Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy S II  (Pročitano 213703 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
kakva je situacija sa baterijom? koliko drzi?
koriscenje,procenat osvetljenja....
znam da nove baterije drze extra,ali vremenom opada trajnost baterije....bar je tako na mom htc hd2...a sgs2 ima i nesto jacu bateriju,pa zbog toga pitam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple iPhone
Jos je rano da ti bilo ko kaze kako drzi baterija Smiley Realna slika o tome moze da se stvori tek nakon koriscenja vise od nedelju - 10 dana.....
Ali sigurno je da ce moci da drzi od ujutru do uvece...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Evo i jedna usporedba Galaxy S2 vs HTC Sensation. Po meni jedna od boljih uporedbi

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K8bOftp-BsQ
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Izgleda da kod SGS2 nije jedini problem display. Upravo citam na jednom Holandskom Android forumu gdje se ljudi zale i na jako los zvuk i ne mogu brisati poruke i mailove. Izgleda da ce se u narednih nekoliko dana tek znati sve o ovom telefonu.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iP5
Posto su neki trazili da napisem utiske o GS2, potrudicu se da ukratko iznesem neka svoja zapazanja. Telefon je dosao sa KE2 firmwareom i taj je jos uvek na njemu posto Kies ne nudi jos uvek KE7, a ja nisam nesto imao vremena da trazim i da se podsecam kako se flashuje preko Odina. Takodje jos uvek nisam uradio ni root.

- Sto se izrade tice, telefon je lak, tanak, dobro sklopljen, a i velicina mi nije neki problem.
Ipak, smeta pomalo to sto je plastikaner i sto nema cvrstinu i kompaktnost koju poseduje iPhone 4. Imam zamerke i na zadnju stranu koja je dosta tanka i tesko se skida, mada kada se postavi nazad, onda lepo naleze na bateriju, a dobro je i to sto je hrapava pa nemam osecaj da telefon klizi kada ga drzim u ruci.

- Superamoled Plus ekran nudi lepe boje koje su prijatne za oko i sve to uz odlican kontrast, ali rezolucija od 800x480 koja je razvucena na 4.3 inca kvari pomalo taj utisak. Mislim da je Samsung ipak trebao da se potrudi i da ponudi 960x540 rezoluciju koja polako postaje novi standard za Android telefone.

- GS2 je brz i nisam imao slucajeva da laguje kao sto se to desavalo sa njegovim prethodnikom. Jedino sto malo kasni pri budjenju: kada pritisnem home dugme da bih ga upalio i otkljucao ekran, lockscreen se prikaze sekundu kasnije nego sto bi trebalo.

- Samsung je u softver ubacio opciju za screenshot koji se hvata tako sto se istovremeno pritisnu Home i Power tasteri, ali to ipak ne radi bas tako dobro kao na ajfonu. Trebalo mi je jedno pola sata da se uvezbam i da udjem u stos kako bih na ekranu uhvatio ono sto hocu.
Zanimljiva je i opcija da moze da se povecava i smanjuje osvetljenje ekrana kada se mrda prstom levo-desno preko status bara.

- Kvalitet muzike preko slusalica je OK, ali mi se cini da je nesto slabiji nego na ajfonu. Jacina zvuka u slusalicama je sasvim zadovoljavajuca tako da ni napolju nisam imao problema sa bukom od saobracaja prilikom slusanja muzike. Drago mi je da slusalice od ajfona rade bez problema na GS2 (nisu bile nesto kompatibilne sa Galaxy S) posto ne volim ove Samsungove koje se uguravaju u usi.

- Fabricki video plejer podrzava dosta razlicitih video formata, mada je bilo nekih .avi i .mpg klipova koje nije uspeo da pusti. Srecom, postoje aplikacije kao sto su Mobo, Rock, QQPlayer i sl. koje otvaraju i ono sto fabricki plejer ne moze. Gledao sam bez konvertovanja epizode nekih serija koje pratim - 720p u .mkv formatu.

