Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 18:41:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sadam Husein pogubljen ~ reakcije u svetu  (Pročitano 24218 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Скоро да сам помислио да нешто озбиљно причаш, али онда опет клерофашисти,крофашисти и србонацисти.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sadam+Gadaf=Seselj
S.Milosevic+Seselj=Mira i ostali u brigadi
Seselj+Mira i ostali u brigadi=Katastrofa Srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Vešanje definitivno nije human način izvršenja smrtne kazne, ali je u skladu sa arapskom tradicijom. Setimo se da ni Sadam nije imao samilosti prema svojim brojnim žrtvama,
isključivo arapima i kurdima (tj. muslimanima). Dobio je šta je zaslužio.

@ Gambino

Citat
Seki sa nasim prijateljem predsednikom Huseinom

Ne kaže džaba ona stara  narodna umotvorina "prema svecu i tropar"
Kakvi ste vi, radikali, takvi su vam i prijatelji. Jadna Srbija sa vama takvima,
kukala nam majka svima, ako se vi dočepate vlasti. Gde njega nađoste za prijatelja,
ako Boga (Allaha) znate?
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Скоро да сам помислио да нешто озбиљно причаш, али онда опет клерофашисти,крофашисти и србонацисти.... Smile

S novom, 2007. godinom, Bugarska i Rumunija su članice EU, a Njemačka preuzela jednogodišnje liderstvo. Njemačka je, u vrijeme kada je još bilo šansi za miran rasplet postjugoslovenske agonije, pojedinačnim priznavanjem Slovenije i Hrvatske neposredno otvorila vrata srbonacistima, krofašistima i klerofašistima za satanizaciju ovih prostora, a prije svega Bosne i Hercegovine. Bugarska je,  „uzvratila“ paketom, priznajući međunarodni subjektivitet onim suverenim i nezavisnim republikama koje su to željele. To se dogodilo u vrijeme kada je Đani de Mikelis bio više nego jasan: „Srbija mora da kaže hoće li da bude tretirana kao Sadam Husein ili hoće da pregovara.“ – a nakon što je Slobodan Milošević (za razliku od ostalih pet političkih subjekata) odbio „Okvir za generalno rješenje jugoslovenske krize“. Nije li Njemačka /shvativši da ima jake adute u neizlječivo bolesnim (jugo)slavenskim liderima/, iza vrata Karađorđeva, programirala ratove u: Hrvatskoj, Bosni i Hercegivini i Srbiji?

Christian Schwarz-Schilling je Nijemac, on ostatke gore navedeni liderstava imenuje „nacionalističkim fanaticima“, tj. : nacistima. U prva dva slučaja – da, međutim: treći ne odustaju od dokazivanja teze da je odbrana države, nacije i sl. – izdaja „njihovog“ božijeg poretka. Christiana Schwarz-Schillinga je potrebno upozoriti da projekte imenuje pravim imenom, tepajući im on negira biocidne činjenice koje su oni za sobom zasijali. A i danas – pod patronatom  Christiana Schwarz-Schillinga – na njima egzistiraju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia N8-00
a, ko su ti Jugosloveni... Smile

A sto ti je zastava ta iznad avatara, iz fore........ Smile Smile

Uvek mora da pljuje po necemu sto valja ili je valjalo, pa to ti je.......

Saddam je, kao Sloba i Seki, bio simbol otpora Zapadu.......

Ostao je jos Ahmadinedzad (ja se nadam da sam dobro spelovao), ali ce njega verovatno roknuti......

Inace, ako ste primetili, u svim zvanicnim izjavama Americke administracije,  zemlje kao Iran, Sev. Koreja, Irak i ostale "osovine zla", definisu se kao odmetnute nacije????? Smile  Smile

Ej, pazi ti to, u smislu, sve zemlje moraju nas da slusaju, i da budu pokorne, a ko ne slusa, ta je "odmetnuta"......????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Citat
Saddam je, kao Sloba i Seki, bio simbol otpora Zapadu.......

ako se otpor Zapadu ogledava u tome da unistis svoju zemlju, pravis gradjanske i druge ratove... onda su sva trojica jako slicni.

bio sam par dana u dilemi sam sa sobom, i pricao sam sa drugima o ovoj egzekuciji. kaze mi drugar: "ja ne odobravam, zato sto ja to ne bi mogao da uradim (da ga obesi)". Ja ga pitam, da li bi mogao to da uradi Slobi (on i ja smo bili na balon protestu, tako da znate koliko smo ga mrzeli). Sekund je razmislio: "Pa mogao bih". E, isto tako i ja. Unistio je tu zemlju, kriv je za oko 200 000 mrtvih, ovo je bila blaga kazna.

Jedino je sudjenje moralo biti malo kvalitetnije odradjeno, ali jbga, ni u Haagu nije savrseno, a kamoli u Iraku.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
jel ima tko link gdje se vidi cijelo pogubljenje....a ne samo insert ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia the best
Citat
ali je u skladu sa arapskom tradicijom.
ne znam koliko je u skladu. koliko cula, vesanje je najsramniji i najponizavajuci nacin izvrsenja smrtne kazne po muslimanskom verovanju, jer ne idu u raj oni koji su beseni - mada ne znam da bi Sadamu nesto pomoglo  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
jel ima tko link gdje se vidi cijelo pogubljenje....a ne samo insert ?

slucajno sam naleteo

Celo vesanje, snimljeno mobilnim
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Za one koji žele vidjeti cijelo pogubljenje bez cenzura dostavljam link:

http://www.youtube.com/watch?v=1WDZT1NDqA0&mode=related&search=
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 18:41:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.