Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 09:38:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAD: U Hrvatskoj diskriminacija Srba i Roma  (Pročitano 35516 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
ili da vidimo što pametan čovjek ima za reći....gdje je problem  Smile

Ja vas volim i ja se s vama ponosim. I kada bih trebao birati da li ću s vama umrijeti ili s ovim strašilima živjeti, izabrao bih smrt. Jer davno već u onom svijetu postoji jedan divni stih jednog velikog pjesnika koji kaže U Navarri se umiralo od srama. Mi Hrvati kada ne bi imali ovo dostojanstvo i kada ne bi imali ovu ljubav mi bi umirali od srama, ali ovi ovdje nemaju od čega umrijeti jer nemaju ni dostojanstva ni ljubavi.

Kada bi generali imali obitelj, kada bi generali imali djecu, kada bi generali imali bližnje, onda nikada ne bi zasjeli u ovoj zgradi. Ali generali nemaju djecu ja vas uvjeravam, jer onaj koji tuđu djecu ubija nema djece. Jer onaj tko tuđe majke ucviljuje nema majke. Jer onaj tko ruši tuđe domove nema doma. I oni moraju znati da na ovoj zemlji za njih nema ni majka ni djece ni doma. Umrijet će u pustoši svog mrtvog srca. Sramit će ih se njihova djeca, jer nisu im bili očevi. Sramit će ih se njihove žene, jer su bili ubojice tuđe djece. Sramit će ih se njihove obitelji, jer su uništavali tuđe obitelji.

Stojimo ovdje dragi Zagrepčani, znate li pred kojom zgradom? Pred "Hrvatskim radišom", sazidanim da bi hrvatski đaci i sirotinja se školovala, da bi hrvatska napredovala, da bi Hrvatska bila moderna nacija. Tu zgradu su gradili najhrabriji i najsiromašniji Hrvati da bi Hrvatska bila dostojna Europe. A tko je u njoj sada, ostaci komunizma, ubojice hrvatskog naroda! Oni imaju obraza da zaposjevši naše svete zgrade, naše zadužbine, govore o svom posjedu u Hrvatskoj. Oni nam prijete da će uzeti ono što je njihovo. Oni nam govore da će odlazeći ostaviti iza sebe pustoš. A mi znamo da će se vratiti jedino s onim što će ukrasti, jer nikada ništa drugo nisu ni imali. Sve što imaju, sve što jedu, sve što piju, sve što oblače vaše je. Vi to plaćate, vi zato radite, vi zato stradate. Oni će kažu ukrasti, a pitam tu gospodu, a gdje su oni to stekli bogatstvo koje je Hrvatska stjecala tisuću godina. Neka nam ispripovijedaju gdje su to njihovi gradovi stari tisuće godina, gdje su to njihovi dvorci, gdje su to njihove palače, gdje je to njihovo blago koje mi ovdje imamo i koje prijete da će nam uništiti. Neka unište svoje, ali lako im je, ne trebaju uništavati jer ništa od toga ni nemaju.

Ono što oni žele, zapamtite dobro, žele nas izjednačiti sa sobom, žele da budemo divlji kao oni, žele da nemamo ništa kao oni, žele da budemo ubojice kao oni, žele da nemamo morala kao oni, žele da sjedimo u tuđim domovima i u tuđim gradovima kao oni. Nama to ne treba. Mi imamo svoju domovinu, mi imamo svoje gradove, mi imamo svoju kulturu, mi imamo svoju naciju. Neka odlaze odavde!

Molim vas lijepo, kakvi su to ljudi, ako smijemo govoriti uopće o ljudima, koji sjede u tuđim kućama, koji se griju na tuđim ognjištima, koji žive u tuđim zgradama, koji uživaju tuđi novac i tuđi kruh, i usuđuju se ubijati one koji im to daju. Umrli bi davno da imaju i traga čovjeka u sebi. Umrli bi od srama, umrli bi od poniženja, umrli bi od onoga od čega svaki pošten čovjek umire kad je pogriješio. Ali demoni se kroz povijest provlače kao da su besmrtni. Ali neka ne zaborave da je smrt koja im je došla definitivna. Ono što je umrlo u Moskvi, umrijet će i ovdje, ono što umire sa ruskim generalima, umrijet će i ovdje. Moj kolega je rekao, uvijek će ostati jedno pero i uvijek će netko reći: ne. Ostat će hrvatski narod, ostat ćemo ovdje sa stotinama, sa tisućama pera, da pokažemo koliko smo i kako kroz ovu povijest učinili, da bi opstali, da bi bili ljudi, da nikad ne bi pristali da postanemo moralna strašila kao oni koji nam tvrde da nas štite. Od koga nas štite u našoj domovini? Od nas. Neka nas puste na miru, bolje ćemo se od njih snać´. Neka nas puste na miru, mi ćemo osigurati svoju slobodu, svoju nezavisnost i svoje dostojanstvo.

