Moracemo opet praviti "nacionalni investicioni plan". Ako se desi ta prodaja predlazem da se pare uloze u izgradju crnog zida visokog 50 metara koji ce okruziti kosovo. Da Arnautska noga vise nikad ne kroci na srpsku zemlju!
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Чек само да видиш ове из ДС и ЛДП, има ду буду одушевљени предлогом.
Za LDP si u pravu, dok za DS nisi, pa valjda znaš da se Tadić zalaže za široku autonomiju za Kosovo, ali u sastavu Srbije. Ili se praviš da nisi čuo.
Ja bih ispregovarao da uzmeno 5.5 milijardi evra, i onda da te pare upotrebimo da se kupi najsavremenije vojno naoružanje od Rusije, Kine i NATO-a, i onda Kosovu nema spasa. Eto nas kod njih, samo ovog puta neće ostati nijedan živ Šiptar na Kosovu, od bombardovanja ćemo porušiti sve njihove gradove.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Nije on kriv on je samo jedna karikatura koja se u slobodnom govoru u Srbiji jos samo koristi kad hoces nekog da uvredis(koji si ti tudjman,e tudjmanu jedan.Cigani su izasli iz upotrbe. ) Zna se ko je do tog stanja doveo ali prema njima ne mozemo fizicki podici crni zid(ili su mrtvi ili su daleko).
ja bi znala sta bi sa tolikom lovom,,,,ali bojim se da srbija ne zna ni sta ce sa lovom, ,,,a kamo li sa kosovom e osovo molim se bogu za njega,,,samo nam on moze pomoci........i da ne zaboravim pozz za vladu85,,,,,,,najveceg slatkisa na forumu,,,,ko zna jednog dana on i ja ,zivot je cudo,,,on i ja i ta suma od 3000000000$
ovo je garant neka poremeena osoba...sad se ne zajebavam...znate one sto vise po kucama bez priajtelja i sl...one iz americkih filmova
jbt. ap vi primitivci se jos lozite na cara lazara...izgubljeni u proslosti...
ove price su glupe i mogu se procitatisamo i jedino u pressu, kuriru i acionalu(i mozda opoziciji) kako najuticajniji mediji u srbiji ne mogu da dodju do takvih nformacija, a jedan kurir moze??
elem, ne treba nista potpisivati. samo podela i te pare. na ona dole deo zemlje nakad vise necemo krociti..navedite mi primer neke zemlje koja se popravoslavila??negde gde su ranije bili muslimani, pa otisli..iscezli? mozda ima primera u rusiji i bivsim SSSR ali moras biti velesila da to sprovedes, a mi to nikad necemo biti...lazne nade gajite
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
A gdje su svi oni junaci iz publike koji su na Gazimestanu pljeskali Miloševiću , i prijetili svima oko sebe , što ne oslobode to parče Kosova bre , dje je zapelo .......
...... ili uzmite te pare pa iznajmite našu 1. Gardijsku - Tigrove , 7.Gardijsku - Vukove i 4. Splitsku da vam završimo taj poslić dole , šta ste se ustrtali bezze ........
« Poslednja izmena: 06. Feb 2007, 14:39:48 od nikola34 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!