Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sa kojim znacima se slazete/ne slazete?  (Pročitano 80692 puta)
Clan u razvoju

je li u redu?

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 36
Valjda ću odgovore-poruke dobiti drugi put, naročito što se tiče natalne karte i tumačenja(uh! ona vaša adresa na mnogim jezicima, samo ne...)
Ćao!baš sam se naradila.
IP sačuvana
social share
Nataša Gajić
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
mob
SonyEricsson 
Mislim da se osoba najbolje moze sloziti, sa osobom,cije je Sunce  na njenom  AC,ili koja ima Mjesec na njenom AC,ako ima konjukciju Mjeseca i Venere u sinastriji,ako imaju konjukciju Jupitera i Venere,samo da ne brka Uran,Pluton ili Mars situaciju i eto lijepog druzenja,pozitivnih vibracija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Mislim da se osoba najbolje moze sloziti, sa osobom,cije je Sunce na njenom AC,ili koja ima Mjesec na njenom AC,ako ima konjukciju Mjeseca i Venere u sinastriji,ako imaju konjukciju Jupitera i Venere,samo da ne brka Uran,Pluton ili Mars situaciju i eto lijepog druzenja,pozitivnih vibracija Smile

Konjunkcija Sunce-Ascendent vodi previse jakoj identifikaciji. Osobe pocinju da lice jedna na drugu i da funkcionisu kao sijamski blizanci. Nije lose, ali nije ni idealno. Konjunkcija Mesec-Ascendent je nesto bolja, a mnogo bolja je konjunkcija Sunca ili Meseca jedne osobe i Descendenta druge.

Jupiter i Venera su kompatibilni pa je konjunkcija OK: osoba ciji je Jupiter daje neznost, paznju, novac... a osoba cija je Venera prima. Ali ovde moze da nedostaje ravnoteza, narocito ako je osoba cija je Venera u pitanju infantilna. Ovo je dobar odnos za roditelja-dete, jer kad roditeljev Jupiter oslabi posle 55 godine, Venera vec zrele osobe (oko 30 godina) moze da daje -- npr. unuce svojim roditeljima.

Inace Mars ne mora da bude uvek los; moze da bude jako dobar u sinastriji -- ali prevashodno u odnosu sa Venerom druge osobe i to cak i kvadrat, a narocito opozicija i sekstil (npr. za erotiku, koja traje duboko u starost).

Najgori je kvadrat, a losi su i opozicija i inkonjunkcija, Saturna jedne osobe i Meseca druge (narocito po ovu osobu ciji je Mesec), mada je tezak i kvadrat Plutona jedne i Meseca ili Venere druge osobe (a opozicija ova dva obicno izaziva fatalnu zaljubljenost). 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
mob
SonyEricsson 
Moja najbolja prijateljica,koju bas volim,ima Mjesec na mom AC tj u Jarcu,a ona kaze za mene da sam njen andjeo,znaci to je uzajam osjecaj,nekako sam primjetila,vise puta da se slazem sa osobama,znaci koje imaju Mjesec na mom AC.Zato to izdvajam.

Slazem se i za Sunce na DC,pa na drugom mjestu,Mjesec,ili bar nisam imala prilike da se druzim sa osobom koja ima Mjesec u Raku.Bilo bi vaznije da je ,po nekoj logici Mjesec,ali eto meni se dogadja Sunce.Znaci,sve individualno.

Sa 5 prijateljica imam aspekt Jupiter konjukcije Venere,znaci ili Jupiter na Veneru,ili obrnuto.Izuzetno dobra prijateljstva,moze i ljubav sa osobom normalno muskog pola.

Hvala za ovo Mars,kvadrat Venera-erotika,dobro zvuci,do duboko u starost.Moram potraziti nekog Marsa u kvadratu!

Primjetila sam jos, da uzajamne konjukcije Mjeseca i Saturna daju dugovjecno prijateljstvo?Sto mislis po tom pitanju?
Obicno se kaze da ,Saturn sto dotakne u kam pretvara ili jos gore...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
do sada su mi najbolji prijatelji - 3 bika, tako da volim taj znak,
a i  rakovi su mi dragi,svi koje poznajem...par njih...
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
najbolje se slazem sa bikovima i skorpijama, na vodolije sam potpuno ravnodusna
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 288
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung X430
S lavovima i ribama sam najbolja!Ne podnosim se s jarcevima i blizancima,UZAS!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

srećni su oni koji malo trebaju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
lavići se uvijek duvaju,puni su sebe....meni su uvjek teški jer se uvlaće ,slatkoriječivi su ako te trebaju ....ribice većina nesvjesni lazovi ... sta si ti bogati u horoskopu
S lavovima i ribama sam najbolja!Ne podnosim se s jarcevima i blizancima,UZAS!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Obozvam ovnove,iako se ribe navodno ne slazu sa njima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.