Na zalost, od gledanja HD filmova (takodje 720p u .mkv) nije bilo nista posto oni imaju velicinu od 4.7 GB pa navise, a interna i eksterna SD kartica su formatirane u FAT32 koji ne podrzava fajlove vece od 4 GB. Ne sumnjam da bi GS2 i te filmove pustio bez problema kada bi samo postojao nacin da se fajlovi veci od 4GB prebace na telefon. Mozda bi neko resenje bilo da se interna ili eksterna SD kartica formatiraju u ext4 ili ext2, ali ja nisam imao vremena da trazim kako se to radi i ne verujem da cu se uopste sa tim i smarati.

- Kameru nisam puno koristio, ali slike mi deluju sasvim OK. Ono sto sam primetio i sto mi se ne svidja je sto moram u podesavanjima eksplicitno da izaberem Macro focus ako hocu nesto da slikam izbliza.
Sto se tice video zapisa, mozda cu za neki dan (ako me ne bude mrzelo) snimiti par video klipova u 1080p kao ilustraciju i okaciti ih na YouTube.

- Web browser radi dobro i brzo. Flash nije pravio vece probleme, mada ga nisam bas nesto ni koristio - jedino sam ga ukljucivao da bih pogledao neki video klip koji me zanima.
Ne svidja mi se to sto kada minimizujem web browser, on se izgleda sam ugasi posle nekog vremena pa prozori sa prethodno vec ucitanim web stranama krenu da se ponovo ucitavaju kada se npr. posle 20-30 min. vratim u browser. Ne vidim razlog za tako nesto, jer slobodnog RAM-a ima i vise nego dovoljno. Moja pretpostavka je da Samsung uveo to kao neku meru kojom stedi bateriju na telefonu, a moguce je i da lupam i da je to samo bug koji ce biti ispravljen u nekoj sledecoj verziji softvera.

- Od navigacije sam nesto malo koristio Motonav koji mi je ostao od prethodnih Android telefona i on radi OK. Nisam imao vremena da trazim i instaliram druge GPS programe.
Dobro je da telefon precizno pokazuje trenutni polozaj na Google mapama sto na zalost nije bio slucaj sa Galaxy S gde je strelica neobjasnjivo setala levo-desno i napred-nazad u radijusu od 20-30m.

- Citao sam da se neki dosta zale na bateriju, mada ja nisam imao vecih problema sa njom. Jeste da slabije drzi nego baterija na ajfonu, ali ja mogu sa nekim svojim koriscenjem da izguram od ujutru do uvece i da mi preostane bar jos 15-20%.
Mnogo vise mi smeta to sto se baterija sporo puni: neka moja procena je 2-2.5 puta sporije nego baterija na iP4.
Kada baterija na GS2 padne na 10%, onda vise ne moze da se koristi kamera. Dobro je da je ovde bar jedna restrikcija ukinuta posto, ako se dobro secam, na Galaxy S pored kamere nije mogao da se koristi ni muzicki plejer u tom slucaju.

