Добро онда се самозапали из протеста испред скупштине. Ето. Мене нервира цео факинг парламент пун идиота + НВО жене у црном поред фудбалске репрезентације па не хистеришем.
Како год оћеш, ев' ти тема па се играј. Нећу да те ометам.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 18:56:09 od vanyo »
A recimo "srpske patriotske vrednosti" mogu da ojačaju vezu sa devojkom, pa recimo devojka srpskog patriote ima punu sigurnost da će je dečko venčati ako ostane trudna. A kada se uda za srpskog patriotu imaće pored sebe muža koji će požtvovano brinuti i o njoj i o deci, bez ikakve opasnosti od razvoda i bračnog nasilja. Naravno srpski patriota neće dozvoliti da mu porodica pati od siromaštva, vredan rad i štednja da se pruži i sebi i porodici.
molim te, reci da se šališ, ali si zaboravio staviti smajli
Hoću da pokažem da se moderatori ovog podforuma od samog početka pokretanja teme prave da kao nerazumeju na šta ja to ukazujem.
Da misle kako ja pljujem po neistomišljeniku, zamisli...
Nisu oni rekli da je tip kreten nego da je neistomišljenik.
Znači ja sam bolestan, zbog bola koji osećam. Pa neće biti, ja mislim da je moja povređenost opravdana. I dokle mi to da trpimo i šta da uradim... Eto tražim savet od svih vas.
Želim da vidim dali ima još neko ko se oseća povređenim zbog ovoga, pod jedan. znači dali sam ja tu nešto umislio ili ima razloga. i Pod dva, dal neko od tih misli nešto da preduzme...
Ja ću lično podneti tužbu, evo javiću vam. Ali bih voleo da se posavetujem, čisto da nespretnim potezima nedozvolim tom ustaši da izbegne pravdu.
Чекај шта ти очекујеш да ми урадимо овде? Да колективно спаљујемо вуду луткицу дотичног? Ко му бре јебе матер, таквих као он препуна држава, и то ен само држава већ и државни апарат и врх државе. И сад ћеш ти нама да солиш памет јер си ето паметнији од свих пошто је тебе увредилопљување Србије и Срба а нас шатро није... Јебе ми се баш право да ти кажем, не дотиче ме што је неки маргиналац пљувао Србе и Србију. Ето. Доватио си се неког пацова из Народне биоблиотеке а вамо ти на Дневнику председник и другари серу се на главу. Ал ето ти си нашао за сходно да се ухватиш баш тог пацова маргиналног и да нама кењаш што нас заболе туки за тог идиота. Е алал ти вера.
Ja tebi brate empti ne branim da radiš šta god hoćeš. I da se osećaš kako god želiš.
Od nekoga se mora početi... Pa, nema boljeg od ustaše kojeg niko neće javno smeti da brani. Mene je strašno uvredio. Ne branim ja tebi, niti ti zameram što si ti nezainteresovan. Ali ona Bambina, meni kao čovek i moderator poručuje, da se kao ne pljujem sa obični neistomišljenikom...
Znači ko želi može da mi se priključi, ili akcijom ili savetom. Ne branim ni da me kritikujete, možda meni zaista nešto fali. Pa zato smo ovde da pomažemo jedni drugima.
Hoću da pokažem da se moderatori ovog podforuma od samog početka pokretanja teme prave da kao nerazumeju na šta ja to ukazujem.
Da misle kako ja pljujem po neistomišljeniku, zamisli...
Nisu oni rekli da je tip kreten nego da je neistomišljenik.
Znači ja sam bolestan, zbog bola koji osećam. Pa neće biti, ja mislim da je moja povređenost opravdana. I dokle mi to da trpimo i šta da uradim... Eto tražim savet od svih vas.
Želim da vidim dali ima još neko ko se oseća povređenim zbog ovoga, pod jedan. znači dali sam ja tu nešto umislio ili ima razloga. i Pod dva, dal neko od tih misli nešto da preduzme...
Ja ću lično podneti tužbu, evo javiću vam. Ali bih voleo da se posavetujem, čisto da nespretnim potezima nedozvolim tom ustaši da izbegne pravdu.