Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: samo pljuvanje  (Pročitano 5847 puta)
23. Nov 2003, 17:14:18
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Osecam se velikim Srbinom, ali stacu kad ostali samo gledaju svoje dupe. Mislim da je vec vreme da pocnemo da gledamo sa drugim ocima nasu Srbiju. Da prestanemo da je gledamo sa tugom i mrznjom, i da pocnemo da je gledamo pozitivnije jer sa pesimizmom  necemo stici nigde. Vec 13 godina kako se vrtimo oko iste bandere, stalno se ogovaramo i jedni drugima zabijamo noz u ledja. Vec je vreme da napravimo drugi korak. Zeleo bih da vas pozovem da pogledate stranicu www.teleton.cl . Znate, proslog 21 i 22 novembra  ceo Chile se ujedinio i kao veliki patrioti skupili su vise od $10.500.000.000 pezosa (1 US =650 pezosa) trebali ste da vidite kako se cela zemlja, svi TV kanali i radija ujedine samo da bi skupili pare za invalide, nemate poima koliko svi cileanci postanu patrioti i svi ucestvuju u ovoj dobrotvornoj svrhi. Nemogu da razumem kako mi Srbi koji imamo vise od 1500 godina istorije nemozemo da se ujedinimo i neznamo da naucimo kako ova mlada zemlja zvana Chile, zemlja koja ima jedva 500 godina istorije, zemlja koja ima mnogo manje kulture i pameti od nas uspe da se ujedini pa bar jedan put godisnje.  :mad:

Toliko za sad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Cile je cile Smile Cile nema 4 susedne drzave u kojima zivi maltene isti narod koji se medjusobno 5 godina kolje ni zbog cega Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Bas zato sto smo maltene isti treba da pocnemo da mislimo drukcije, dok se ceo svet ujedinjuje mi se odcepljujemo u i van zemlje. Ima puta kad trebamo (iako boli) da zaboravimo istoriju, da okrenemo stranicu i da pocnemo izpocetka.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Kad Srbi zaborave istoriju .. desi se uvek isto .. ona se ponovi .. !!!!!
Nikada i nikako zaboraviti šta se sve dešavalo .. neću ulaziti u detalje .. početke i sl..
Jeste Yugo nostalgija jaka u dijaspori .. ali jednostavno nje više nema ..
Neka Hrvati budu Hrvati .. Srbi neka budu Srbi .. Crnogorci .. šta žele .. i da znamo na čemu smo .. sve ove Solanije i sl. samo odlažu oporavak svih zemalja bivše Yuge .. itd.............
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Uopste nemam nostalgiju prema bivsoj jugoslaviji, da kralj Aleksandar nije bio toliko halapljiv i da nije napravio kraljevinu srba, hrvata i slovenaca sads bismo bili bolji od svaicarske.
Samo sam hteo da kazem da srbi kao nacija treba da budu ujedinjeni,  nerazumem sta su nasi pretci hteli da kazu sa "samo sloga srbina spasava" kad srbi nikad nisu bili slozni. Pocevsi od bitke na Kosovu pa do rata u Bosni, mafije i korupcije u Srbiji. Ovamo srbi se bore protiv siptara na kosovu a onamo siptari prodaju srbima benzin i drogu. Tako nikad nigde necemo stici.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pazi, plasticno cu to reci.
Kad te jebu sa svih strana ne mozes da spavas zar ne? Taman se malo smiri dodje neko sa palamarom pa udri. Da se niko sa strane ne mesa, sve bi mi mnogo lakse i bezbolnije u svojoj istoriji resili... ali svi hoce da budu delioci pravde...
Napisah skoro tekst... mozda ima svrhe da stoji ovde...
Citat
KRITIKA IZGUBLJENOG UMA ILI SMRT MAJKE JUGOVIĆA

