Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy S II  (Pročitano 213839 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Apple iPhone 4
Ono sto je najzanimljivije u celoj ovoj prici oko te zute boje je, da sam tek sad cuo da je i iPhone 4 imao tih problema. Naravno, kad je izasao iPhone 4, niko to nije ni spominjao na ovom forumu cini mi se...
Na iP4 te zute mrlje su bile zbog neosusenog lepka u ekranu i one su za par dana nestale, ali ovde je problem koliko sam razuemeo da se svima javlja na istom mestu pa to lako moze biti nesto drugo u pitanju sto nece proci samo od sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Apple iPhone
Vrlo verovatno da je ovo hardverska greska. Mada, videcemo.... I Nexus S je to imao na pocetku, ne znam kakva je sad situacija.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Ardzuna , jesi li ,možda, testirao kod tebe ovu pojavu žutih mrlja ?

Ja sam i dalje ubedjen da to nije pojava kod svih modela..... Smile   ...možda grešim
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 23:16:37 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Ima i kod mene, samo to nisu žute mrlje već se radi o tome da je leva strana ekrana tamnija od desne. I ta tamnija leva strana ima u vrlo malim količinama žućkastu nijansu. Ovo može najbolje da se vidi ako se preko browsera na telefonu ode na sledeću stranu:
http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/

Uglavnom, u normalnom radu se žuta nijansa ne primećuje uopšte, ali ne isključujem da će u odredjenim slučajevima (kao što je gore navedeni primer) ipak doći do izražaja i da će zasmetati nekim ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Nepoznat
Browser
Android 4.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
Sva sreca da kod mene to nije slucaj inace ja nebih mogao da se nosim sa tim morao bih da vratm telefon! Inace moj tel je radjen za Englesko trziste sa onim njihovim punjacem nije sa mreze barem nema nikakve oznake na kutiji ,samim telefonu i softveru! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Apple iPhone
Ja sam juce cackao jedan model u Telenoru i cini mi se da on nije imao zute fleke...  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Ja sam juce cackao jedan model u Telenoru i cini mi se da on nije imao zute fleke...  Smile

-pa to ti kažem.... ja sam prošle subote proveo dvadesetak min. sa fonom, obrativši pažnju na ovu anomaliju i nisam video nikakvu falinku pri smanjenom kontrastu. Al` reko , otkud znam, možda mi promaklo...

Vrlo je lako moguće , da zavisi od osvetljenja ambijenta...  Ponovo ću otići u Lelenor i probati sa ovom Ardžuninom stranicom...

ja nebih mogao da se nosim sa tim morao bih da vratm telefon!

Ardžuna , slažem se sa cigijevim komentarom... mashinen uopšte nije jeftin i iz najJače je klase. Ja bi se, Boga mi, nosio sa njima sve dok ne dobijem telefon bez nedostataka.
   Nije bitno da li je "sitnica" u pitanju ili ne... kupio sam ,bre, nov telefon, izuo se poprilično, i ne želim nikakve "sitne" hardverske nedostatke, ako sam ga već platio u fulu... (pogotovu u Telenoru).
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 19:26:33 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
jel se meni cini,ili je pojeftinio u telenoru?! mislim da je u najjacem paketu bio 15k,a sad je za 1din....
ako se ne varam....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iP5
Citat
Ardžuna , slažem se sa cigijevim komentarom... mashinen uopšte nije jeftin i iz najJače je klase. Ja bi se, Boga mi, nosio sa njima sve dok ne dobijem telefon bez nedostataka.
   Nije bitno da li je "sitnica" u pitanju ili ne... kupio sam ,bre, nov telefon, izuo se poprilično, i ne želim nikakve "sitne" hardverske nedostatke, ako sam ga već platio u fulu... (pogotovu u Telenoru).

Po onome sto sam citao na netu, ja sam stekao utisak da je ova pojava prisutna na svim Galaxy S2 telefonima, nadam se da ipak nije tako i da gresim.
Ali ponavljam, ne radi se tu o zutim flekama (zuta boja se skoro uopste ne primecuje) vec o tome da je leva strana tamnija od desne, a i to se da primetiti samo na nekim specificnim jednobojnim pozadinama kao sto je npr. ona na stranici http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/.
Toliko od mene na ovu temu, a ko zeli da vise cita o tome ima stranice na netu koje su po meni najbolje pa neka sam izvede zakljucak:
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_display_plagued_by_uneven_brightness_yellow_tint-news-2719.php
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079444

Citat
jel se meni cini,ili je pojeftinio u telenoru?! mislim da je u najjacem paketu bio 15k,a sad je za 1din....
ako se ne varam....

Malo su promenili pakete u Telenoru i od juce su Prenesi Plus postali Prenesi i Surfuj. Ranije je najjaci bio Prenesi Plus 2GB i on je sada postao Prenesi i Surfuj 2000, a dodali su i jos jaci Prenesi i Surfuj 3000 i sa njim moze telefon da se uzme za 1 din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
ja sam probao test sa onom sifrom *#0*# lcd test i sa ovim sajtom sto si postavio http://fiddle.jshell.net/qFxsC/1/show/ , smanjivao osvetljenje probao sve sto sam negde procitao,buljio kao budala ,i na svu srecu nista, ni taman deo ekrana ni zutih nijans,boje su ujednacene i pune  u svakom delu ekranai!!  Smile Znaci nisu si modeli sa ovom greskicom nego samo po neki!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.