Tema je od početka skrenula ka priči "srpski patriotizam i muvanje riba" ja sa ovo malo iskustava sa devojkama i ženama ne vidim od kakve pomoći može biti srpski patriotizam kada si nasamo sa ženskom, na koji to način može pomoći pri vodjenju ljubavi, bilo da je to površno ljubakanje ili tvrdo do koske. "tajni srpski afrodizjak" kada si sa ženskom, možda to postoji, a ja ne znam.
A recimo "srpske patriotske vrednosti" mogu da ojačaju vezu sa devojkom, pa recimo devojka srpskog patriote ima punu sigurnost da će je dečko venčati ako ostane trudna. A kada se uda za srpskog patriotu imaće pored sebe muža koji će požtvovano brinuti i o njoj i o deci, bez ikakve opasnosti od razvoda i bračnog nasilja. Naravno srpski patriota neće dozvoliti da mu porodica pati od siromaštva, vredan rad i štednja da se pruži i sebi i porodici.
Joj, Nenade, hvala ti ko bratu. Konačno neko ko razume.
Ja se ubih pokušavajući da objasnim ljudima na forumu, možda sam ja tu negde loše izražavam. Ili grešim, preterujem, ne znam. Ali ovo što si napisao je sinteza, svega. Divno rečeno i istinito. Šta sam sve čitao na postovima, kakve nebuloze i konfuziju u glavama....
Nemože to da bude normalno, da je potpuno uredu vređati i blatiti sopstvenu državu, narod i Crkvu. Daj da im se mi malo najebemo majke. Dosta je bilo bre. Pa, kakvi smo mi t potomci Karađorđa, Njegoša, Sinđelića, Principa..., ako ćemo da dozvolimo da taj ološ o trošku države pljuje po svima nama. Po našoj deci. Milu im majku jebem.
Nego i demonstracije i tužbu da podnesemo. Pa, ako neće sud da nas zaštiti, onda ne znam.
Vidim da dežurni skretači teme u pogrešnom pravcu i dalje rade svoj posao.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 18:27:22 od pavleor »
Говори се о директору Народне Библиотеке и његовом антисрпском ставу. Није он једина личност у јавном животу Србије која има такве ставове. Али, мене те појаве више не чуде, јер су толико дуго и толико много присутне код нас да су већ постале нормалне. Иначе, у овој земљи је нормално да се може пљувати по њој на сваком ћошку, модерно је, фенси и често доноси материјалну корист и напредовање у друштву. Ни у једној држави света не постоји особа, било да је она припадник већинског народа или мањине, која ће се посрати по својој држави и по свом народу и која ће се према већинској религији односити као према прљавштини испод нокта коју треба одстранити. Па то може значити само једно, да су ти наши самомрзитељи болују од посебне болести која постоји само у Србији. Ето, и по томе смо јединствени у свету. Добро, можда их има и другде, али се свакако не виде и не долазе до изражаја. Код нас се такви гурају у први план, не би ли се свету показала сва демократичност нашег политичког уређења... а уствари, ситни уступци владајуће елите невладином сектору зарад подршке, или макар ненападања, доводе такве особе на места од јавог значаја. Симбиоза у којој власт без трунке одговорности и морала гази преко основних интереса државе, јер су људи постали толико покварени, да би за један мандат власти и коферче евра продали и рођену мајку, а камоли државу и национални (државни интерес).
Само у Србији.
ANEA reče manija gonjenja, možda... Eto vidiš da ima veze sa psihologijom, nego Empty šta tebi smeta tema? A Vas uopšte nevređa izjava direktora Narodne Biblioteke... Ona je na mestu i super vam je zbog toga?
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 18:35:25 od pavleor »
Pavelor... mislila sam da si samo ekstremno patetičan... Sad, šta je razlog tome, ne bih ulazila u problematiku, ali sad ti to očigledno nije dovoljno, pa počinješ da direktnim vređanjem nekih tamo umišljenih neprijatelja (ustvari su u pitanju najobičniji neistomišljenici) pozivaš na mržnju i nasilje.
Ma koliko imala želju da brišem druge stvari koje pišeš, ovo svakako neću dozvoliti ni kao čovek ni kao moderator. Ovo stvarno nije trebalo ovako da zvuči
Prestani da se ponašaš kao oni koje pljuješ... ovako ispada da si gori od njih!
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 18:37:21 od B@mbin@ »
Znači kada Direktor Narodne Biblioteke Srbije kaže da prezire Srbe kao narod i kada izjavi da je za Srbe bolje da se ni ne rađaju onda je to iznošenje argumenata nekog neistomišljenika.
A moja reakcija na to je pljuvanje? Super.
Ja samo pokušavam da vidim u eksperimentu in Burek koliko daleko će da ide vaše poltronisanje i koliko ste vi stvarno istinoljubivi i td. I koliko ćete na svaki mogući način da branite nešto što se braniti ne može...
Tom tipu tužba negine, ajd da vidim da je neki sud ignoriše. I predlažem svakom Srbinu koji se našao uvređen na ove reči da učini isto... Pa, da vidimo, ako neće pravna država...
Ti nemoj da čitaš, jebo tebe ko god hoće. Ja nisam čuo ni jednu osudu Sem Nenadovu. Uglavnom su se javljali likovi koji su temu ignorisali, izvrtali i pravili me ludim... Što možda i jesam, zato sam na ovom podforumu. Jako me je povredila izjava jednog državnog činovnika koji prima platu od našeg poreza i pljuje po nama.
To kod mene neće proći, ti ignoriši koliko hoćeš, ali nije ovo prvi put i dokle....