Rođen sam osamdesetih godina prošlog veka i, mada zvuči kao da je to bilo jako davno, imam samo 18 gpodina. Majčica domovina, Jugoslavija, beše tada već po drugi put udovica a ja, takoreći, siroče. Srećom, toga još nisam bio svestan, pa je moje najranije detinjstvo proticalo mirno i srećno. Stepen blagostanja merio sam količinom igračaka, što me je takođe svrstavalo u srećnike. Kao i većini dece sa ovih prostora, roditelji su mi umesto bajki čitali junačke pesme, jer ne postoji ni jedna domaća bajka, osim Krvave, a ona nije pogodna za decu tog uzrasta.
    Onda dođoše devedesete. Smrtno se zavadiše dojučerašnja braća po materi, buknuše vekovna ognjišta, cela jedna mladost zameni carstvo zemaljsko carstvom nebeskim. A sve po volji i u ime nekih samozvanih, malih ''bogova'', jer znam da Tvorcu, zvao se on Hrist ili Muhamed, to nije bila namera.
    Jednom posejano seme zla samo zlo i rađa. Može li čovek da ljubi bližnjeg svog ako mu je on zapalio kuću? I, može li da okrene drugi obraz onome ko mu je ubio sina jedinca? Nisam znao odgovore na ta pitanja tada, kao dečak , a ne znam ih ni sada. Da li ih iko zna?
    Grešili smo i grešni smo jer smo ljudi. Grešili su i drugi, ali nama nije oprošteno. Dođoše da nas kazne, da spasu te druge od nas  i nas od sebe samih, oni koji se proglasiše deliocima univerzalne pravde. Poslaše nam pametne bombe da nas pameti dozovu. I opet uzaludne žrtve, opet razorena ognjišta. Na kraju, da nam i samo( mrsko im) ime zatru, ubiše majku Jugovića. Za njih, samo još jedna ''kolateralna šteta''.  Za nas, kojima je bila domovina, još jedna neprebolna rana.

Autor Ivan Minic aka SerbianFighter
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
Ima puno istine u tome sto si napisao SerbianFighter, i ja sam isto dete rodjeno osamdesetih, srecom nisam se toliko napatio u jugi. Zato ja i kazem, prvo treba da sredis kucu a posle dvoriste. Dok god bude postojala korupcija u srbiji i dok god nebudu sklonili one politicare i stavili omladinu koja jos uvek nije iskvarena, srbija se nece oporaviti. A kad to budu ucinili onda trebaju da srede dvoriste. (znam da nije uopste lako kad imas 5 suseda koji ti ga stalno prljaju)  :turn-l:  :turn-l: :turn-l:  :turn-l:  :turn-l:  :turn-l:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Omladina koja nije iskvarena ima 2-3 godine, svi ostali su za proteklih 15 godina naucili da mrze...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 575
E pa sad, neverujem da su svi toliko iskvareni ali ako je tako onda Srbiji fali jedan Pinochet  da napravi red i mir i da poboljsa ekonomsku situaciju kao ovde kod mene u Chileu. Znas Serbian Fighter  taj general jeste pobio puno ljudi ali je izgradio zemlju, pobolsao ekonomiju i stavio omladinu u ministarstvu, mada su se i oni godinama iskvarili i naucili da kradu ali uvek ih brzo uhvate.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Svidja mi se SF-ov tekst, samo je neprecizan.

Tvorac se na slovenskim jezicima drugačije kaže bog, a na arapskom allah mada su kod nas izbacili ono jedno l. Hrist je bio božji sin po hrišćanstvu, a po islamu poslanik (kao i Avram, Jovan i drugi pre njega) božji. Muhamed je takodje poslanik a kao takav samo običan čovek preko kog se bog obraća ljudima.

Nažalost mi i pored vidljivog rezultata mržnje i dalje nismo raskrstili sa njom. Naša deca se prvo uče kako da mrze a posle da vole. Onaj koji mrzi tu će mržnju da prenese i na svoje roditelje i na svoju braću i sestre jednog dana (obično kad dođe podela imovine Smiley ).

Evo jednog slučaja za istoriju. Moja majka je srela jednog klinca koji je bio u parku sa bakom. I kako to uvek moja mama radi kad vidi lepo dete, počne da priča sa njim, ono kako se zoves itd. I u priči kaže keva klincu da i ona ima malu curu i da li bi se družili. Klinac odmah pitao kako se cura zove a kad je moja majke rekla klinac je ko iz topa rekao da neće jer je to muslimansko ime! Moja se keva oduzela i kako je samo pogledala tu matoru babuskeru koja fino vaspitava dete koje ni u predškolsko nije pošlo.

A ime nije arapsko, i uobičajeno je u Srbiji i Evropi.

counhter Pinoče je imao podršku amerike pa je mogao da radi šta hoće. Osim toga tako nešto nije moguće uraditi u Evropi. Nama je i Tito bio preoštar, a kamoli Pinoče koji je toliko ljudi posaranjivao. I koda nas dok je bilo Tita mladi su bili ili na učenju ili na radu. Nisu hvatali zjale. I tada se kralo, ali nikako ovako krupno kao sada. Ni jedan političar ili direktor se nije nahvatao para za sledećih 5 generacija kao ovi sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.