Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy S II  (Pročitano 212574 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Zdravo svima
Imam problem na galaxy s2, na 2.  3.  4 verziji radi sve ok a kada prebacim na 4.  0.  3 nece da radi slajd za otkljucavanje ekrana i telefon se prilikom gasenja gasi odmah ne izbacuje mi prozor sa opcijama kada pritisnem dugme za gasenje.  Ovo se desava sa bilo kojom verzijom 4. 0. 3 androida.  Hvala puno !!!

Probaj da ga ubacis u Recovery mode i obrisi Cache i Dalvik cache.
Ako to ne pomogne, onda mislim da ces morati da radis Wipe data/factory reset.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 13:23:12 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung Note 5
Da bih to uradio trebalo bi da odradim root a to nisam uradio, ako se ne varam?
« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 13:38:35 od kostanik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Ne treba. Samo ugasis telefon, i onda pritisnes istovremeno VolUp, Home i Power tastere koje drzis sve dok se ne pojavi Recovery menu.
Pogledaj klip da vidis kako to izgleda:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung Note 5
Hvala ti puno na brzom odgovoru, probacu danas opet da stavim 4.0.3 pa cu javiti sta se desava...pozdrav prijatelju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Eh, da. Posto nemas root pa samim tim nemas ni CWM instaliran, mislim da neces imati opciju za brisanje Dalvika vec samo za Cache partition. Probaj to pa ako i dalje zeza telefon, onda ponovo ga stavi u Recovery i uradi Wipe data/factory reset: samo tu ces izgubiti kontakte, poruke, aplikacije - znaci to ces sve morati ispocetka da ubacujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Moj savet je da se izbegne instalacija 4.0.3 Androida na SGS2.
Koliko sam bio prezadovoljan dok mi je telefon bio na 2.3.4, toliko sam šizeo i kleo kada sam ga prebacio na 4.0.3.

Update je urađen preko mreže i ICS je bio oficijelni. Ipal, pomerio mi je mozak bagovanjem i zabadanjem, određeni procesi su ukoliko ih ne ugasim prilikom izlaza(npr Dolphin browser pod obavezno) u pozadini toliko opterećivali ram i procesor da bi mi se baterija svukla za sat vremena a pozadina telefona se od toplote usija... U međuvremenu sam uradio Factory reset telefona, pobrisao sve što može da se obriše pa instalirao iznova... i nije pomoglo.

Pre neki dan samo prepišem 4.0.4. preko ovog 4.0.3, našao sam oficijelni na XDA Developers forumu. Postupak traje 15 minuta, od toga na download ode 8 Smile Sve aplikacije koje su mi zabadale i pravile probleme su ostale tu, nisam ih reinstalirao - ali nijedna više ne baguje! Ponovo osećam ono zadovoljstvo i udobnost u radu koje sam imao prva 2 meseca upotrebe ovog telefona...
« Poslednja izmena: 17. Avg 2012, 20:06:39 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...I am a man who walks alone...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2654
Zastava Bogota
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Apple iPhone 5s
Generalno, ja nisam imao problema sa oficijalnim 4.0.3. I sada mi je na telefonu ali kao sekundarni, primarni mi je CM10 i prezadovoljan sam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung Note 5
Ardzuna probao sam sve i dalje mi na 2.3.4 radi sve ok a 4.0.3 ne funkcionise...u medjuvremenu kada sam ponovo stavio 4.0.3 verziju telefon jednog momenta prestao skroz da radi nisam mogao da ga upalim, kada sam uspeo nekako ekran je pozeleneo i nista nisam mogao. Odneo sam ga u servis i oni su konstatovali da je ekran u pitanju i zameneili ga...( srecom da je u garanciji). Medjutim i dalje se ponasa isto na 2.3 radi sve ok a na 4.0 isti problem:(...vratio sam 2.3.4 verziju i ne mislim da ga diram, mada me vuce da stavim 4.0.4 kao sto rece Shaka Zuluf da vidim da li ce biti problema i tada....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 21.0.1180.82
mob
Samsung Galaxy S III
Da li neko zna kada i da li mozemo ocekivati zvanican telenorov update na 4.0.4?
Ovaj 4.0.3 baguje konstantno,da navodim sve bagove bio bi podug spisak.
IP sačuvana
social share
...šta reći...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Najavljen je novi model Samsung Galaxy S II Crystal Edition  sa ne bas normalnom cijenom od 599 eura Smiley
Prodaja je najavljena za oktobar.
http://www.androidworld.nl/127196/samsung-galaxy-s-ii-crystal-edition-binnenkort-beschikbaar/
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.