Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:51:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samomrzitelji  (Pročitano 6184 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Menije cudno i divno kako u lagodnosti zivljenja izvan Srbije, nacionalisticke teme gube na smislu bez obzira koje nacije su akteri u prici  Smile svi su patriote i svi su vrlo privrzeni svojim korenima, svojim maticnim zemljama, ali tu prestaje svako dalje upustanje u temu. Ne znaci da ti ljudi nemaju vrlo svoje misljenje o nekoj veri, naciji, manjini itd.. ali o tome se ne razgovara, pogotovo na nacin na koji se ovde o tome razgovara. Tipa razapnu te na "kriz" ako izjavis da te zabole ona stvar za neku gorucu temu .. zigoshu te i ti si izdajnik i zapadnjak do sudnjega dana.  Isto tako mi je blago odvratno i da te danas mlade generacije smatraju za zesceg bolida ako znas malo vise o istoriji svog naroda i po koju cinjenicu iz nekog rata koja upravo Srbe stavlja ispred neke druge nacije .. automatski ti si budala .. radikal .. pu pu daleko bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Оно што сам ја скапирао у овој теми је да људи благе везе немају шта је национализам. Ево рецимо дечкоња који је писао пре мене

Jer nacionalizam je u principu to, vrednovanje svoje nacije naustrb drugih nacija.

Свашта.

А разлог због којег нисам написао да људи само не знају шта је национализам већ да немау благе везе је због тога што има једно милион различитих верзија тог национализма и стадиума који се користе у описивању нечијих ставова и затупљености ил шта већ....

Докле год се национализам буде поистовећивао са Шешељем и његовим следбеником који је и отворио ону сулуду тему о водичу за СП бићемо тако дубоко подељени и постојаће широк диапазон ставова о томе. Једни ће да верују да су националисти  а уствари биће онај најзагорелији шовиништички шљам који тај 'национализам' доказују са 'уби закољи...', а други ће онда да се гнушају тога и да иду у другу крајност јер наравно треба се максимално разликовати од тих идиота и онда ће они лепо да застране у анационачизам и буду потпуно исте неопеване будале ко и они шатро националисти. И то све због нечега што и једни и други сматрају да је национализам а то нема благе везе са тим Smile

Уосталом после 50 година комунизма сулудо је и причати о Србима и национализму. Све ово данас је доказ томе. И Рамбо Амадеус је доказ томе.

« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 02:18:41 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Оно што сам ја скапирао у овој теми је да људи благе везе немају шта је национализам. Ево рецимо дечкоња који је писао пре мене

Jer nacionalizam je u principu to, vrednovanje svoje nacije naustrb drugih nacija.

Свашта.

А разлог због којег нисам написао да људи само не знају шта је национализам већ да немау благе везе је због тога што има једно милион различитих верзија тог национализма и стадиума који се користе у описивању нечијих ставова и затупљености ил шта већ....

Докле год се национализам буде поистовећивао са Шешељем и његовим следбеником који је и отворио ону сулуду тему о водичу за СП бићемо тако дубоко подељени и постојаће широк диапазон ставова о томе. Једни ће да верују да су националисти  а уствари биће онај најзагорелији шовиништички шљам који тај 'национализам' доказују са 'уби закољи...', а други ће онда да се гнушају тога и да иду у другу крајност јер наравно треба се максимално разликовати од тих идиота и онда ће они лепо да застране у анационачизам и буду потпуно исте неопеване будале ко и они шатро националисти. И то све због нечега што и једни и други сматрају да је национализам а то нема благе везе са тим Smile

Уосталом после 50 година комунизма сулудо је и причати о Србима и национализму. Све ово данас је доказ томе. И Рамбо Амадеус је доказ томе.

Nacionalizam jeste upravo ono sto sam napisao. A sto si se osetio prozvanim? evo ti  Smile
A "deckonjo" citiracu i Danila Kisa "Nacionalizam je prije svega paranoja, kolektivna i pojedinačna paranoja."
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 02:26:26 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Е ако је Киш то рекао онда из места да се узме као валидан доказ!

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Мајоре везе ти немаш шта је национализам, има Дучић друге одговоре на тему па их не прихватамо као валидне.

Зашто национализам подразумева шовинизам и уопштено хејтовање према сваком појединцу који није припадник свога народа? Ко вас је толико поплашио национализмом да не умете да саберете 2 и 2 и сконтате смисао о каквом национализму ми овде говоримо?

