Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 01:22:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sadam Husein pogubljen ~ reakcije u svetu  (Pročitano 24198 puta)
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Ali ce biti primljena u Eu ta horda Azijata!
oni su se ionako sami raselili po zapadnoj evropi,samo u nemackoj ih ima preko 2 mil
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
glviki , "vesanje je najsramniji i najponizavajuci nacin izvrsenja smrtne kazne po muslimanskom verovanju, jer ne idu u raj oni koji su beseni".
Hmmm, sada su mi neke stvari jos jasnije ...
Amerikanci nisu ni malo naivni, posto je obesen izasli su u susret Persijancima i ostalim muslimanima koji mrze Sadama, jer ce ovi tvrditi da je zasluzeno otisao u pakao.
Ali posto njihova sveta knjiga tvrdi i da svako ko bude ubijen na Bajram odlazi u raj, podrzali su i ostatak muslimana koji ce sa pravom Sadama proglasiti za svetog mucenika.
Znaci jasno je da oni zele sukob izmedju tih zaracenih frakcija, pogotovo ako znamo da je "iracka" marionetska vlast trazila da ne bude ubijen na praznik, vec 28-og.

danilobg
Mi jesmo jednim delom vezani za zapadnu civilizaciju, ali ne iskljucivo kao sto bi ti zeleo.
Zasto me teras da te potsecam, bili smo skoro 500 godina pod Turcima(sto rece Cornix“ zemlja koja je živjela 400 godina pod turskom okupacijom teško može biti dio zapadnoevropskog kulturno-civilizacijskog kruga.“), nisi pripadnik neke nove balkanske nacije da po svaku cenu zelis da pobegnes od svoje istorije i stvoris novi nacionalni identitet.Ali presudni faktor je religija, zahvaljujuci Pravoslavlju mi nikada necemo biti deo zapadne civilizacije u meri kojoj mogu biti jedni Hrvati koji su nista manji Balkanci od nas.
Mislim da mi jos nismo svesni koliki duhovni potencijal nosi nasa SPC i zahvaljucuci tome mi ne mozemo biti integrisani , tacnije asimilovani u evropsko drustvo, bar ne u meri u kojoj bi neke partije htele.
A zamisli sta ce tek biti ako se SPC radikalizuje, a i sam znas da je to realno, jer nemoj da se zavaravas da se crkva pita ko sto rece preDSednik, jer oni se jos ne pitaju.
A Rusija ce postati deo E.U. nikada , a mozda ni tada.
Problem Srbije, a posebno ostalih novih nacija je sto posle kako tako izborene „nezavisnosti“, sada deo suvereniteta treba da izgube u E.U. koja je odlucila da vise ne bude ekonomska zajednica vec super-drzava po uzoru na velikog brata.
p.s.Problem se moze resiti samo po titovom principu, zabraniti SPC ili postaviti svoje ljude u sinod kao sto rece Ceda prasak i bilo bi pozeljno prekrajanje istorije, kad mogu komsije mogli bi i ovi „nasi“.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
...tema...a, da nije mozda trebalo da dobije penziju...i "da zivi srecno do kraja zivota"... Smile

Svaka cast za presudu...... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 15
trebalo je da dobije penziju.. i to drzavnu... ko sloba.. Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Gambino,

I dalje ne vidim koji je to deo srpskog bica drugaciji od jednog Grka ili Rumuna. I jedni i drugi su bili pod Turcima, i jedni i drugi su pravoslavni, vesternizovani i danas su u NATO-u i Evropskoj uniji, Bugari takodje.

Prosecni Srbin sanja da vozi Mercedes ili BMW, da proputuje po svetu - obavezna letovanja najmanje u Grckoj, da ima italijanske cipele, da posalje decu u Ameriku, Englesku ili Italiju na skolovanje, da bogato obelezi slavu i svadbu cerke ili sina, a ne da obilazi Moskovsku patrijarsiju i gleda kako tece tihi Don...ili jos nesto istocnije...U cemo smo mi to specificni u odnosu na druge?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
glviki , "vesanje je najsramniji i najponizavajuci nacin izvrsenja smrtne kazne po muslimanskom verovanju, jer ne idu u raj oni koji su beseni".
Hmmm, sada su mi neke stvari jos jasnije ...
Amerikanci nisu ni malo naivni, posto je obesen izasli su u susret Persijancima i ostalim muslimanima koji mrze Sadama, jer ce ovi tvrditi da je zasluzeno otisao u pakao.
Ali posto njihova sveta knjiga tvrdi i da svako ko bude ubijen na Bajram odlazi u raj, podrzali su i ostatak muslimana koji ce sa pravom Sadama proglasiti za svetog mucenika.
Znaci jasno je da oni zele sukob izmedju tih zaracenih frakcija, pogotovo ako znamo da je "iracka" marionetska vlast trazila da ne bude ubijen na praznik, vec 28-og.

