Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa ja vec vise od pola god. sam redovan i jedva cekam nedelju Igramo u gostima, u Pazaru.... Idemo siptare da preslisamo :twisted: :anger: :anger: :anger:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Jeb` ga... i najboljima se desava btw: zato smo lepo odgovorili posle tekme a ti zrenjaninac sto nisi izasao na banovom iz autobusa, nego si kao svi ostali cigani sakrili se ispod sedista tako da nemas pravo glasa
I ja ti samo kazem, nemoj da ja nekim brisem patos, posto postujem radovce kao navijace, ali nemojte se porediti sa nekima koji su to izmislili za vas. Mozda vi napravite nakon tekme i za vreme najvece sranje [mada sumnjam da se ista moze porediti sa par derbija i maksimirom recimo] ali nije poenta navijanja samo u rusenju, lomljenju i tuci. Primetio sam kako time pomazete svom klubu...
Cek, cke... nerazumem sta je ko izmislio za nas?!? A sto se tice navijanja i rusenja... jeb` ga... nemoze svako da bude Radovac Zato smo najludji :twisted:
btw: zamolio bi sve da nezapocinju nikakve rasprave sto se tice ove teme, da nebi doslo do nesporazume ili neceg goreg... Ja sam lepo pitao da li ima jos ljikova koji navijaju za Rad i nista vise...