Samsung je sa GS2 ostvario primetan napredak u odnosu na prethodni Galaxy S model. Telefon je sasvim OK, ali jos uvek to nije nesto zbog cega bih prodao iPhone 4 i presao u potpunosti na Android.
Kada posle ajfona uzmem GS2 u ruke da ga koristim, imam pomalo neki utisak kao da sam sisao sa konja na magarca bez obzira na te neke ocite prednosti i funkcije koje Samsungov uredjaj nudi u odnosu na Apple proizvod.
Mozda ce se to promeniti tokom daljeg koriscenja kada jos malo bolje upoznam telefon i eventualno otkrijem neke nove stvari i opcije koje su mi za sada promakle i na koje nisam dovoljno obratio paznju... Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2011, 13:44:57 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Apple iPhone 6
sjajan review.  Smile
volim 'vakve objektivne review-e, bez ukrašavanja kakvom su skloni neki vlasnici koji se trude da "zamaskiraju" neke nedostatke, ili ih ni ne pomenu.  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Apple iPhone
Dobar review Smiley
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Moja naj veca zamjerka je izrada telefona. Telefon je cist plastikaner a u uporedi sa Sensation djecija igracka.
Gledanje video snimaka na youtube i postavljanje slika uopste nije realna slika ta dva telefeno. Ja se jos uvijek dvoumim oko ta dva telefona ali ipak treba biti realan. SGS2 kada uzmes u ruke prvo sto osjetis je losa izrada tj cista plastika. Njegova velicina i tezina nikako se ne uklapaju tako da u ruci cudno djeluje. Isto tako, dosta tanko izgleda na spram velicine tako da ga to cini jos glomaznijim. Ako se stavi pored iphone izgleda bas ogroman ...
Slucaj sa HTC Sensation je sasvim drugaciji. Telefon kad se uzme u ruku, odmah se osjeti da je to mashina i to sa jako kvalitetnim materijalima. Telefon lijepo lijeze u ruku i daleko mocnije izgleda od SGS2 a i navodno mu je display malo teze izgrebati.
O bateriji i samom radu telefona ja ne mogu bas toliko pricat kao Ardzuna jer ga nisam imo u posjetu na duze vrijeme. Ono sto sam ja procacko, telefon radi sasvim dobro isto kao i Sensation.
Onom kome nije bitna blaga razlika u velicini memorie koja ide u korist SGS2 naj vjerovatniej ce se odluciti za HTC Sensation jer telefon definitivno izgleda daleko mocnije. Naravno, ovo je stvar ukusa ali vjerujem da ce se vecina sloziti sa mnom pri usporedi izgleda ta dva telefona.

Nadam se da mi necete zamjeriti sto sam pravio usporedbu sa HTC-eom Smiley
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 180
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
I-mate Galaxy S3
jel ima jos kakvih novosti iza SII...... ......  .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Evo jos jedan post od mene za one koji zele kupiti SGS2.
Ja sam napravio gresku sto nisam vjerovo svojim ocima vec sam se prilagodio onome sto se pise po forumima i raznim vido filovima.
Evo koje je moje iskustvo:
Kupio sam SGS2 i nparavio odmah u trgovini test preko *#0*# i na tom testu telefon pokazuje da sve funkcionise kako treba sto naravno nije tacno.
Naj veci problem je kamera i skoro pa sam 100% siguran da svi imaju problem sa kamerom a evo i zasto.
Na testu kamera je normalno radila ali prilikom upotrebe je imala roze fleku i to veceg obima. Kada sam to primjetio odnjeo sam telefon u trgovinu i dobio sam drugi telefon koji sam odmah i testiro. Kod drugog telefona nije bilo roze fleke ali je zato bila crna koja je nesto manjeg precinka ali i znatno iritantinija. Sve je to vidio i trgovac pa sam dobio i treci ali i na njemu je bio problem. Kod treceg je bila ponovo roze fleka sa vecim precnikom.
Nakon i tog telefona, trgovac me je ljubazno zamolio da pricekam novu dostavu koja im treba stici svaki trenutak. Priceko sam nekih 2 sata i dobio i cetvrti telefon i na moje razocarenje i on je bio sa istom manom. Cak sto vise, na drugom telefonu koji sam dobio odziv displaya nije bas bio na zavidnom nivou.
Jos bih htjeo napomenuti, od 16GB memorije je iskoristivo nesto vise od 11GB, prilikom igranja igrica nakon nekoliko sekundi ne diranja displaya on se gasi i to se ne moze nastimati, Wi-Fi domet mu je dosta slab (npr HTC Desire ima daleko bolji) slusalice koje dodju uz njega su cist odpad (zvuk preko njih nisam testiro) trilanje telefona skoro pa da necete ni osjetiti. Jedina stvar koja me je ono bas odusevila je baterija. Kada sam ga kupio imo je odprilike 50% baterije a koristio sam ga taj dan (dan kupivine +/- 16h) i sutradan cijeli dan. U tom periodu sam cackao po njemu i prilagodjavo ga svom ukusu, nekih 1,5 sat interneta i nesto poziva. Po meni ovo je vise nego zadovoljavajuce.
Zakljucak:
Da sam bio siguran da je ovakav tel. nebih ga nikad kupio. Za subotu sam napravio termin za zamjenu telefona tj zamjeni cu ga za HTC Sensation.
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.