I napokon, vi majke i vi žene, koje ste tu došle u jedinstvenom skupu koji je ikada u Europi održan vi još jednom pokazujete da je Hrvatska u dubini svog srca ona koja je obrazovana i ona koja nije obrazovana, ona koja je muško i ona koja je žensko, prožeta istim veličanstvenim načelom ljubavi i dostojanstva. I zato sam počeo s tim da vas volim i zato sam počeo s tim da rađe s vama umirem nego sa ovima živim. I znam, sasvim sigurno znam da ću u ovoj ljubavi i s ovom ljubavi, u ovom dostojanstvu i s ovim dostojanstvom živjeti i kad me ne bude i to je moja radost i to je moja snaga kao i svih vas.

A neka ta snaga, neka ta ljubav i neka ta hrabrost vodi Hrvatsku, onu naoružanu i onu nenaoružanu, jer mi koji nismo naoružani nismo ništa manje hrabri, nismo ništa manje ponosni, nismo ništa manje zaljubljeni u svoju domovinu.

Ako nemamo oružje, imamo snagu ovoga što je tu, snagu svoje ljubavi, snagu svog dostojanstva, snagu svoje spremnosti da umremo ako ne možemo kao ljudi živjeti. I to je ono što ne damo! Ja se zato ne bojim.

Živa je, bila je živa i živjet će Hrvatska! Živjeli!

Vlado Gotovac - govor ispred komande JNA 1991

http://www.youtube.com/watch?v=N_-AS6ydKOw
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 14:51:57 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

hvala ti lijepo što si me prosvijetlio. samo jedna stvar me buni. taj porfirogenet je toliko precizan da još nitko nije uspio nacrtati kartu kako bi to trebalo izgledati. između ostalog, ni po porfirogenetu srbija nema veze s morem. neretljani su nešto drugo, hrvati koji kasno primaju kršćanstvo. potomak sam eventualno neretljana Smile a ti? vjerojatno pojma nemaš.

887. dolazi do legendarne bitke kod Makarske između Neretvana i Mlečana, predvođenih duždom Petrom Kandijanom. 18. rujna 887., nakon početnih uspjeha Mletaka, neretvanski Hrvati u žestokom protuudaru razbijaju mletačku plovu i postrojbe na kopnu, pri čemu pogiba i sam mletački vođa. Ovaj datum se obilježeva kao Dan Hrvatske ratne mornarice, čime se želi posebno istaknuti hrvatska pomorska tradicija.

popa dukljanina neću spominjati, on je još manje relevantan, a za vas još nepovoljniji jer on sve do albanije naziva hrvatskom zemljom  Smile

aha, evo neke karte, šatro po porfirogenetu  Smile

Taj Порфирогенит је најмеродавнији да причао о томе ко насељава његову царевину, јер једини има администратвну и финансиску моћ да то истражи и утврди. По овој мапи видиш, да је ипак неко успео да на основу његовог описа, направи карту. А ти попа Дукљанина цитирај слободно. А и одакле подаци о овој битци, ко је то забележио и ко је забележио да су то неретвански Крвати?

А и какве везе има тај говор тог генерала са овом причом? Или си онако у усташком стилу хтео да ме пецнеш за протеривање Срба из ХР и сл? Или можда да истакнеш чињеницу да сте у 1000 година, тек 20-ак година били самостални као држава? А и да вам није било комуниста, не бивас било данас ни милион. Да вам је чича Дража 45' дошао на власт, били би мањи од Словеније, зато љубите и чувајте комунисте, они су ваши спасиоци. Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 14:59:49 od nenadjebivi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
porfirogenet je političar, državnik, stoga ne smatram da je kao takav relevantan za išta opisivati jer nije kao takav nepristran. a ionako je konfuzan u opisu.

pitaš me koja bitka, a ja ti i datum dam  Smile

ako želiš naučiti nešto o tom razdoblju, kreni od normana, to ti je najbolje. e onda ćeš naletjeti već na hrvate.
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 14:56:53 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
porfirogenet je političar, državnik, stoga ne smatram da je kao takav relevantan za išta opisivati jer nije kao takav nepristran. a ionako je konfuzan u opisu.

Политичар и државник  Smile Smile Smile
О боже какве се конструкције вама врзмају по глави... Smile
Оћеш рећи да док је писан ДАИ Константин није пазио на то већ је био у предизборној кампањи... Ццц...Хрвати...

