Pozdrav ljudi, mama mi je poklonila telefon... i ostao je njen GMAIL njemu povezan, play stori i sve to... e sad ja izvalim posle pola godine da sve sto trazim na googlu preko telefona izbaca na njen telefonon, povezani su nam telefoni i sve se prepisuje jer smo oboje na isti mejl (njen)... I sta god trazim na youtube njoj na telefon izbaca u istoriji pretrazivanja ono sto sam ja trazio... Znaci haos... a ja trazio sve i svasta.. e sad kad ja udjem u gmail i pokusam da uklonim gmail i sav google koji je povezan jednostavno nece i trazi mi pin code... ne da ni da screenshotujem... Kako da se oslobodim i zauvjek izbrisem njen nalog sa mog telefona.. jer se sve prepisuje .hvala puno ko god mi pomogne svaka mu cast
tu je problem, hvala, ali kako da prebacim sve slike iz galerije na komp odjednom, bojim se da neku ne zaboravim jer vecinom su u vise foldera kad se povezem sa kompom..
Ostat ce ti slike iz galerije , na ovaj nacin ces samo ukloniti google nalog. Neces moci pristupiti slikama google galerije koja je online. Nju moses preuzeti ako ti je potrebna kompjuterom. Ovo gore vazi samo kao uklonis google nalog. Ako se ipak odlucis za Fabricki reset onda kopiraj DCIM folder, sve slike su uglavnom tu.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.