Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sa Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče  (Pročitano 23244 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Blackie jesili gledao Latinicu..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

nisam jebiga, nisam mogao bit kući

koliko sam skontao bile su priče iz Knina jel ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Поента је да таквих емисија има и на нашој страни, и исповести и прича, нико нема монопол над патњом у том рату. Не покушавај то приписати само вама.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

Bila je opcenito prica o RSK i kako je se u njoj zivilo ili kako su zivjeli oni Hrvati koji nisu mogli ili nisu htjeli izbjeci,bio je i jedan Srbin koji je isao iz Zg za Knin da obidje svoje roditelje i kako je takodje vidio sta se tu desava i da ce se to sve lose zavrsiti za Srpsku stranu jer su vjerovali u nesto sto nije moguce..ali u biti je latinica htjela po meni da pokaze da je cak i u tim okolnostima bilo dobrih ljudi i na Srpskoj strani za Hrvate...pricali su kako je neki vojnik HV preso u RSK sam i nije znao da je usao okupirano selo...jedna zena Srpkinja ga je uvukla u kucu i obukla ga u odjecu civilnu i poslala ga preko rijeke opet na sigurno...i to je rekla ja sam moje Hrvatima oduzila se jer je nju neki Hrvat od Ustasa spasio u IIWW...

Feanore,koje su to emisjie koje se prikazivaju na RTSu i koje pricaju o ovakvome necemu..?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Не кажем ти за то. вашој телевизији свака част за какву-такву објективност.
Причам ти о причама, специјалним емисијама, судбинама којих има и код нас да не би неко помислио да сте једини патили .
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4

Bila je opcenito prica o RSK i kako je se u njoj zivilo ili kako su zivjeli oni Hrvati koji nisu mogli ili nisu htjeli izbjeci,bio je i jedan Srbin koji je isao iz Zg za Knin da obidje svoje roditelje i kako je takodje vidio sta se tu desava i da ce se to sve lose zavrsiti za Srpsku stranu jer su vjerovali u nesto sto nije moguce..ali u biti je latinica htjela po meni da pokaze da je cak i u tim okolnostima bilo dobrih ljudi i na Srpskoj strani za Hrvate...pricali su kako je neki vojnik HV preso u RSK sam i nije znao da je usao okupirano selo...jedna zena Srpkinja ga je uvukla u kucu i obukla ga u odjecu civilnu i poslala ga preko rijeke opet na sigurno...i to je rekla ja sam moje Hrvatima oduzila se jer je nju neki Hrvat od Ustasa spasio u IIWW...

Feanore,koje su to emisjie koje se prikazivaju na RTSu i koje pricaju o ovakvome necemu..?

jebiga da ti kažem ovako ja sam prije rata živio u mjestu koje se nalazi na Savi odmah uz hrvatsku i tu odmah preko Save se nalazi hrvatsko mjesto Davor, a Davor i moj grad su prije rata bili jedan grad, ljudi su iz Davora svaki dan prelazili Savu išli u školu, kupovinu, radili, ma sve i brakova je bilo čudo i tokom cijelog rata ni jedan jedini metak nije opaljen između ta dva grada jeste moj grad malo bombardovan ali to je negdje gore iz Slavonije a ovi ljudi iz Davora i ovi iz RS redovno se nađu na obali i dovikuju se i pitaju : "Kako ovaj, kako onaj, ima li trebe one još ..." i slične gluposti

jebiga neke ljude nije bilo lako ubjediti da treba "odjednom" da se mrzimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

jebiga da ti kažem ovako ja sam prije rata živio u mjestu koje se nalazi na Savi odmah uz hrvatsku i tu odmah preko Save se nalazi hrvatsko mjesto Davor, a Davor i moj grad su prije rata bili jedan grad, ljudi su iz Davora svaki dan prelazili Savu išli u školu, kupovinu, radili, ma sve i brakova je bilo čudo i tokom cijelog rata ni jedan jedini metak nije opaljen između ta dva grada jeste moj grad malo bombardovan ali to je negdje gore iz Slavonije a ovi ljudi iz Davora i ovi iz RS redovno se nađu na obali i dovikuju se i pitaju : "Kako ovaj, kako onaj, ima li trebe one još ..." i slične gluposti

jebiga neke ljude nije bilo lako ubjediti da treba "odjednom" da se mrzimo

Naravno Blackie...rat ti samo kod onih ljudi pokaze pravo lice koji nikada nisu ni ti bili dobro namjereni...steta sto nisi pogledao emisiju,poucna je za sve nas...mislim eto pokazivali su i jednog Srbina koji je ispred 50.000 Srba ja mislim govorio kako je on za suzivot sa Hrvatima i drugim nacijama i da se nece protiviti protiv vlasti...to je bio Srbin u RSK,i zamisli covijece koji je on posten covijek,osjecao je da ce ga ubiti ovi drugi sto zagovaraju RSK,i on je svome vozacu auta rekao nemoj ti da me danas vozis idicu sam,jer je cuo od drugih da ce na taj dan da mozda ga napadnu sa oruzijem,i tako se i desilo,covijeka ubili na putu...to nije da pricaju Hrvati pa da mislis da je neka nasa prica,nego je to pricao onaj iz SDSSa...

@Feanore naravno bilo je muka i na Srpskoj strani...pa eto najbolje ti govori i taj Srbin koji je se u Kninu tokom RSK lose osijecao...svatko od nas je prozivljavao neke stvari drugacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
kod mene u tom malom grdu uz granicu niko nije dirao Hrvate i muslimane (ništa posebno, bilo je ekscesa a njih jako malo ima) i eno ih i dan danas, jedino što su neki muslimani prešli na pravoslavlje (vratili se korjenima)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
kod mene u tom malom grdu uz granicu niko nije dirao Hrvate i muslimane (ništa posebno, bilo je ekscesa a njih jako malo ima) i eno ih i dan danas, jedino što su neki muslimani prešli na pravoslavlje (vratili se korjenima)
Eh sada zezas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Eh sada zezas...

majke mi mile drug samnom išao u razred nije bitno kako se zove prije rata bio musliman, doduše komunista mu ćale bio i počeo rat čovjek lijepo da ga niko ne dira ode u crkvu i riješi problem. živa istina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.