Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy S II  (Pročitano 213734 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Šta te briga za sintetičke testove? To sve može da se fejkuje, bitno je kako telefon radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Da se pohvalim, od danas sam vlasnik ovog sokoćala  Smile
Čekao sam iPhone4 preko mreže, kada su svi pregovori stopirani odlučio sam se za SGS2.
Android mi je poznat - oko toga neće biti problema, sam telefon je kvalitetne izrade ali je još rano za neke ozbiljnije utiske.
Ono na šta će mi biti najteže da se naviknem je definitivno njegova "debljina": jeste kompaktan i deluje pouzdano, ali brate uhvatio sam sebe kako ga vadim iz džepa kada sedam, valjda u instiktivnom strahu da se ne prelomi u džepu  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Linux
Browser
Opera 11.10
Procitao sam celu temu. Odem u telenor da isprobam telefon, drugar mi tamo radi i doneo mi je 3kom neotpakovana da ih isprobam. Najvise sam se plasio zutih mrlja i fleke na kameri. Ako to bude imao odustajem od S2 i idem na HTC Sensation. Posle maltretiranja sva tri komada od sat ipo i jace, morao je biti moj. Ni jedan nije imao zute mrlje u levom uglu niti fleku na kameri (na obe primedbe sam obracao paznju, smanjio osvetljenje do kraja, probao *#0*# i isao na link koji je ostavio Adz. na predhodnim stranama).
Android v 2.3.3 je bio u sva tri. Na Quadrantu daju 3500+ poena. Izrada, nije kao kod Sensationa, nemam taj osecaj cvrstine dok drzim S2, ali zato se dosta manje greje ovaj plastikaner (sto je veliki plus). Da li od metala ili plastike? Kad ga stavim u silikonsku futrolu osecaj gume u ruci imas te imas. Telefon je cvrst, nista ne skripi, kucanje veoma brzo i prijatno. Nije se ni jednom zabagovao. Ovo nije brz telefon, on je realan, momentalan, nema cekanja. Pakovanje je odradjeno luksuzno, velicine je ko i sam telefon, sve su spakovali (telefon, punjac, baterija, slusalice, usb i uputstvo). U pakovanju ne dolazi kartica od 8gb kao sto pise na gsm areni uz telefon. Slobodne memorije imate 12gb.
Za sad toliko. Pisem sa S2.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
oko tog grejanja,procitao sdam na masi foruma,da je bas i zato odradjen od plastike..brze se ohladi... tako da,to je ipak uradjeno sa namerom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Safari 534.48.3
mob
Apple iP5
BGR.com details a security hole that allows anyone to access a locked AT&T Samsung Galaxy S II without inputting the proper unlock pattern or PIN: link

« Poslednja izmena: 01. Okt 2011, 16:54:46 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Linux
Browser
Opera 11.10
oko tog grejanja,procitao sdam na masi foruma,da je bas i zato odradjen od plastike..brze se ohladi... tako da,to je ipak uradjeno sa namerom...
Mene je iznenadilo da telefon ove klase bude uradjen od plastike. Ali, u samsungu su sa razlogom radili neke stvari. Ne greje se (veoma malo) i nije tezak. Posle vrelog htc ovo mi dodje kao banja za ruku kad kucam duzi tekst.
Baterija je obecavajuca.
Ubacena kartica 16gb klase 10 koja radi ekstra brzo, nema seckanja snimljenog videa na 1080p.
Obukao je Capdase silikonsku zastitu koja mu stoji kao salivena (u tc Usce u samsungu nisu imali koznih futrola, ni u telenoru, ako neko zna gde ima neka mi pusti na pm).
Ako imate neka pitanja u vezi telefona pucajte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Mislim da je najbolje zaštitno kućište za ovaj telefon ubedljivo OVO, drugar ga ima i izgleda preterano dobro. Trenutno nemaju crne matirane, čekam da se pojave... u međuvremenu ću da prošetam da vidim kako OVO izgleda, na slici ne deluje loše.

Inače, moj telefon je na servisu jer se gasi kada se stavi ili skida sa punjača. Danas sam ga vratio, a preko puta mene je neki lik isto reklamirao neki problem. Samsung i pouzdan uređaj, kakva utopija  Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2011, 20:04:54 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Trebao si da flešuješ ti novi firmver jer će oni to ionako da urade i da ti vrate kao popravljen telefon.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2011, 20:07:51 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Mislio sam, ali mi je bila frka jer se telefon gasi kada je na USB kablu i svako malo se diskonektuje pa konektuje. Probao sam na 3 različita compa i isto, a da krenem pa se ugasi na pola apdejta - u problemu sam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.187
Da li je pogledao neko klipove koje je postavio @Ardzuna? Lik na klipu kaže da je ono SGS2!? Definitivno nije isti kao SGS2 koji imam ili sa slika gsm arene:

Smile
Edit:
Sad vidim da je za AT&T drugačiji telefon:

Kako se zove app koju onaj lik koristi gore na klipu za zaključavanje da isprobam?

@Shaka Zuluf, Barely There izgleda odlično. Ako nađeš negde u crnoj boji javi obavezno. Ovu sam uzeo, odlično stoji, kao salivena http://goo.gl/xsMx6 
Crvena cena što je precrtana je u Ušću u Samsungu, a i odavde da sam poručio plus dostava izađe isto, zato u Ušću lepo isprobaš kako stoji, uporediš sa još jednom koju imaju i uzmeš koja ti je po meri. Šteta što nema Barely There, i ova mi izgleda dobro http://goo.gl/RZvf5
« Poslednja izmena: 04. Okt 2011, 09:33:41 od radosavsavatijevic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.