Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Садам Хусеин - годишњица смрти  (Pročitano 6518 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Imena ubijenih ti ne mogu reci jer sva imena neznaju cak ni specijalni Iracki komesari koji se bave otkrivanjem masovnih grobnica koje su
nastale za vreme Sadamovog rezima. Jednog od njih mozes videti na fotkama koje sam postavio.
Pa Koalicija je ubila više ljudi nego Sadam Husein. To znači da ako te ubijanje ljudi vređa, pre svega treba da osudiš krstašku Koaliciju

A pošto si ti u Iraku, najverovatnije si zaposlen od strane te iste Multinacionalne koalicije od čijih pokolja Ba3as sada izgleda kao organizacija Lekari bez granica.

I sada ti koji direktno radiš za krstaške koljače si došao ovde da nam lepiš slike žrtava, jesi ti bre normalan
« Poslednja izmena: 04. Jan 2008, 10:30:36 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Jaguar b. p.

Kao prvo smiri se i ne besni. Nisam "ovde dosao" da nikom' nista lepim, jer za razliku od kojekakvih praznih prica i lupetanja ja sam pokusao i da argumetujem svoje stavove. Rekao bih da nisam kod tebe kuci vec na forumu gde neko moze da ima i suprotno misljenje od tebe, zar ne?

Kao drugo, na slikama se ne vide nikakve zrtve vec brdo sa nepravilno rasporedjenim kamenjem. Razlika je ogromna jer da si u zivotu nekad' videla
neku pravu zrtvu nebi tako olako pisala o tome i nebi se u svojim postovima tako bahato sluzila pojedinim recima.

Kao trece (ispravi me ako gresim) ovo je tema o Sadamu Huseinu i zaista mi nije mi jasno zasto spominjes kojekakve koalicije, krstase, koljace, bla, bla i njihova zlodela? Na OVOJ TEMI ne zelim da raspravljam o zrtvama holokausta, o zrtvama komunistickog rezima SSSR-a... ili o (kako si napisala u jednom od postova) "poginulim grlima izdajnicke bagre" - niti da osudjujem ili poredim bilo cija zlodela osim Sadamovih.

Kao cetvrto. Da, jesam u Iraku i ako te nesto interesuje - pitaj! Ako prvo kazes da sam "najverovatnije" zaposlen od strane koalicije... (znaci ne znas i nisi
sigurna), kako onda u sledecem redu tvrdis, odnosno kazes kako "direktno radim" za krstaske koljace bla, bla...??? Verujem da si nacitana i "dobro" upoznata sa ovdasnjom situacijom, al' ipak mislim da sam malo upuceniji od tebe jer (pored svega) dosta toga saznam od samih Iracana a ne samo surfujuci po netu.

Kao peto, nesto ne verujem da si me se setila niti da si pomislila da postojim dok sam veoma mlad 90-ih god. krvario po raznim krajevima nase bivse SFRJ.
dok si ti (predpostavljam) vec tad zapalila za Japan. Tad' je to bilo u redu jel', a sad' cemo iz Japana da lupamo packe? Za razliku od mnogih momaka koji danas zive kao ratni invalidi od drzavne penzije (crkavice). Ja sam imao tu srecu da sve golgote prezivim u komadu, a sada me ti nesto kinjis kada je doslo vreme da napokon nesto konkretno odradim i za sebe obavljajuci posao koj' postoji i koji se se radi u svim zemljama sveta... ne razumem?

BTW. Iznenadila bi se kada bi znala koliko ima zena koje izgledaju bolje a koje su istih godina kao i tvoj idol Suzana Mancic! Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2008, 20:56:55 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Немој да се замераш Јагуарки, одличан је пријатељ са Бин Ладеном и може лако да ти намести бомбаша самоубицу у близини.  Smile
И ја се питам како једна особа може имати за идоле Бин Ладена и Сузану Манчић?!  Нит је Сузана исламски фанатик а ни Бин Ладен није био добра риба. Спојила је неспојиво!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Da, jesam u Iraku i ako te nesto interesuje - pitaj
Dosta zavisi od toga šta zapravo radiš tamo. Teško mi je da zamislim da si u bilo kakvoj drugoj funkciji osim pod patronatom MNF obožavalaca krstova

Možda se sećaš da je prošle godine onaj američki političar Džon MekKejn rekao da je situacija toliko dobra da se može slobodno šetati gradom,
na šta je novinar CNN-a Majkl Ver odgovorio da je to sumanut komentar, i da Zapadnjak nikako ne bi mogao da bezbedno hoda Bagdadom.

A pošto ti nisi u milosti ni islamista, ni Ba3as partije, ni Ši3a milicija, proizilazi da bi morao da budeš pod okriljem agresorskih snaga.

