за расу и нацију Србија Србима – Eвропа Европљанима – Србин за Србина
_________________________________________ Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот, недостојан је да живи!!
Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот,недостојан је да живи!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
A gdje su svi oni junaci iz publike koji su na Gazimestanu pljeskali Miloševiću , i prijetili svima oko sebe , što ne oslobode to parče Kosova bre , dje je zapelo .......
...... ili uzmite te pare pa iznajmite našu 1. Gardijsku - Tigrove , 7.Gardijsku - Vukove i 4. Splitsku da vam završimo taj poslić dole , šta ste se ustrtali bezze ........
e, sad znamo u koga da upiremo prstom kad nas za 20 god pitaju ma ko nas bre zavadi???
Pametan je ko Marko iz brata! nemoj ga buzdovanom!
da, samo sti je moj IQ za 55 veci od markovog...
ego, kad smo kod oga..reko sam vec al aj. gorila je naucila jezik nemih, i radila IQ test i imala 95! to je za 10 vece od Marka iz VB-a!!! mada, to je u ameraici, i njihov IQ test e sigurno aksi od naseg, er su nas praili srbi! a mi srbi sa nasim fakultetima breee!sigurno imamo i najtezi IQ test kad imamo i najteze skole...
olegYU, chill, po nekim postovima, covek bi rekao da si ..pa, neuobicajena pojava.. inace, mozda i nemas problem...ko zna. znas onaj vic: zeeeezanje
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
al sam ja u zabludi?!pa nisam imao pojma da srbija nije u evropi!kad smo se odvojili od kopna?
Сад је неандерталац
заспала Србијо пробуди се!!!!!!
_________________________________________ Највиша светиња је Част; највеће благо Слобода; највиша дужност користити Отаџбини; највећа част умрети за Отаџбину; Цео један народ, као и сваки човек,ако није увек кадар,да у заштиту своје Части и Слободе, радо жртвује све,па и сам живот, недостојан је да живи!!
al sam ja u zabludi?!pa nisam imao pojma da srbija nije u evropi!kad smo se odvojili od kopna?
« Poslednja izmena: 06. Feb 2007, 16:12:44 od zolabg »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Чек само да видиш ове из ДС и ЛДП, има ду буду одушевљени предлогом.
Ne kenjaj. Ja sam DS-ovac pa mislim da je ovaj "predlog" debilan. Doduse ne cudi me, obzirom od kakve debilne nacije i dolazi. Te pare neka daju majkama vojnika koji su poginuli u Iraku. Bilmezi...