Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:43:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAD: U Hrvatskoj diskriminacija Srba i Roma  (Pročitano 35450 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
@simijon: zapravo sam bio na team buildingu u banji junaković

@ bulajka: bla bla bla bla bla - to je suština svega što si napisao a suština svega što sam ja napisao je da čovjek ne može naprijed ako živi u prošlosti - pamti, svetkuj, spominji, žali i ne zaboravljaj koliko god hoćeš ali uspoređivati današnju hrvatsku sa ustaškim zločinima i zločincima i pri tome plašiti malu djecu tako da onda i ona plaše svoju djecu a sve u cilju opet nekakve nove ideje o velikoj srbiji je totalno blesavo, glupo i zatupljujuće

svako dijete prije ili kasnije shvati da ne postoje vještice, vampiri, vukodlaci a vamaje to osnova odgoja: dete moje drago ti si zapravo ugroženo u ovoj državi i kad tad će doći ustaško/džihadsko/vatikanski vampiri i satrapi da te muče i kasape pa kad ti SANU javi da se to događa ti ruši balvane i pevaj "kralju petre šalji nam salate"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
.... vidje oblomira iz Uzarića   Smile Smile Smile

iz ljutog dolca...

široki brijeg? pa di si rodijače  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
a ti si iz jara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
a ti si iz jara?

ma ne, ja sam iz zagreba, ali radim biznis i u širokom, pa se osjećam kao jedan od vas  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
koji biznis? možda možemo surađivati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ovde se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Čiji si ti?
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 12:49:49 od banacanin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

je, sad da ti kažem, odmah bi znao tko sam i što. reći ću samo da sam na trnu, negdje oko feala, podravke  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

@ bulajka: bla bla bla bla bla - to je suština svega što si napisao a suština svega što sam ja napisao je da čovjek ne može naprijed ako živi u prošlosti - pamti, svetkuj, spominji, žali i ne zaboravljaj koliko god hoćeš ali uspoređivati današnju hrvatsku sa ustaškim zločinima i zločincima i pri tome plašiti malu djecu tako da onda i ona plaše svoju djecu a sve u cilju opet nekakve nove ideje o velikoj srbiji je totalno blesavo, glupo i zatupljujuće

svako dijete prije ili kasnije shvati da ne postoje vještice, vampiri, vukodlaci a vamaje to osnova odgoja: dete moje drago ti si zapravo ugroženo u ovoj državi i kad tad će doći ustaško/džihadsko/vatikanski vampiri i satrapi da te muče i kasape pa kad ti SANU javi da se to događa ti ruši balvane i pevaj "kralju petre šalji nam salate"
Изгледа да сам био у праву кад сам рекао да си пропалитет! Монструми у љуском облику  постоје (томе станас ви научили).Ко нема прошлост и ко се на њој не учи нема ни будућност,јер ће га прошлост поново сачекати на ћошку(томе сте нас ви такође научили).А то "дете моје" можеш рећи неком другом,мени са мојих 38 година  не можеж,јел ти јасно? Апелујем модераторима још једном да се ови безумни,човеколики створови са оваквим омаловажавајућем и за нас понижавајућем ставом или извине или удаље са сајта!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ovde se ne zna ni ko pije ni ko plaća. Čiji si ti?

Cuo sam da je oblomir od supruge...a prije da si ga pitao rekao bi mamin i tatin...ali sada ozenjen prijatelj pa eto ti zafrkancije!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser

Изгледа да сам био у праву кад сам рекао да си пропалитет! Монструми у љуском облику  постоје (томе станас ви научили).Ко нема прошлост и ко се на њој не учи нема ни будућност,јер ће га прошлост поново сачекати на ћошку(томе сте нас ви такође научили).А то "дете моје" можеш рећи неком другом,мени са мојих 38 година  не можеж,јел ти јасно? Апелујем модераторима још једном да се ови безумни,човеколики створови са оваквим омаловажавајућем и за нас понижавајућем ставом или извине или удаље са сајта!

tebi ponižavajući stav??? pa ti bi sa svojih 38 godina trebao već znati da drugačije mišljenje nema veze sa ponižavajućim stavom, tome su te trebali naučiti a ne pričama o vampirima

@murinhu: kuhinje aran???

@banaćanin: ja sam pripadnik manjinskog konstitutivnog bogatog naroda u bih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:43:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.