Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:02:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sadam Husein pogubljen ~ reakcije u svetu  (Pročitano 24146 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Smrtna kazna treba da postoj zai ovakve diktatore kao što je Sadam,jer dok je imao vlast on je tim istim jezikom govorio i red je tako isto i završi,a sažaljenje treba ostaviti za njegove žrtve.Drugi razlog je poruka budućim vlastodršcima i diktatorima da znaju da nisu nedodirljivi.

zanimljivo, to o nedodirljivosti... prava poruka o nedodirljivosti, nema sta.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Smrtna kazna treba da postoj zai ovakve diktatore kao što je Sadam,jer dok je imao vlast on je tim istim jezikom govorio i red je tako isto i završi,a sažaljenje treba ostaviti za njegove žrtve.Drugi razlog je poruka budućim vlastodršcima i diktatorima da znaju da nisu nedodirljivi.

zanimljivo, to o nedodirljivosti... prava poruka o nedodirljivosti, nema sta.

Па није лоша та порука... Тако и Буш мисли да је недодирљив, мада није он то измислио... мислили су Амери па им се догодио 11.09.
А неки мисле да је Буш Антихрист. Но,  то се може лако проверити. Јер у Библији пише да ће Антихрист бити рањен у главу, па ће рана неким чудом зацелити. Дакле да просвирамо Бушу мозак, па ако подлегне - није Антихрист. А ако преживои јесте Антихрист и треба га елиминисати.  Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ali stvarno, kad se ljudi naviknu na ova vjesanja... to je cudo.
ja bih sad poslije ovog, ladnog zeluca stajao pored dok vjesaju busha i pjevao amerika amerika zemlja velikaaaa... i ne samo njega, ima on mnogobrojnu porodicu... bio bi to cjelovecernji sou. sa sve krkljanjem i valcerom.

sta fali, u cemu je razlika izmedju njih dvojice i njihovih porodica?  ni u cemu...
treba masovno vjesati. jebi ga, ovaj TV dugo nije ni za sta sluzio.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
e....Busha treba pritegnuti i to dobro  Smile  - i to na kratko uže  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15

Smrtna kazna postoji i za izdajice poput Djindjica Smile

Bavo.. jesi li sad srecan...
To je izjava osobe koja nema ni tri i po grama mozga...
Nazalost... u tvom slucaju je prirodna selekcija omanula, pa moramo da te trpimo....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
[
Smrtna kazna postoji i za izdajice poput Djindjica Smile
.
Izdajnici,strani plaćenici,petokolonaši...kao da sam negde čuo te reči,a da, to su reči trovača sa RTS u vreme kada smo bili nebeski narod
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 13:13:54 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
У ти мора да си жешћи дилетент кад то и сам примећујеш. Нацисти, клерофашисти, вашљива племена, гвоздена метла, православни талибани, Коштунистан... да ли ти то смета?
Где ли сам то чуо?!? Да није можда код оних "од којих зависи" Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
koštunistan Smile extra fazon Smile
ljudi, ne primajte se na gluposti radikalnih ameba i sličnih im dssspsovcima, ne spuštajte se na njihov nivo i ignorišite ih!
da se vratimo na temu, sadama nisu trebali da obese, kao što nikoga ne treba pogubiti osim možda pedofila. ok, čovek je ubijao sopstveni narod ali neka mu ovi sude bez mešanja sad-a i neka ga bace u zatvor a ne da im glupi jenkiji kroje kapu i uslovljavaju ih. i slobi smo mi trebali da sudimo a ne haški smradovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Citat
Plus je napao Iran, napao Kuvajt, kao mlad student u Jordanu je učestvovao u pokušaju
državnog udara protiv tadašnjeg jordanskog kralja Huseina. Gde god se Sadam pojavio,
tu je bilo krvi do kolena.

Ej ,pitanje je zasto se to desavalo.Postoji razlika izmedju revolucije i terorizma.Iran je napao ....zna se zbog cega,bas zbog ovoga sto se sad desava,seitsko sirenje i unosenje milicija na njegovu teritoriju.Kuvajt je napadnut zbog nafte koju su Kuvajcani krali preko 50 godina,a to pitanje se resavalo u UN ,samo Ameri su lobirali i odugovlacili,pa je coveku dojadilo i lepo usao.Hasimiti (Husein,Abdala) su Saudijci postavljeni od Engleske kolonijalisticke vlasti da vladaju,kralja Iraka su ubili(Inace rodjeni brat pokojnog kralja Huseina) Arapi(potpuno opravdano) ,kao sto su hteli i Huseina(On je imao srece jer je pogodjen u orden).

Mislim ako se vec pozivas na ovakvu teoriju ,onda smo mi Srbi najgori.Usli u Hrvatsku ...krvi do kolena,usli u Bosnu krvi do kolena, u Sloveniju krvi do kolena........ej bre ko tako razmislja.Poenta je da je nama u krvi da mrzimo ,ali vise nije bitno koga.Pa pogledajte ceo forum,nama stalno neko smeta,i stalno je neko protiv nas i stalno bre optuzujemo Slobu,Seselja, itd.Znaci Kurdi su imali najveca prava u tom Iraku(pogledajte sta im rade u Turskoj),sigurno znate bar dvoje ljudi iz okoline ili sire koji su u Iraku zaradjivali za zivot,setite se ko je jedini od Arapa istakao cvrst stav kao i podrsku nasem narodu.........a vi svi samo trabunjate......vazno da kazete jeste zasluzio je,jeste zlikovac.......strasno.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2007, 14:20:04 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Druže,ne glasam jer su svi isti tj.lopovi.Prokomentarisao sam Sadamovo vešanje i to nema nikakve veze sa ubistvom Đinđića.Izdajnik i  reči sl.tipa smešno zvuče,pogotovo ti što su to vikali su nas zavili u crno.Tema je Sadamovo vešanje a ne stranačko prepucavanje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:02:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.