Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:47:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samomrzitelji  (Pročitano 6182 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Pa sad... kad bi svet bio po mom bilo bi super, al' to tako ne ide...

Lično... ne volim preterano ljude... s bilo kojeg dela zemljine kugle...
... volim žene, ne sve ali ih generalno volim...  Ali ne i ljude. Većina su zaista idioti i verujem da većina ne može kroz život bez psihopatologije raznih vrsta. Smile
Postoji određeni broj ljudi do kojih mi je stalo samim tim ne patim od toga da mene svi vole.. posebno ne zbog toga što sam te i te nacionalnosti, vere, rase itd a da me prethodno nisu ni upoznali.
Traženje snage u brojnosti pokazuje samo slabost pojedinca.
... sve te dimenzionalne karakteristike su izmišljeni načini da se čovek podeli kako bi drugi vladali njime... politika, religija... nema boljeg načina.
To je što se tiče ličnog stava i onog načelnog polaznog.
E sad kad bi to moglo da se primeni u praksi to bi bilo super. Smiley
Al' to tako ne ide...
Kad neki idiot ide puškom na mene sigurno mu neću reći "Stani! Samo da ti objasnim suludost ratovanja..." već ću uzeti pušku i krenuti na njega i sjebati svoje načelne principe. Smile

U praksi i realnosti postoji zajednica ljudi koja funkcioniše na određen način i kojoj sam dužan da doprinosim u vidu poreza i da se ponašam po zakonima te zajednice kako bih napredovao i kako bih bolje opstao kao i moja porodica. Egzistencijalna stvar zapravo...
Ta zajednica ljudi se zove država. Ona poseduje svoj jezik, pismo, kulturu, zakone itd itd.
Problem su ljudi koji patološki odnosno bolesno počnu da "vole" tu zajednicu, počnu da gaje izvesne emocije prema toj zajednici i mrze sve ostale koje ne dele te emocije.... i suprotno njima ljudi koji uglavnom imaju potrebu da pljuju po svojoj zajednici i na razne načina da je uništavaju. Mali broj ljudi je zaista u sredini i neutralan.
I to vrlo arogantno čine, i jedni i drugi. A arogancija se mora zaslužiti i zaraditi... ne možeš jednostavno biti rođen s tom dozvolom.
Što je sve vrlo apsurdno i činjenica koja to dokazuje je zamišljena situacija u kojoj vas je neko oteo neposredno nakon rođenja od vaših roditelja i odgajio vas par desetina, stotina kilometara severnije, južnije... pričali bi istu stvar samo za drugu zajednicu koju sada možda prezirete i ne biste možda uopšte mislili kao što danas mislite.

Ovaj izraz, koji prvi put čujem na ovoj temi "samomrzitelj" me podseća na ono Witch! Witch! Witch!  Smile
Najskoriji primer koji sam zapazio na forumu i koji opisije ovo je tema "Водич за СП:''препознај непријатеље, навијај за пријатеље''" u kojoj je neki genijalac koji se proglasio sBrskim najsrBskijim po ocu i materi Srbinom i koji smatra da će neprestanom dvadesetčetvoročasovnom mantrom "Kosovo je Srbija" zaista i nekim magičnim putem vratiti Kosovo... napravio spisak zemalja koje učestvuju na sportskom takmičenju i podelio ih na one koje su priznale kosovo i one koje nisu.
Svako ko navija za one koje su priznali treba automatski u najmanju ruku ubiti, osakatiti, genocidisati mu ženski deo porodice na sred terazija i na dedinom grobu napisati markerom pizda izdajnička. A čovek samo navijao... Smiley
S druge strane postoje ljudi koji će namerno navijati za zemlje koje su priznale smatrajući ove druge primitivnom stokom i obično su ili ispranog mozga ili su plaćeni. Radi se o drugom kraju istog štapa.
Malo je onih normalnih ljudi, koji se neće obazirati na nacionalističke gluposti i sasvim normalno će pratiti fudbalski meč i mrzeti samo crnce zbog jebenih vuvuzela. 

Inače cela ta kolektivna ložana ka određenim ideologijama, bilo levičarskim bilo desničarskim, razbacivanje otrcanim frazama i narikanjem poput "pravde božije", "evro-globalno-liberalno-međugalaktičke integracije" i šta ti ja znam... je potpuno pederski. Smiley

Anyway.
Stvarno bih mogao dosta da razglabam na ovu temu, da pređem i u politiku... da iznesem apsurdnost religija... ali cela suština je u sledećem:
Ono što malo ljudi kapira koji "navodno vole Srbiju" a sve što rade je mrze sve druge... je da legenardni Živojin Mišić i Putnik nisu jurišali iz mržnje prema neprijatelju nego iz ljubavi prema svojim porodicama, narodu i domovini. Ogromna je razlika.  Smile
I druga stvar, jedini način da zaista pomognete svojoj državi za razliku od drugih uglavnom idiotskih... je obrazovanje. Edukacija i podsticanje drugih na što veću edukaciju će vas zaštiti da vas neko vodi ko ovce kroz livade i zloupotrebi vaš... patriotizam. Smile

Za ideale ginu budale...

