta bolja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
I-mate Galaxy S3
Znaci da idem na Sensation onda ...i posto Ardzuna ti ga imas kakav je osjecaj u ruci zbog plastike jel stvarno toliko jeftino izgleda u tom kucistu ili je to samo do ukusa ljudi pa se vecini ne svidja......i inace tvoje misljenje o njemu onako cjelokupno ...kao zakljucak na kraju da li ga kupiti ili ne ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple iPhone
@Ardzuna, ne znam kako samo poredis trajanje baterije na iP4 i SGS2.... Ali ok.....
4.3" naspram 3.5"
dual core naspram single core
itd
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
Citat
Znaci da idem na Sensation onda ...i posto Ardzuna ti ga imas kakav je osjecaj u ruci zbog plastike jel stvarno toliko jeftino izgleda u tom kucistu ili je to samo do ukusa ljudi pa se vecini ne svidja......i inace tvoje misljenje o njemu onako cjelokupno ...kao zakljucak na kraju da li ga kupiti ili ne ...
Pa najbolje da odes do prodavnice pa da ga sam procackas i vidis da li ti odgovara.
Napisao sam vec da je telefon generalno dobar, ali ja nisam bas nesto preterano odusevljen narocito kada ga uporedim sa iPhone 4 koji mi je i dalje glavni telefon dok GS2 koristim onako sporadicno.
Ne znam stvarno sta da te posavetujem, moraces sam da odlucis da li da ga kupis ili ne Smile

Citat
@Ardzuna, ne znam kako samo poredis trajanje baterije na iP4 i SGS2.... Ali ok.....
4.3" naspram 3.5"
dual core naspram single core
itd
OK, ali iP4 ima vecu rezoluciju ekrana sto znaci vise piksela, a baterija mu je manjeg kapaciteta od one na GS2.
Valjda je i SuperAmoled na GS2 manji potrosac od LED ekrana na iP4.
Takodje, po onome sto sam citao dual core bi trebao da doprinese smanjenoj, a ne povecanoj potrosnji baterije.
A moguce je i da sam pogresno razumeo to sto sam citao, ne znam stvarno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ardzuna, naravno da sam stimo i to ali kod igrica to ne funkcionise. A sto se tice onih 16GB, dosta manje ostaje mjesta nego uobicajno.
U svakom slucaju moj je post iskren i nebih zelio da jos neko prodje kao ja. Ipak sam 4 komada promjeno a to nije malo tj svi su bili sa istim manama.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iP5
Citat
Ardzuna, naravno da sam stimo i to ali kod igrica to ne funkcionise.

Ja sam takodje probao na Angry Birds Rio, Plants vs Zombies i Cut the Rope i kod mene funkcionise.
Mozda je stvar do verzije firmware-a koje je na telefonu kod tebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
I9100XXKE4
Kernel 2.6.35.7-I9100XWKE7-CL215725
Build number GINGERBREAD.XWKE7

Kod mene bas na Angry Birds nije htjeo Smile

I evo upravo sam sa njim spojen na Wi-Fi. Modem je udaljen od mene nekih 5m i djeli me od njega dvoje vrata a signal je katastrofa. Pokazuje mi jednu crticu koja se povremeno gubi Wink

[Edit by Ardzuna: Postovi spojeni. Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 02:04:55 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC HD2
ovo sa kamerom je kao svojevremeno na htc hd 2 pa se nadajmo da ce izaci neki fix.inace odlican tel i po svemu sudeci razmisljam o kupovini istog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Izvini vicika, na osnovu cega si ti zakljucio da je tel. odlican. Odlican je krupna rijec tj zakljucak Wink
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.