Zelim da pohvalim forum... Najbolji ste... Posto vidim da se mozda planira neki redizaing, ima nesto sto bih voleo da bas burek forum ima... Pri postavljanju teme, da li postoji mogucnost da bukvalno mozes da se chatujes sa ostalim clanovima burek foruma na tu temu ili neku drugu... nesto na fazonu msn-a... I da li bi vam mozda se svidelo da forum bude u flash animaciji, izgledalo bih mnogo mocnije... to je to... Pozdrav
slazem se mislim da ce administratori i moderatori imati razumevanja i nece zatvoriti temu da mislim da bi trebao redizajning,kad udjes na forum nekako je sve sivo,mislim na pozadinu,treva dodati malo boja i onde gde se vide korisnici da bude sarenije i svetlije,uz to treba dati ljudima koji pokrecu teme da sami odlucuji sta ce im biti na temi a sta ne da ne bi moderatori trosili vreme pregledajuci gde sta da brisu
Pri postavljanju teme, da li postoji mogucnost da bukvalno mozes da se chatujes sa ostalim clanovima burek foruma na tu temu ili neku drugu... nesto na fazonu msn-a...
Koliko ja znam ima se uplanu nesto na tu temu, a kada i na koji nacin ce to tacno biti osmisljeno - ostaje da cekamo i saznamo
Ukoliko i kada dodje do znacajnijeg redizajna foruma, svakako ce promene biti na bolje i u korist vas - clanova foruma
uz to treba dati ljudima koji pokrecu teme da sami odlucuji sta ce im biti na temi a sta ne da ne bi moderatori trosili vreme pregledajuci gde sta da brisu
Чини ми се да би од овога било више штете него користи.
Dobro... nisam mislio bukvalno da bude flash... malo vise da bude animirano... da da malo vise zivota... pa cak i da forum clanovi imaju svoju opciju za pravljenje teme... tako reci da bira mod izgled itd... nesto na fazonu kao da bira "theme"... Pa cak i da moze zvuke da stavi prlikom pravljenja teme, znam da je to veliki posao i da treba puno byte da se potrosi... cisto malo da ozivimo forum... ovako lici na novine... bar meni... ne znam sta drugi misle...