Završavam post sa Rambom, genije kojeg ovaj ustaša Stanković pokušava da isprovocira tokom celog intervjua... međutim neuspešno. Rambo je iznad svega ovoga.  Smile

Ko želi da odgleda ceo intervju.
http://www.youtube.com/watch?v=bt0hUPdh-TI
http://www.youtube.com/watch?v=wpSiSzXS5ko
http://www.youtube.com/watch?v=0h3WwU9BPBk
http://www.youtube.com/watch?v=cpv_npH9uM0
http://www.youtube.com/watch?v=Jn9_5YKYmuk
http://www.youtube.com/watch?v=OF_3rVEoo6o
Obavezna literatura.

@pavleor
Što kaže Anea. Stvarno si patetičan.  Smile
I to što radiš je po meni zloupotreba genijalnog Domanovića.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 19:13:41 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Кул пост ... свака част на труду да могу сад би ти зиповаи и емајлирао једну млађану комшиницу ... (иначе сад исправих грешку ... ладно сам уместо комшиница написао компиница  Smile Smile)

морам само ово да прокоментаришем ...

Citat

тачно у већини случајева ... ал мени је пало на памет она друга крајност и морам да је поменен. Рецимо људи који имају насушну потребу да увек буду антипротивни, да увек буду контра свих само ради контрирања ... такође указује на слабост појединца. Човек који ни почему није посебан, без самопоуздања и начина да се издвоји од гомиле спас ће тражити или у утапању у гомилу или да се издвоје тако што ће бити како рекох антипротивни ...

Тако да ето ти слика и хардкор националиста и хардкор анационалиста ... мрка капа и једни и други  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat

тачно у већини случајева ... ал мени је пало на памет она друга крајност и морам да је поменен. Рецимо људи који имају насушну потребу да увек буду антипротивни, да увек буду контра свих само ради контрирања ... такође указује на слабост појединца. Човек који ни почему није посебан, без самопоуздања и начина да се издвоји од гомиле спас ће тражити или у утапању у гомилу или да се издвоје тако што ће бити како рекох антипротивни ...

Тако да ето ти слика и хардкор националиста и хардкор анационалиста ... мрка капа и једни и други  Smile

Iritantna potreba za konstantnim pišanjem uz vetar? Smiley
Slažem se.
To se takođe završi grupisanjem.

Kad tad napraviš svoju malu NVO u kojoj sakupiš ljude koji takođe imaju prehlađene mokraćne kanale i nišane uz vetar, posle nekog vremena izvališ da postoji ista takva organizacija negde na zapadu koja će rado da ti pošalje novac da kupiš džipove, obezbeđenje, prostorije... sve kako bi mogli neometano svi zajedno da pišate uz vetar.
Sve dok se jednog dana ne userete.

Dogovorićemo se oko one komšinice. Jel neka srbo-ćetnićka?  Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 19:30:11 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Jel neka srbo-ćetnićka?

Taкву не бих слао нигде  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Ma istreniraćemo je i poslati Mokiju da ga preobrati u dedovinu.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
а и овај антонић је пролупао кад толико пажње посвећује смећу као што је сретен угричић Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
koliki ljubitelj svog naroda treba da budes da bi te devojke ostavljale zbog toga  Smile

bas bih volela da saznam iz iskustva onog ko se pozalio, cisto kao lektira.. da prepoznam ubuduce te primerke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
da prepoznam ubuduce te primerke

ух тешко их препознати. Тражи да те одведе негде у време кад је трибина ''Ко не воли Дабић Рашу'' на Машинском факултету или га замоли да пребациш канал кад је на реду дневни преглед догађаја у Хагу.

Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ja poznajem nekoliko takvih tipova.. stvarno .. ne, nisu nasli srodnu dusu. U stvari jedan jeste, ali ozenio je jos goreg idiota  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ja sam jednom otvorio temu o nacionalizmu i pitao ljude sta to vide u Srbiji i Srbima sto ih stavlja iznad drugih naroda. Jer nacionalizam je u principu to, vrednovanje svoje nacije naustrb drugih nacija. I bio sam iznapadan sa svih strana od kojekakvih ogranicenih individua sa pola grama mozga. Da bi na kraju dosao do zakljucka da je patriotizam OK, sebe smatram jednim od njih, dok je nacionalizam za uskogrude budale.

E sad komentar na prvi post teme. Ugricic moze da me ugrize za kurac. Dovoljno si mi rekao o njemu kada sam procitao da je urednik Djindjicevih izabranih dela. Vidi druze koliko sam ja protiv nacionalista toliko sam i protiv takvih kao ti. Pominjes mi Djindjica, pa kamo lepe srece da su ga ubili ranije i to zajedno sa Milosevicem. Da smo ih vesali na Terazijama o istu banderu.

Govori o Putinu kao o diktatoru!? Pa on je izvadio Rusiju iz govana. Vratio joj je i ekonomsku i vojnu moc i ponos narodu. Kamo lepe srece i nama jedan takav "diktator".

E ostatak posta nisam citao...  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jun 2010, 01:58:15 od Major_T »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:47:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: gonjena whitegoa
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.