Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samsung Galaxy Note 2  (Pročitano 21705 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iP5
Možeš li da mi uporediš sgs2 i ip4s? Može u nekoj drugoj temi da ne trolujemo ovu, razmišljam se da promenim s3 zbog veličine, mada mi je danas nekako bio kao saliven kada sam mu skino silikonsku oblogu. Interesuje me mišljenje nekog ko je koristio oba telefona. Hvala  Smile

I jedan i drugi telefon imaju svoje pozitivne i negativne strane, neke stvari su bolje uradjene na Androidu, a neke na iOS-u. Najbolje bi bilo da sam to uporediš ako nekada budeš u prilici pa da vidiš šta ti više leži, mada ako si generalno zadovoljan Androidom, onda mislim da nema nekog bitnijeg razloga da prelaziš na ajfon.

Takodje, sasvim je moguće da će ti posle S2 i S3 biti premalo tih 3.5'' na ajfonu kao što je telep već naglasio. Eto kako se vremena brzo menjaju, pre 3-4 godine ajfon je bio sinonim za telefon sa velikim ekranom, a danas je to Note 2 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Linux
Browser
Opera 12.10
Kada sam skino silikonsku futrolu sa S3 dođe mi kao S2 u silikonu na koji sam navikao i to mi je super za ruku. ip isto odlično leži u ruci. Ovo me najviše zanima, po tebi koje su stvari bolje urađene na androidu a koje na ios? Šta kod tebe odlučuje zašto ios a ne android?

@telep, sve stoji što si napisao, ali mi se sviđa kako leži u ruci. Tel. na kom god da ostanem mora da mogu da ga koristim jednom rukom, da nije tako već bi na oglasu bio S3 i čekao se note 2 koji mi je van svake konkurencije, ali jbg posao nalaže drugačije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Ne bih sada ovde da pravim neke analize i poredjenja posto to zahteva dosta vremena, a i ova tema nije mesto za to.
Koliko ja vidim, ti si nisi nezadovoljan sa Androidom vec samo zelis nesto manji telefon i zelja ce ti mozda biti uslisena vec sutra kada ce Samsung predstaviti S3 mini sa ekranom od 4 incha Smiley

Da se vratimo ipak na Note 2, evo kako izgleda browser u odnosu na iPhone 5 i S3:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iP5
Samsung Galaxy Note II vs Apple iPhone 5

PhoneArena presents a video comparison between the Galaxy Note II and iPhone 5. Who's going to come out on top? Is it going to be the Note II with its gigantic 5.5" display, or the iPhone 5 with its fancy design and consumer-centric nature? Watch this Note II vs iPhone 5 video to find out!
Find out more information here:
http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-II-vs-Apple-iPhone-5_id3152

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.5
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Samsung Galaxy Note II N7100 (3G) unboxing, UI preview/UI responsiveness, camera responsiveness

Come along as we have some fun with the recently launched Samsung Galaxy Note II N7100 (3G).

Model: GT-N7100
Android: 4.1.1
Firmware: XXALIE
NAND: 16GB with ~10GB available for apps and storage
RAM: 2GB with 1791MB (!!!) available for apps. That's about 1GB more in comparison with the EU version of the Galaxy S III (3G).

We have increased the speed of the video in some parts. Those parts doesn't include UI demo, camera demo or lock screen delay demo...

More info here: http://www.swedroid.se/galaxy-note-ii-har-anlant-unboxing/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Unboxing the Samsung Galaxy Note 2
Last year's phablet sensation has been updated!
Molly Wood gets a sneak peak and unboxes the international Note 2.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
In depth review of Samsung's new Galaxy Note 2 and comparison to Galaxy Note 1:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
[GALAXY Note II] Official TVC

Meet the new Samsung GALAXY Note II, which enables unique experiences in personalized and expressive content creation, making it the ultimate smartphone for on-the-go creativity.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Hammer Drop Test Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.