И ви имате проблем разликовања географске од одреднице народности...  Smile Smile (неретвански Хрвати)
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Citat

Политичар и државник  Smile Smile Smile
О боже какве се конструкције вама врзмају по глави... Smile
Оћеш рећи да док је писан ДАИ Константин није пазио на то већ је био у предизборној кампањи... Ццц...Хрвати...

И ви имате проблем разликовања географске од одреднице народности...  Smile Smile (неретвански Хрвати)

on je car, prema tome državnik i političar, i zašto bih vjerovao da kao takav daje vjerodostojan otpis. između ostalog čovjek kaže da hrvatska i bugarska graniče  Smile kad će se više ta povijesna granica uspostaviti?
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 15:13:36 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
ako je drzavnik, onda se bavi drzavnom politikom, pa je prema tome i politicar...

Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@murinhoo

Mislim da nije lepo što nazivaš laprdanjem ono što sam napisao jer to su zvanični podaci koje sam učio i koje citiram.Ali ću ti odgovoriti na isti način! Ono što ti citiraš je plod isfabrikovane i prekrojene istine! Srbi nisu nisu imali nikave  državne,vojne i političke mehanizme kojima bi mogli da vrše "popravoslavljanje" jer su bili na margini političkog života i pod Austrijom(a i pod Turskom),koja nikako nije mirisala Srbe,nego je gledala da ih svede na najmanju moguću meru u svakom pogledu i to na zahtev "papista" i to je valjda svima jasno(svi istorijski izvori tvrde isto po tom pitanju ma sa koje strane dolazili,osim,naravno vaše!),samo vama Hrvatima to nije jasno! Čak i germanska istorijska škola,koja je krvavim očima oduvek gledala na Srbe,ne može to da sakrije a vi se našli pametni i prekrajate istoriju! To je vaše pravo ali to ne znači da je to i istina! Celokupna istoriografska gradja(Tit Livije,razne germanske i skandinavske sage,anglo-saksonski hroničari srednjeg veka,čak i vaše pape,onda jedan Josif Dobrovski,Apendini,Pavel Josif Šafarik,Teofilakt Simokata,Laonik Halkokondilos,Jovan Zonara,čitaj Mažuranića koga sve naziva Srbima i bezbrojni drugi!) vezana za srpsku istoriju,od kasno antičke pa do kraja 19-og veka priča jednu apsolutno jednoobraznu priču koja Srbe niti vidi došljacima niti strancima na Balkanu nego kao narod koji je najrasprostanjeniji na celom njenom području i koji je primio svetlost pravoslavlja a sve ostalo je bio proces,posle propasti srpke države,konstantnog pokušaja prisilnog prelaska u "papizam" na onim prostorima koje su germani držali. Papisti gde god su kročili doneli su oganj i mač! Nema dela planeta gde niste unesrećili i unazadili ljudski rod! Treba li da nabrajam šta ste radili indijancima u Latinskoj Americi? Pa krstaški napadi gde ste osakatili Vizantiju,pljačkali,palili i ubijali(1204-1276)ne samo muslimane nego i pravoslavne i tako dalje,muka mi je dok pišem o nečemu što normalni i obrazovani ljudi znaju a budale se** i pokušavaju da dokažu nedokazivo!!! Rimokatolicima je svojstveno da nasilno vrše prozelitizam,to je vaša istorijska etiketa po kojoj ste poznati svim narodima sveta i ti se usudjuješ da pričaš nešto!? Više neću pisati o ovoj temi jer nema smisla!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
činjenica je da je srednjovjekovna bosna bila katolička, s malom pravoslavnom manjinom u podrinju u istočnoj hercegovini. nakon odlaska turaka situacija je takva da u toj bosni (u koju su uključeni veliki dijelovi hrvatskog kraljevstva, bosanska krajina) pravoslavni čine gotovo 50%, a katolici jedva 20%. sve pokatoličeno  Smile

vratite nam noleta, vratite nam noleta  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
činjenica je da je srednjovjekovna bosna bila katolička, s malom pravoslavnom manjinom u podrinju u istočnoj hercegovini. nakon odlaska turaka situacija je takva da u toj bosni (u koju su uključeni veliki dijelovi hrvatskog kraljevstva, bosanska krajina) pravoslavni čine gotovo 50%, a katolici jedva 20%. sve pokatoličeno Smile