Није птриотизам одговор као алтернатива национализму, патриотизам је везан за државу, немаш државу немаш патриотизам. Ми је нисмо имали 500 година под Турцима и тај неки изворни национализам који је био везан за веру и религију иако доста раније од самог настанка тог појма је тебе као Србина очувао да се не зовеш Хаћир Хамза Шехерезада већ Драган Јовановић.

Национализам не подразумева да ја волим сваког Србина какво год говно да је према карактерној особини већ свој целокупни народ подижем на пијадестал наспрам осталих народа и желим му успех и просперитет уз очување националног идентитета невезано за друге нације и њихово битисање.

Наравно уколико постоји нација која ограничава твој напредак и очување националне свести та држава или појединац у најмању руку не заслужује моје поштовање а нешто даље од поштовања и саму границу до које ће то непоштовање ићи и када ће се прећи одређује сам човек према својим афинитетима, законом, уређењем државе и генерално према околностима које су у тој ситуацији наметнуте.

Дакле, поента је да национализам подразумева и критику и хвалу своје нације или народа, где ти разумеш и мане и врлине и прихваташ их такве какве јесу и евентуално на себи и својој околини покушаш да ситуацију измениш на боље. То нема никакве везе са Бугарима, Румунима, Синдапурћанима или Свазилендићанима.

Градиш своју кућу, кратко и јасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

Дакле, поента је да национализам подразумева и критику и хвалу своје нације или народа, где ти разумеш и мане и врлине и прихваташ их такве какве јесу и евентуално на себи и својој околини покушаш да ситуацију измениш на боље

Smile Smile

Takodje se slazem sa postom MunkeZe osim ovoga za "kriz". To je jednostavno lose po jezicku kulturu  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ма и то је наша реч, ко и тисућа рецимо Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Мајоре везе ти немаш шта је национализам, има Дучић друге одговоре на тему па их не прихватамо као валидне.

Зашто национализам подразумева шовинизам и уопштено хејтовање према сваком појединцу који није припадник свога народа? Ко вас је толико поплашио национализмом да не умете да саберете 2 и 2 и сконтате смисао о каквом национализму ми овде говоримо?

Није птриотизам одговор као алтернатива национализму, патриотизам је везан за државу, немаш државу немаш патриотизам. Ми је нисмо имали 500 година под Турцима и тај неки изворни национализам који је био везан за веру и религију иако доста раније од самог настанка тог појма је тебе као Србина очувао да се не зовеш Хаћир Хамза Шехерезада већ Драган Јовановић.

Национализам не подразумева да ја волим сваког Србина какво год говно да је према карактерној особини већ свој целокупни народ подижем на пијадестал наспрам осталих народа и желим му успех и просперитет уз очување националног идентитета невезано за друге нације и њихово битисање.

Наравно уколико постоји нација која ограничава твој напредак и очување националне свести та држава или појединац у најмању руку не заслужује моје поштовање а нешто даље од поштовања и саму границу до које ће то непоштовање ићи и када ће се прећи одређује сам човек према својим афинитетима, законом, уређењем државе и генерално према околностима које су у тој ситуацији наметнуте.

Дакле, поента је да национализам подразумева и критику и хвалу своје нације или народа, где ти разумеш и мане и врлине и прихваташ их такве какве јесу и евентуално на себи и својој околини покушаш да ситуацију измениш на боље. То нема никакве везе са Бугарима, Румунима, Синдапурћанима или Свазилендићанима.

Градиш своју кућу, кратко и јасно.

Da ne ulazim u tacnost tvoje definicije nacionalizma, ali poenta je da se kod nas 90% onih koji sebe zovu nacionalistima ne moze pronaci u njemu. Vec bas u nekim ideologijama pokojnih i polupokojnih politicara koji su nas i doveli do ovde gde se nalazimo.

Inace dobar post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG Frizider
Не слажемо се око процента дебело али истина има гомила кретена који злоупотребљавају национализам и сами га на индиректан начин представљају као нешто друштвено неприхватљиво Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Па боље онда лепо рећи да то нису националисти већ балавандери, а не да ми који себе сматрамо националистима како је то Џо и описао на крају испаднемо идиоти. Буни се против тих људи  идеологије за коју се залажу а не против термина.
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 04:27:15 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:51:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: whitegoa gonjena
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.