danilobg
Mi jesmo jednim delom vezani za zapadnu civilizaciju, ali ne iskljucivo kao sto bi ti zeleo.
Zasto me teras da te potsecam, bili smo skoro 500 godina pod Turcima(sto rece Cornix“ zemlja koja je živjela 400 godina pod turskom okupacijom teško može biti dio zapadnoevropskog kulturno-civilizacijskog kruga.“), nisi pripadnik neke nove balkanske nacije da po svaku cenu zelis da pobegnes od svoje istorije i stvoris novi nacionalni identitet.Ali presudni faktor je religija, zahvaljujuci Pravoslavlju mi nikada necemo biti deo zapadne civilizacije u meri kojoj mogu biti jedni Hrvati koji su nista manji Balkanci od nas.
Mislim da mi jos nismo svesni koliki duhovni potencijal nosi nasa SPC i zahvaljucuci tome mi ne mozemo biti integrisani , tacnije asimilovani u evropsko drustvo, bar ne u meri u kojoj bi neke partije htele.
A zamisli sta ce tek biti ako se SPC radikalizuje, a i sam znas da je to realno, jer nemoj da se zavaravas da se crkva pita ko sto rece preDSednik, jer oni se jos ne pitaju.
A Rusija ce postati deo E.U. nikada , a mozda ni tada.
Problem Srbije, a posebno ostalih novih nacija je sto posle kako tako izborene „nezavisnosti“, sada deo suvereniteta treba da izgube u E.U. koja je odlucila da vise ne bude ekonomska zajednica vec super-drzava po uzoru na velikog brata.
p.s.Problem se moze resiti samo po titovom principu, zabraniti SPC ili postaviti svoje ljude u sinod kao sto rece Ceda prasak i bilo bi pozeljno prekrajanje istorije, kad mogu komsije mogli bi i ovi „nasi“.

SPC je najkonzervativnija pravoslavna crkva na svetu, trenutno. To da pravoslavci nisu deo
zapadnoevropske civilizacije je tačno samo "geografski". Juče su u EU formalno ušle dve pravoslavne zemlje, Bugarska i Rumunija, a godinama već predvodnici proevropske politike
u tim zemljama su upravo tamošnje pravoslavne crkve. Znam da je Patrijarh Bugarski Maksim (isto godište kao i naš Pavle, 92 godine života) u svakoj svojoj propovedi naglašavao da mu je životna želja da vidi Bugarsku u EU, pa da mirno ode Gospodu na ispovest. To je pravi pravoslavac, a ne ratni huškači, pedofili i oni koji kriju ratne zločince po svojim manastirima. Kad ste čuli nekog našeg "svetosavca" da je ikada spomenuo reč Evropa. Uzgred, svetosavlje je izmišljotina, to ne postoji. Ili si pravoslavac ili nisi. Sveti Sava je bio pravoslavac, ni po čemu se nije razlikovao od ostalih pravoslavaca (Grka, Bugara, Rusa) u svoje vreme. Bugari su bili pod Turcima duže nego mi, problem je u mentalitetu i životnoj
filozofiji, a ne u istoriji.

Što se tiče vešanja, u arapskoj tradiciji postoje i brutalnije kazne, kao što je sakaćenje (odsecanje delova tela) ili kamenovanje do smrti preljubnica ili "nečasnih" žena.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
500 000 Iračana je Sadam ubio tokom svoje vladavine.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
trebalo je da dobije penziju.. i to drzavnu... ko sloba.. Smile

Da,i da mu za svaki rodjendan, omladina srs-baas koalicije donosi cvece i priredjuje parade... Smile

Pa...sad, necemo se gadjati ciframa....milion smrdljivih Arapa...gore-dole... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

Plus je napao Iran, napao Kuvajt, kao mlad student u Jordanu je učestvovao u pokušaju
državnog udara protiv tadašnjeg jordanskog kralja Huseina. Gde god se Sadam pojavio,
tu je bilo krvi do kolena.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
a pritom je bio ortak od Milosevica.......znaci ipak je pravda dostizna i sve ide kako treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 01:22:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.