vratite nam noleta, vratite nam noleta Smile
Zato se Tvrtko krunisao krunom Sv.Save jel da? Zato su Dubrovčani plaćali danak Urošu velikom(12. vek) a okolni stanovnici se nazivaju Srbima u istorijskim knjigama? Volim vas "instant intelektualce" iznad svega,jer ste "talentovano glupi" i povrh svega površni i bezobrazni!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
činjenica je da je srednjovjekovna bosna bila katolička, s malom pravoslavnom manjinom u podrinju u istočnoj hercegovini. nakon odlaska turaka situacija je takva da u toj bosni (u koju su uključeni veliki dijelovi hrvatskog kraljevstva, bosanska krajina) pravoslavni čine gotovo 50%, a katolici jedva 20%. sve pokatoličeno Smile

vratite nam noleta, vratite nam noleta Smile
Zato se Tvrtko krunisao krunom Sv.Save jel da? Zato su Dubrovčani plaćali danak Urošu velikom(12. vek) a okolni stanovnici se nazivaju Srbima u istorijskim knjigama? Volim vas "instant intelektualce" iznad svega,jer ste "talentovano glupi" i povrh svega površni i bezobrazni!

nemoj o tvrtku, matere ti  Smile

jedino pouzdano u vezi tvrtka je:

-on je promicao katoličanstvo preko gradnje samostana, crkava, utjecaja redova itd. Nije hajao za istočnu pravoslavnu crkvu, nije izgradio ni dao da se izgradi nijedan takav objekt, kao što nije podpomagao Crkvu bosansku i po njemu ne postoji ništa što bi se vezivalo s tom denominacijom (neki vjerski objekt ili tekst)

1. Najkasniji dokument koji spominje Tvrtka kao bana je od 21. travnja 1377. u vezi nekih novčanih potraživanja s Dubrovnikom. Dakle, bila jedna ili dvije krune, došla je (su) nakon ovog datuma.
2. Najraniji dokument koji spominje Tvrtka kao kralja je jedno pismo dubrovačkog trgovca Radiča od 5. studenog 1377. Međutim, u tom pismu se Tvrtko titulira kao kralj Bosne, a ne Srbije. Također, već ovdje imamo kontroverzu: Dinić čita ovo pismo kao da je Tvrtko naredio Radiču da krene sa njim i njegovom vojskom (vjerojatno u njegovim borbama sa Balšićima u Srbiji), te je ovaj stoga poslao pismonošu u Dubrovnik 18. listopada. Iz ovoga sa da izvući zaključak da je Tvrtko krunjen već prije 18. listopada, što eliminira Mitrovdan (26. listopad), jer Radič već ranije zna da je Tvrtko kralj.
Lovrenović čita drugačije: Radič je čekao na Tvrtka u Bosni, ali također spominje jedno pismo odaslano ranije, 18. listopada. Lovrenović je jasan da je Tvrtko krunjen prije 5. studenog ali ne nužno i prije 18. listopada.
3. Idući dokument je povelja Tvrtka dubrovčanima iz travnja 1378. u kojoj on izlaže teoriju dvostruke krune i titulira se "kraljem Srblja, Bosne, Primorja itd". Ovo je prvi put da se Tvrtko naziva kraljem Srbije. No, on jasno navodi da je u pitanju dvostruka kruna, bosanska i srpska. Iako u intitulaciji postoji više teritorija, Primorje, Hum itd, samo su dvije teritorije "krunske", odnosno imaju status kraljevine, Bosna i Srbija (dvogubi venac). Zašto je Srbija krunska, posve je jasno. Međutim Bosna je bila banovina i kako bi mogla biti "krunska"? To ona svakako nije zbog nemanjićke tradicije jer se Nemanjići nikada nisu nazivali kraljevima Bosne. Dakle, rojalistička tradicija Bosne nije mogla biti naslijeđena sa istoka. Jedino objašnjenje je da je Tvrko u međuvremenu izdigao status Bosne u kraljevinu, i to prije nego što je bio vjenčan nemanjićkom krunom. Direktna potvrda ovome je što Radič naziva Tvrtka samo kraljem Bosne.
4. U prvoj isplati Dubrovnika mitrovdanskog dohotka Tvrtku, kaže se da se to radi na godišnjicu njegovog okrunjenja. S toga povjesničari smatraju da je on okrunjen 26. listopada 1377. Međutim, ovaj dohodak je vezan za nemanjićku krunu, a ne za bosansku. S toga ova godišnjica najvjerovatnije pretstavlja okrunjenje srpskom krunom. Da je u pitanju jedno krunjenje, stavke 4 i 2 bi bile u kontradikciji.

danak su 100 godina mlećani plaćali hrvati, i što bi to trebalo značiti?  Smile

u prijevodu, ne trati mi vrijeme budalaštinama  Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2008, 15:54:36 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 09:38:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.