Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sam  (Pročitano 3741 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To sto ih je toliko pokazuje da covek moze itekako biti sam i usamljen kad pomoc trazi na takvim mestima.... ne nadju svi pomoc.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Citat: SerbianFighter
To sto ih je toliko pokazuje da covek moze itekako biti sam i usamljen kad pomoc trazi na takvim mestima.... ne nadju svi pomoc.

prvo: kakva su to takva mesta?
drugo: ne vidim sta tim takvim mestima fali, ako sluze svrsi?
trece: znam da ne nadju svi pomoc (ja licno mislim da postoje ljudi koji nikad ne zasluzuju ni da je nadju), ali u prvom postu sam pomenula kao fenomen da ogroman broj ljudi sa kojima sam pricala ima taj strah i da je procenat istih sve veci

zaboravila sam samo da pomenem da jedan dobar deo tih ljudi jeste u vezi, i to vezi koju smatra onom pravom u kojoj namerava i ostati.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Takva mesta... takva mesta su najcesce sajtovi na koje dolazis da bi upoznala nekog novog, ne moze se forum nazvati takvom zajednicom jer se ovde svi ipak koliko toliko znaju, ali kad ti ides na sajt ukucas magicne reci i trazis soulmate-a to je sasvim druga stvar.
Sluze svrsi?
nisam primetio....
znam svega nekoliko ljudi [medju kojima sam i ja] koji su sledom cudnih okolnosti ipak sa takvih mesta izvukli normalnu vezu koja je trajala bar par meseci.
Ti ljudi koji se ponasaju tako kako kazes a srecno su u vezi su "kraljevi paranoje" i treba da potraze pomoc lekara.
Ali oni koji nisu u vezi, a takvih je jako mnogo... imaju razlog da strepe.. posebno ako cekaju da ona prava sama dodje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
o "onim" mestima, necu vise da pricam, a ne bi trebalo ni ti, pogotovu sto ti je jedno "takvo" omogucilo vezu.
sto se neta tice, ne mora da znaci da covek nalazi ljubav preko dating sajtova, zasto ne preko foruma recimo?

zamisli:
ja postujem na nekom forumu koji ima veze sa mojim interesovanjima, i tamo postuje jos neko ciji se postovi/misljenja meni svide, zasto da se ne upoznamo, pocnemo da pricamo, da se vidjamo, zaljubimo... ??Smiley)

sad malo o "kraljevima paranoje" Wink

SF..
bRe mnogo se ti brzo razjaris Smile  Wink

ne radi se uopste o paranoicima, pre svega zaato sto se ne radi o panicnom ogromnom strahu, nego jednostavvno kroz razgovor primetis tu neku oporu zicu u tonu, dozu nepoverenja prema zivotu i onome sto te ceka u buducnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
o "onim" mestima, necu vise da pricam, a ne bi trebalo ni ti, pogotovu sto ti je jedno "takvo" omogucilo vezu.

Kad je poljubac poceo otvorio sam profil, posle par dana javila mi se devojka... rekla mi da ide u tu i tu skolu u taj i taj razred... prva godina srednje tek krenuli... ispostavi se da ide sa mojom najboljom drugaricom iz osnovne u razred i tako se upoznamo na njenom rodjendano. Toliko o tome.
Citat

sto se neta tice, ne mora da znaci da covek nalazi ljubav preko dating sajtova, zasto ne preko foruma recimo?

Ne kazem, cinjenica takve veze imaju i vece sanse da opstanu, ali...
Od 10 najposecenijih yu sajtova tri su cist dating! Poljubac ima 200000 clanova, lovedelux ne mnogo manje dakle nemojmo to ni porediti Wink To su mnogo konkretniji primeri gde ljudi dolaze iskljucivo da bi upoznali partnera... forumi su mesta na kojima dodjes da bi pricao pa ako upoznas upoznas Smiley
Citat

ne radi se uopste o paranoicima, pre svega zaato sto se ne radi o panicnom ogromnom strahu, nego jednostavvno kroz razgovor primetis tu neku oporu zicu u tonu, dozu nepoverenja prema zivotu i onome sto te ceka u buducnosti.

Ja ih znam par koji [kojE tacnije] imaju napade histerije po tom pitanju.
Ako neko misli da je u vezi sa nekim do kraja zivota onda tu zaista nema mesta takvoj sumnji... ako sumnja, onda to jednostavno nije to...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja licno znam ljude koji imaju po 20 razlicitih profila na sajtovim tipa poljubac, ali to je sve iz zezanja, i mislim da vise od pola clanova jeste tamo iz tog razloga.

sto se tice foruma, uvek mozes da nadjes forum koji ti je interesantan i ljude na njemu koji su ti jos interesantniji, dakle, sam biti neces (kad sam rekla samoca, nisam mislila samo bez partnera, nego i bez prijatelja), samo ako se malo potrudis.

cinjenica je da danas mozes da ostanes sam, samo ako to bas hoces (a nekad je i to tesko), ali da od samoce treba da postoji strah, ja licno mislim, ne, jer ima ljudi na sve strane, samo treba da izaberes Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Cak i da ima 1000 takvih ljudi to je sve zajedno opet samo 2-3% clanova.
Poljubac je bio pocetak i propao je totalno sada recimo, medjutim, lovedelux je recimo krajnje ozbiljan po pitanju datinga, ima jako lepo razvijena okupljanja clanova i veliki broj ljudi koji je redovan sa posetama.
Za sve ovo o cemu pricas preduslov je imati kompjuter, a to i dalje velika vecina ljudi ovde nema, tako da malo komplikuje situaciju.
A oni koji imaju ne znaju kako se koristi, znaju samo otici na serbiancafe i krstaricu i gledati bledo najcesce.
Imam ih i previse oko sebe , pretvorilo se u pravilo... od familije pa na dalje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak
Pol
Poruke 26315
pa ti si kriv Smile sto smo se vezali samo za online teme Smile

bez sale sada,
ja mislim da ako covek hoce da ne bude sam, uspece da nadje nekoga da mu pravi drustvo. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To je tako, to niko ne porice, ali ljudi su previse pasivni po prirodi... mnogo vise vole da cekaju onu pravu nego da bar na jedna vrata pokucaju
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Citat: Nekron
Pa normalno je da se svi boje toga, nece kiko da umre sam

Meni nešto drugo pade na pamet .. zamislite situaciju 60-70 god. deca .. unuci i sve ok .. i kad dođe vreme umiranja .. zamislite da vam voljena osoba umre pre vas .. kako bi se osećali posle tolikih godina provedenih zajedno .. ?
Tada opet ostajete sami .. isto je i kad imate 30 - 40 -50 itd. godina ..
Da li je "bolje" umreti prvi ..  
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.