Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:03:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAD: U Hrvatskoj diskriminacija Srba i Roma  (Pročitano 35509 puta)
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
murinjo te ustaške teorije ostavi za neki hrvatski povjesni portal. U cijelom potkozariju nije bilo momka za vojsku do kraja 50 - ih godina, u Bihaćkom srezu ubijeno je oko 15 ooo Srba, a ovaj rat ih dočekuje 17 ooo e to ti je genocod . Ti si demograf shvatićeš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
murinjo te ustaške teorije ostavi za neki hrvatski povjesni portal. U cijelom potkozariju nije bilo momka za vojsku do kraja 50 - ih godina, u Bihaćkom srezu ubijeno je oko 15 ooo Srba, a ovaj rat ih dočekuje 17 ooo e to ti je genocod . Ti si demograf shvatićeš.

kolko to ima veze s ratnim gubicima, ili što bihaćki kraj postaje sve više muslimanski, pa srbi i hrvati odlaze prema dominantno svojim područjima. uzmi podatke za BIH iz 1910., pa se zabavi malo i usporedi s današnjim. to gdje je tko za vrijeme jugoslavije gubio većinu zbog migracije, veze nema s ratom. konkretne brojke kažu, na području NDH udio srba 1931. oko 1/3, udio 1948. opet 1/3. mitomanija, kažem vam ja.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
sta?video sam na nekim Hrvatskim forumima price o 520.000 hiljada Hrvata u Blajburgu ko moze verovatyi u to?
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat: tanamun
sta?video sam na nekim Hrvatskim forumima price o 520.000 hiljada Hrvata u Blajburgu ko moze verovatyi u to?
Smile
U svakoj, baš svakoj državi ima debila i idiota, koji preuveličavaju brojke
Nije ni HR izuzetak
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

520 tisuća Smile ma milijun.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 16:46:20 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mad max nema to toliko veze sa procentom ( mada su razlozi tog procenta jasni kao dan ) nego sa istorijskim pravima jednog naroda na određenoj teritioriji. Srbi su stvarali hrvatsku kroz hrvatsko - srpsku koaliciju, rat protiv fašizma da i ne govorim itd.

stvarali državu, koju bi najradije da je nije  Smile od početka, i od stvaranja te koalicije u dalmaciji, pa šurovanja s talijanašima više puta. ma hajde, takvih stvaralaca bolje da nije. srbi u hrvatskoj su oduvijek srbijanski instrument hegemonije, nijednom nisu stali naspram srbije kad je trebalo. želja im ispunjena, napokon žive u srbiji, oni koji hrvatsku smatraju domovinom danas su tu.
Boze sta vas sve uce u skoli.
Srbi su dakle po tebi bili instrument hegemonije u svojoj zemlji. I Tudjman im je ispunio zelju da ih protera sa svojih ognjista. Vi bi trebali svaki dan da palite svece Milosevicu sto nije odgovorio na vase genocidne "vojne" akcije. Trebali su tenkovi JNA da preoru svaku ulicu u Zagrebu pa bi se onda svi vi kleli u bratstvo i jedinstvo.
Nisam za SFRJ, ali sam protiv nasilnog raspada te zemlje. Niko nema pravo da kolje, ubija i proteruje stanovnistvo da bi ostvario nezavisnost i Hrvatsku u avnojevskim granicama.
Hrvatska je drzava stvorena na genocidu i kao takva nece dugo trajati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat: potrk
Trebali su tenkovi JNA da preoru svaku ulicu u Zagrebu ...
Smile
Iz koje je to slikovnice, koja bajka - koji mit ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia n80
mad max nema to toliko veze sa procentom ( mada su razlozi tog procenta jasni kao dan ) nego sa istorijskim pravima jednog naroda na određenoj teritioriji. Srbi su stvarali hrvatsku kroz hrvatsko - srpsku koaliciju, rat protiv fašizma da i ne govorim itd.

Imaš donekle pravo, osim '( mada su razlozi tog procenta jasni kao dan )'-aluzija mi nije na mjestu. Postoje unutarnje i vanjske migracije naroda.
Događaju se o niz faktora,(sad da ne dosađujem po forumu). Svi ih narodi prolaze i mjenjaju se svakog dana.
Inače 1700g. bilo je 77%hrvata, 14%srba i ostalih9% Iz tih 300 g nemožeš reć triput su nas genocirali,
Mislim da bi mozda težnje da budu konst. narod i bile uvrštene da nije bilo separatističkih težnji.
i samo da napomenem
Ova tema je otišla u offfffffffffffffff totalno.
Ajmo kako da nađemo i ispravimo diskriminaciju.

Dovođenje miloševića i svjeća u vezu mogu jedino zamisliti tako da ih zapali za žrtve koje je pruzročio svojom politikom i govorom mržnje.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2008, 17:24:51 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

stvarali državu, koju bi najradije da je nije  Smile od početka, i od stvaranja te koalicije u dalmaciji, pa šurovanja s talijanašima više puta. ma hajde, takvih stvaralaca bolje da nije. srbi u hrvatskoj su oduvijek srbijanski instrument hegemonije, nijednom nisu stali naspram srbije kad je trebalo. želja im ispunjena, napokon žive u srbiji, oni koji hrvatsku smatraju domovinom danas su tu.
Boze sta vas sve uce u skoli.
Srbi su dakle po tebi bili instrument hegemonije u svojoj zemlji. I Tudjman im je ispunio zelju da ih protera sa svojih ognjista. Vi bi trebali svaki dan da palite svece Milosevicu sto nije odgovorio na vase genocidne "vojne" akcije. Trebali su tenkovi JNA da preoru svaku ulicu u Zagrebu pa bi se onda svi vi kleli u bratstvo i jedinstvo.
Nisam za SFRJ, ali sam protiv nasilnog raspada te zemlje. Niko nema pravo da kolje, ubija i proteruje stanovnistvo da bi ostvario nezavisnost i Hrvatsku u avnojevskim granicama.
Hrvatska je drzava stvorena na genocidu i kao takva nece dugo trajati.

srbi su žrtve i nevini, hrvati su cuclači srpskih očiju, jel ok?

ajmo dalje s temom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
tema ne moze da ide dalje dok se ne kaze  dok se ne sprovedu iskopavanja poginulih u 2 svetskom rat.......

koko otpada na Srbe i Hrvate(civilno),kolko je izginulo partizana,cetnika,ustasa.........ko,gde,kako a ne price ja sam cuo......itd,ja znam prico mi deda........

mislim da se opreuvelicava na obe strane treba biti realan...........da li se secate prica o 250.000 poginulih u Bosni.........a na kraju ispalo oko 80-90.000 hiljada

ova terma je isfurana....... Smile
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:03:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.355 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.