Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
A gdje su svi oni junaci iz publike koji su na Gazimestanu pljeskali Miloševiću , i prijetili svima oko sebe , što ne oslobode to parče Kosova bre , dje je zapelo .......
...... ili uzmite te pare pa iznajmite našu 1. Gardijsku - Tigrove , 7.Gardijsku - Vukove i 4. Splitsku da vam završimo taj poslić dole , šta ste se ustrtali bezze ........
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
толико вриједи рудник у Трепчи... прошао Слоба, нема продаје наредних пар деценија, тј. векова...ко се од душмана радовао, то му је било то, нема више. Само купујемо.
kraljevicu marko pa pocinjes sve vise da mi se svidjas,a polticki smo istomisljenici,,,,e moj kraljevicu nedao ti bog da vidis koliko sam poremecena,,,,i vise od toga.......pozz za konjanika i uvijek ti podje za rukom da me postidis :oops:bas si pravi ,,,