Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaposlenje - specifican problem/velika dilema  (Pročitano 820 puta)
30. Maj 2007, 02:45:55
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
ok, pretrazio sam forum koliko je moguce, izvinjenje adminima u napred ako sam prekrshio pravilo, ali postavljam novu temu, jer je specificna za moju situaciju, iako par tema koje su sticky govore o tome. upravo zato sam ovako imenovao temu, da ne dodje do zabune

naime, odlucio sam da se prebacim na fax vanredno, i da pocnem da radim, jer sam vikend student(naucim sve malo pred ispit, i uspem da ga polozim), stim shto bih ovako "prevario" bolonjsku konvenciju (ne moram na predavanja, ispit mi je 100% ocene, umesto dosadashnjih 60%)

sledeca su pitanja -

1. postoji li precica do VŠS ? (ukratko - VSS je fakultet, a VŠS je visha skola, i na hrvatskim forumima procitah da do VŠS diplome moze da se stigne zaobilaznim putevima) i ako postoji, molio bih da mi navedete bilo koje nacine za dobavljanje iste (nelegalne included)

2. Kako srbija stoji sa zakonom o visini plate, na osnovu strucne spreme ? (isti posao, manja plata bez, i veca plata sa diplomom)

3. Postoji li posao za SSS4 (zavrshena srednja) koji omogucuje unapredjenja ?

4. Postoji li nacin da se na osnovu radnog iskustva dobije posao, koji inace zahteva diplomu ? (primer - poznajem dosta u oblasti telekomunikacija, i hocu da se prijavim za posaou TK firmi, koja zahteva VSS)

i trebalo bi mi par saveta -

1. dobio sam ponudu da odem da radim na Novi zeland, u firmi koja je dobrostojeca, i plata je nenormalno visoka, uz to ide i gomila kolega koji bi bili zemljaci, ali neophodno je da odem na dve godine u tu firmu, i samim tim, prekinem sve svoje studije, najverovatnije zauvek ? napomenuo bih da mi je boravak tamo, u slucaju pristanka - zagarantovan (radio bih u firmi posao na obradi grafike, koristeci autocad, i PS, koje inace ownujem, a sam sam ih ucio, ili bih radio na obradi podataka, uglavnom MS office) jel da idem, ima li ko iskustva iz neke ruke ?

2. Preko veze na naftnu bushotinu na kaspijsko jezero, ujak mi je drilling engineer, i sredio bi mi shto manje kontakta sa naftom, a plata iste velicine kao i ostalim radnicima (tu su inace najvece pare na svetu, za jednostavne poslove) kako se cini opcija ? neki garant plate je 4000-6000 mesecno, uz stan i hranu mimo toga ? Ujak negoduje, ali je u tripu - moj zivot, moja odluka

3. Beogradska firma, zvanicni distributer popularnih stranih prozivoda, bio bih menadzer prodaje, posao sam fakticki vec dobio, iako krece u decembru, jer sam odlicno napisao CV, a pritom ih odushevio na razgovoru, navodno - ja sam ono shto su trazili, solidna plata, mogao bih ostati ovde, da zavrshim shkole, i pritom dobijam sluzbeno vozilo i mega popust na kupovinu odece (odela se nose)

shta od ova tri, molim vas ljudi, pomagajte.hvala u napred
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia N95 8GB
1. postoji- u kragujevcu  Smile
2.
Citat
isti posao, manja plata bez, i veca plata sa diplomom)
uppravo tako
3. tesko bilo sta ozbiljnije.
4. sto bi dobio ti kad onaj zna isto to+ima diplomu. cak i ne ispunjavas uslove da bi te neko uopste i pogled`o
Citat
2. Preko veze na naftnu bushotinu na kaspijsko jezero, ujak mi je drilling engineer, i sredio bi mi shto manje kontakta sa naftom, a plata iste velicine kao i ostalim radnicima (tu su inace najvece pare na svetu, za jednostavne poslove) kako se cini opcija ? neki garant plate je 4000-6000 mesecno, uz stan i hranu mimo toga ? Ujak negoduje, ali je u tripu - moj zivot, moja odluka
mislim da je ovo idealno za tebe
IP sačuvana
social share
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi vi ostarite.
I ta ce mi mladost tesko pasti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.