Citat
sada me ti nesto kinjis kada je doslo vreme da napokon nesto konkretno odradim i za sebe obavljajuci posao koj' postoji i koji se se radi u svim zemljama sveta
Ne sumnjam da si zadovoljan zaradom, već dovodim u pitanje moralnost tvojih aktivnosti. I da bar radiš u tišini, nego još dolazi da širi američku propagandu ovde
kako Sadam Husein svojeručno ubija decu dok divni Krstaši zavode slobodu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Jaguar b. p., како то да сатанисте, атеисте, анти-христе и безбожнике доживљаваш као крсташе ? Smile Smile

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne sumnjam da si zadovoljan zaradom, već dovodim u pitanje moralnost tvojih aktivnosti. I da bar radiš u tišini, nego još dolazi da širi američku propagandu ovde kako Sadam Husein svojeručno ubija decu dok divni Krstaši zavode slobodu...

Ko o cemu, baba o ustipcima...
Definitivno ne vredi sa tobom diskutovati. Iskreno ti zelim da izadjes kao pobednik nad svim neprijateljima i tripovima u tvojoj glavi.
Uzivaj u forumu. Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 5
Jaguar b. p., како то да сатанисте, атеисте, анти-христе и безбожнике доживљаваш као крсташе ?
Наравно ја се слажем с тобом да постоји велика разлика између мирољубивих Хришћана нпр. аутентичних православаца,
и с друге стране ових одвратних Римљана: протестаната и католика који лансирају редовне походе агресије.
Још болесније је што те лажне верске поводе мешају и са својим англо-саксонским расизмом, и колонијалистичком мржњом према источним народима.

Смисао речи "Крсташи" (енглески: Crusaders, арапски: ас-салибијун) није да вређа следбенике Исуса,
него управо да етикетира те који убијају у име извитопереног римокатоличанства.

Често и саме коалиционе трупе себе виде у тој улози, и ову симболику можеш видети на сајтовима који су загађени њиховим присуством
као на пример LiveLeak.com . Тамо је један болид као аватар имао слику Крсташа из 13. века у оклопима и пуној опреми, а у позадини стоји Џорџ Буш Млађи.

Нажалост као што видиш, неки од наших су сада такође заражени, на пример bockoyogi сада у име православља иде да асистира крсташки пројекат у Земљи Двају Река.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 19:03:57 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Jaguar b.p,

Prouči malo bolje krstaške ratove pre nego što pišeš o njima.  Srbi su istoriji bili krstaši i učestvovali u krstaškim pohodima a neki su i kao turski vazali ratovali protiv krstaša.

Car Dušan je kao autentični pravoslavac tražio od Pape da bude kapetan Hrišćanstva u krstaškom pohodu protiv nadolazećih Osmanlija.

1396. godine u bici kod Nikopolja trupe Stefana Lazarevića su ratovale kao turski vazali protiv krstaša.

1443. godine Srbija i srpski vojnici su bili deo evropskog krstaškog pohoda protiv Osmanlija. Vojska despota Đurđa Brankovića je zajedno sa vojskama Sibinjanina Janka (Janoša Hunjadija) i Vlada II bila u zajedničkom krstaškom vojnom pohodu čiji je cilj bio izbacivanje Turaka sa prostora Balkana. Bila je to mađarsko-austrijsko-srpsko-rumunska krstaška koalicija protiv Osmanlija.

Što se tiče Sadama Huseina, bio je diktator i tiranin + okupator susednog Kuvajta koji je po proizvodnji nafte drugi u svetu. Time je bacio rukavicu u lice celom Zapadu.   
« Poslednja izmena: 05. Jan 2008, 19:49:52 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Jaguar b. p., како то да сатанисте, атеисте, анти-христе и безбожнике доживљаваш као крсташе ?
Наравно ја се слажем с тобом да постоји велика разлика између мирољубивих Хришћана нпр. аутентичних православаца,
и с друге стране ових одвратних Римљана: протестаната и католика који лансирају редовне походе агресије.
Још болесније је што те лажне верске поводе мешају и са својим англо-саксонским расизмом, и колонијалистичком мржњом према источним народима.

Смисао речи "Крсташи" (енглески: Crusaders, арапски: ас-салибијун) није да вређа следбенике Исуса,
него управо да етикетира те који убијају у име извитопереног римокатоличанства.

Често и саме коалиционе трупе себе виде у тој улози, и ову симболику можеш видети на сајтовима који су загађени њиховим присуством
као на пример LiveLeak.com . Тамо је један болид као аватар имао слику Крсташа из 13. века у оклопима и пуној опреми, а у позадини стоји Џорџ Буш Млађи.

Нажалост као што видиш, неки од наших су сада такође заражени, на пример bockoyogi сада у име православља иде да асистира крсташки пројекат у Земљи Двају Река.

Доста муслимана и осталих не-хришћана помаже пројекат НСП, директно као плаћеници у каолиционим снагама или из позадине на друге начине помажу у пљачкању Ирака.
То су плаћеници, пси рата.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
skoro 50% nafte koja se crpi u Iraku otkupljuje Kina. U Iraku je mnogo radnika Kineza.  Nema poštenja u svetu biznisa i interesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 6.346 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.