Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:14:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo sa stanovista religije  (Pročitano 29119 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zamisli jednog glumca koji nema - veru u sebe!
Zamisli jednog hirurga koji nema - veru u sebe!
Zamisli jednog naucnika koji nema - veru u sebe!
Zamisli jednog vozaca koji nema - veru u sebe!
Zamisli bilo kojega covjeka koji nema - veru u sebe!

Ko je iscupao iz covjeka vjeru u sebe, pa tu vjeru postavio negdje van covjeka - taj je radio na zlu! i covjeku! covjecanstvu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

442 do Beograda,gume shkripe bluz...

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 435
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Shta!? Smile
Ja ako verujem u Boga ne mogu da verujem u sebe!!??
Ha... Smile
To nije tako...Moze biti..Ali...
Ja moram prvo da se dogovorim sa sobom,
da verujem u svoje postupke da bih mogla da deo sebe posvetim nechemu drugom!
Nisam luda da se izgubim u "veri" ma kakva ona bila...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja moram prvo da se dogovorim sa sobom

Da. Dogovori se sa sobom. Pa nam javi. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

... I see You on The Dark Side of The Moon...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Da ali ne treba sebe da mucis Bogom... Odnosno da postis, ne radis kad ti se radi... Ne kupas se kad ne sme da se kupa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da ali ne treba sebe da mucis Bogom... Odnosno da postis, ne radis kad ti se radi... Ne kupas se kad ne sme da se kupa...
Interesantno mi je da misliš o postu kao o "mučenju".
I da je voljenje Boga, tj. verovanje - "mučenje".

Nisam čuo da u pravoslavnom hrišćanstvu postoje .... dani ili šta već ... kada se ne sme kupati.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Pa procitaj crkveni kalendarcic... Imas cak i praznike kad ne smes da se penjes na drvo, a inace to je u sred zrenja tresanja... Mislim da se praznik zove Vratolomije...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa procitaj crkveni kalendarcic... Imas cak i praznike kad ne smes da se penjes na drvo, a inace to je u sred zrenja tresanja... Mislim da se praznik zove Vratolomije...
Zaista ne videh praznik "Ne kupanija"!  Smile

Nemam kod sebe taj mali kalendarčić, ali ako i postoji taj praznik - nije li on samo jednom godišnje?
Mislim, ako ti toliko voliš da se penješ na trešnju ... Kako da ti kažem?
Nisu trešnje zrele samo 1 dan!
A da probaš da ih bereš sa zemlje na taj dan?

Lično, da sam na tvom mestu, i da volim trešnje kao ti, ja bih pogledao malo bolje i u taj kalendarčić i u objašnjenje o tom danu. Naime, možda je to dan svetog Vartolomeja.
A onda to nema veze sa penjanjem i trešnjama.

I dok si na drvetu - paz da ne padneš, pa da kažu: "Vidi! Samoubila se, a mi mislili da je pametna i srećna"!
 Smile
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
HAHAHAHAHAHAHA Smiley
"Deco danas je crveno slovo i upotreba sapuna je najstrozhe zabranjena !"
Ne postoje takvi datumi  i obicaji...ali je funny Smiley
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Mozda ste i u pravu, ali sve sto mi se ne radi necu da radim, sve sto mi se radi hocu da radim, ako je nedelja i ja treba nesto da uradim, pa necu reci e jebiga Bog rekao... Nego cu da razmiljam svojom zdravom glavom i da ne razmisljam i ne pricam o drugim glupostima..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T65
Postovati crveno slovo podrazumeva biti poslusan Crkvi. A biti poslusan Crkvi znaci biti poslusan i Bogu, jer je Hristos glava Crkve. Poslusanje je kljuc uspeha u duhonom razvitku. Kao sto poslusan djak ima dobre ocene, tako poslusan vrenik ima dobre ocene u duovnom smislu. Onaj ucenik koji je tvrdoglav, koji tera po svome taj ima lose ocene i i zapsian je u skoli kao problematican. Hriscanska vera je jedina koja nema nikakva ogranicenja u apsolutnom smislu. Nedelja je kao i svako drugo crveno slovo, praznik. Dan kada treba umiriti svoje nagone, posvetiti se molitvi i posetiti hram na Liturgiju. Ali Nedeljom ili drugim praznikom se treba spremiti rucak, uneti drva za vatru, zaloziti drva, ko se greje na drva, ili ima centralno grejanje u kuci. Ako se prospe neka tecnost, potrebno je obrisati ne ostaviti da se skori, ako se nesto razbije treba pokupiti ne ostaviti da ceka drugi dan. Ako nekome ko neveruje uradite neki posao koji je iz nasusne potrebe za tog neverujuceg, vi takodjer ispunjavate Boziju volju i nekrsite praznicno pravilo. Problem je kada neko misli da ima pamet, a nema je, nego kao slepac koji ne zeli pomoc hodi po putu u kome se nalaze rupe, rizikujuci da slomi vrat. Treba naglasiti da oni koji veruju, ako krse praznicni mir iz gorde pobude, u odnosu na one koji neveruju, mogu bit izilozeni vecim iskusenjima i mogucnostima da nastradaju. Normalno za one koji idu ka Bogu, vise se ocekuje, za one koji ne idu, nista se neocekuje osim da se pokaju. Ali je razlika u tome sta ce biti na kraju. Onaj koji je slomio vrat, jer je nahulio svasta na prazink, ali se pokaju i ispravio, vaskrsnuce u slavi i svetlosti,a onaj ko nije zaradio ni jednu ogrebotinu huleci na iste dane, ne pokajavsi se i neispravi se, vaskrsnuce u tami.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2006, 00:41:40 od costa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:14:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.